Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 244
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Тъй като Кибрит ми попариха ентусиазма за бг марки, ето я моята Бг Бокс. На пръв поглед всичко ми харесва! Подборът н продукти е като все едно аз съм го поръчала. Залагам много на серума с ботокс, дано ми оправдае очакванията! Много е нежен и опаковката някак носи усещане за лукс. Мистът е твърде блестящ за лице според мен, но го казвам като човек, които не слага нищо, освен Бяла козметика на лицето си. За тяло ще е много нежен, особено за празниците. Останалите продукти също много ми харесват- заклет фен съм на SNB и на свещи също! Детайлите са много сладки и носят настроение. Много си харесвам кутията.

Много добре изглежда кутията! Миста има ли аромат?

Много леко на рози.

# 676
Това е съдържанието на "Royal van Son" - много ми харесва на пръв прочит, предстои да изпробвам продуктите. Влязох в официалния сайт, за да видя на какви цени ги продават, и наистина стойността излиза около 240-250 лв.
Интересни неща има, ароматът е страхотен. Единствено малко се беше разтекло от млякото в кутията.

От къде е поръчана кутията.

# 677
# 678
Соренда, благодаря.

# 679
  • SF
Сега съм пред дилема да купя или да пропусна кутията с Dr Derm...

# 680
Сега съм пред дилема да купя или да пропусна кутията с Dr Derm...

Аз съм пред дилема за 3-та или 4-та! 😂 Струва ми се много добър подарък за няколко близки дами.

# 681
  • SF
Аз не съм ползвала тази козметика. Добри ли са наистина? Имат ли антиейдж действие?

# 682
Аз не съм ползвала тази козметика. Добри ли са наистина? Имат ли антиейдж действие?

За мен са страхотни! Купих си на два пъти след Кибрит и на черен петък се възползвах от добри отстъпки. В тази кутия има повече хидратираща и универсална грижа, но околоочния е много добър за мен и слънцезащитата. След хидромагнета си разнасям минералния грим супер леко и не ми прави кир ефект. Взех си кутия въпреки, че имам още продукти, защото искам да пробвам маската. Не съм ползвала досега нощна хидратираща маска без отмиване или поне нямам спомен и ми е супер любопитно!

# 683
  • SF
Хайде, добре, едва ме нави!:)

# 684
Хубава е козметиката на др дерм. Единствено на почистващия гел не съм много фен и затова и се чудя на кутията. Струва ми се обаче, че не е оосбено пречистена като съставки, което леко ме притеснява. Ако някой ги е проучвал, ще се радвам да сподели.

# 685
  • София
То не е почистващият гел, а почистващото мляко. Мен това ме отказва от кутията.

# 686
Млякото е да. И аз не обичам да ползвам млека, но като го получих първия път в кибрит го слагах на лицето както се слага измивен продукт , само че оставях на лицето около минута-две да разгради грима и после си измивам с измивен гел. Ако чуя хвалебствия за някакво мляко и искам да пробвам така го използвам по същия начин, защото с тампони ми е много досадно да чистя вече. Преди не бях чак така.

# 687
Само аз ли не можах да харесам продуктите на Dr.Derm? Специално от околоочния крем с пептиди не видях подобрение на кожата, но за сметка на това видях дразнене на очите.

# 688
Аз пък си поръчах коледната кутия на Good box 😊 Много ме изкушава лосиона с коледния аромат 🎄🍪 Разбрах че стик маската всъщност е по-скоро овлажняващ стик и за моята смесена кожа не знам колко би било удачно. Някой който вече има кутията може ли да сподели какво е действието?
Много харесвам и продукти като серумните капки, още повече пише че и те са с аромат на ванилия ❤

# 689
Получих известие за Prