Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Наистина върху матиращата основа има дата 18.08.22

Пяната за лице е супер. Малко по-различна е от тази на Naobay Detox. Усещам я по-плътна сякаш, надмина очакванията ми.

Гъбата конджак няма надпис и при мен, аз се чудя друго обаче...тя на Daily Concepts ли е изобщо?🤔

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 10:18 от Джованиа

# 241
Включвам се и аз, за да се оплача от последната кутия на Кибрит,която си взех- Coffee moments. Тя беше за подарък на майка ми и имаше балсамче за устни с аромат на кафе на бълг.фирма-нищо не ми говореше. Тя го пробва и буквално след час изглеждаше сякаш си е сложила по 1мл хиалурон в двете устни, много я болеше, дори не можеше да пие вода. 3 дни беше така, при това се маза с кортикостероид. Реално аз съм по-реактивна от двете ни и реших и аз да опитам-същата история, но при мен беше 2 дни. Писах на Кибрит и те бяха ами вие сте първите, които се оплакват, никой не е имал проблем до сега, едва ли не аз си измислям и малко им се издразних. Обещаха със следващата поръчка да съм получила комплимент, но аз така или иначе не смятам повече да взимам от тях. С goodbox не съм имала такива проблеми, всичките им продукти са ми харесвали и не съм реагирала от тях.

# 242
Писах на Гуудбокс за сагата с датите и ме увериха, че това са датите на производство.

# 243
Принципно никой не е застрахован от реакция към козметика. Не е до кутия, а до самия продукт и човек. Аз например трудно си намирам скраб за тяло, от който да не се обрина - било то от магазин, гуудбокс, кибрит, нацяло Grinning затова избягвам да ползвам, но пък не ми е и минавало през ума да пиша и да се карам на магазините, мой си е проблемът по-скоро. Виж, ако всички, които са го използвали са имали такава реакция - тогава вече си е проблем на производителя и не се съмнявам,че ако имаше повече оплакрания, Кибрит биха предприели по-сериозни мерки, по мой впечатления - винаги са били изключително точни в реакциите си към всякакви проблеми.

# 244
FBID10208654652629074, проверете се за алергия към пчелни продукти. На състав от пчелен восък, кокосово масло + вит. Е , не виждам какво може да създаде проблем. По– назад в темата, а и във фейсбук, момичета писаха за проблеми, които се разрешаваха веднага, без увъртания и обещания за комплименти. Това не е в стила на Кибрит .

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 17:14 от MilaNina

# 245
Включвам се и аз, за да се оплача от последната кутия на Кибрит,която си взех- Coffee moments. Тя беше за подарък на майка ми и имаше балсамче за устни с аромат на кафе на бълг.фирма-нищо не ми говореше. Тя го пробва и буквално след час изглеждаше сякаш си е сложила по 1мл хиалурон в двете устни, много я болеше, дори не можеше да пие вода. 3 дни беше така, при това се маза с кортикостероид. Реално аз съм по-реактивна от двете ни и реших и аз да опитам-същата история, но при мен беше 2 дни. Писах на Кибрит и те бяха ами вие сте първите, които се оплакват, никой не е имал проблем до сега, едва ли не аз си измислям и малко им се издразних. Обещаха със следващата поръчка да съм получила комплимент, но аз така или иначе не смятам повече да взимам от тях. С goodbox не съм имала такива проблеми, всичките им продукти са ми харесвали и не съм реагирала от тях.

Явно е индивидуална реакция, защото това ми е второ такова балсамче и нямам никакъв проблем. Имаше го в някоя от коледните кутии миналата година. Използвах го до край, сегашното също използвам всекидневно. Не мисля, че трябва да се сърдите на Кибрит.

# 246
Принципно никой не е застрахован от реакция към козметика. Не е до кутия, а до самия продукт и човек. Аз например трудно си намирам скраб за тяло, от който да не се обрина - било то от магазин, гуудбокс, кибрит, нацяло Grinning затова избягвам да ползвам, но пък не ми е и минавало през ума да пиша и да се карам на магазините, мой си е проблемът по-скоро. Виж, ако всички, които са го използвали са имали такава реакция - тогава вече си е проблем на производителя и не се съмнявам,че ако имаше повече оплакрания, Кибрит биха предприели по-сериозни мерки, по мой впечатления - винаги са били изключително точни в реакциите си към всякакви проблеми.
Имаше и други оплаквания за пъпки след употребата им.
Иначе да-съгласна съм с Вас.

# 247

+1 с това мнение. Винаги може да се даде продукта на приятелка, която може да иска да го ползва или да се пусне в някоя група във фейсбук където буквално съм виждала да се продават ползвани продукти. Не мисля, че Кибрит имат някаква вина в случая. При мен каквото е имало досега, винаги са реагирали съвестно.

# 248

✨SNEAK PEEK✨ Италианският бранд Milanesi ще се погрижи да се радваш на #бляскава и мека коса през този сезон, защото с новото месечно издание ще можеш да опиташ най-новия им еликсир с ценни масла и #растителен кератин. 💃

Every Day Hair Elixir представлява сухо масло, което:

〰️ подхранва и защитава от сухота и накъсване
🪞 не утежнява косъма и създава прекрасен glossy ефект
🦢 прави косата по-лесна за разресване, с допълнителен блясък и мекота
🌿 съдържа масло от шеа, растителен кератин и масло от моринга
👌 може да се ползва, както за ежедневна грижа върху върху суха коса, така и като терапия преди измиване

🌟 Опитай този продукт заедно с още 5 изненади, които опаковахме в красива кутийка, напълно готова да зарадва любим човек. 🎁

🎆 Коледните светлини, аромата на джинджифилови сладки и всичко, което означава уют за теб - това се опитахме да пресъздадем и с нашето месечно кибритче за декември. 🎄

📲 Поръчай декемврийската кутийка на www.kibrit.bg/december2022

# 249
Преди време в някоя месечна кутия на Кибрит имаше шампоан и балсам на Milanesi. Много добре се сработиха с моята изрусена и суха коса. В момента имам колебания за този нов техен продукт защото маслата по-скоро ми отежняват косата и се омазнява още на следващия ден, а по принцип я мия на 5 дни. Вероятно ще изчакам да разкрият 2ри продукт от кутията за декември преди да преценя дали да поръчам.

# 250
Писах на Гуудбокс за сагата с датите и ме увериха, че това са датите на производство.

На мен не са ми отговорили още. Покрай тия дати изкарах един бърз курс по етикетиране на козметични продукти. Ако един продукт ще се продава в ЕС и има срок на годност под 3 години, по закон трябвало датата на годност да е изрично написана на опаковката, а не само "12 месеца след отваряне". Кремовете лесно се развалят и чак повече от три години да трае един ми се вижда множко. Също номера на партидата не се изписвало като B(batch) и дата, имало други прийоми.

Друг е въпроса, че според етикета Figs&Rouge са правени в Обединеното кралсво, а после дистрибутирани от ирландска фирма. Така че не казвам, че продукта не е читав, може просто етикета да не е изпипан 100%. Но не смятам, че е нахално да не искаш да ти продават козметика за лице с изтекъл срок на годност и при съмнение да повдигнеш въпроса.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 20:49 от Съсънка

# 251
  • Варна
🌟SNEAK PEEK🌟 Добави нещо специално към грижата за себе си през празничния сезон!
 👉 Опитай озаряващи хидрогел пачове за най-нежната околоочна зона от британския бранд skinChemists. 🥰
👀 В кутийката те очакват общо 5x2 сета хидрогел пачове, които:
🍋  съдържат специални съставки като витамин D и витамин C
🤩 след употребата им кожата изглежда и се чувства по-плътна, здрава, хидратирана и блестяща
💃 идеални за допълнително озаряване и освежаване на погледа преди специално събитие или за по-свеж вид сутрин
👄 могат да се използват и върху мимическите бръчици, които се появяват около устните
🌟 Опитай този продукт заедно с още 5 изненади, които опаковахме в красива кутийка, напълно готова да зарадва любим човек. 🎁
📲 Поръчай декемврийската кутийка на www.kibrit.bg/december2022

# 252

На мен не са ми отговорили още. Покрай тия дати изкарах един бърз курс по етикетиране на козметични продукти. Ако един продукт ще се продава в ЕС и има срок на годност под 3 години, по закон трябвало датата на годност да е изрично написана на опаковката, а не само "12 месеца след отваряне". Кремовете лесно се развалят и чак повече от три години да трае един ми се вижда множко. Също номера на партидата не се изписвало като B(batch) и дата, имало други приоми.

Друг е въпроса, че според етикета Figs&Rouge са правени в Обединеното кралсво, а после дистрибутирани от ирландска фирма. Така че не казвам, че продукта не е читав, може просто етикета да не е изпипан 100%. Но не смятам, че е нахално да не искаш да ти продават козметика за лице с изтекъл срок на годност и при съмнение да повдигнеш въпроса.

Полезно инфо! Благодаря!

# 253
# 254
Дали ще си заслужава, как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт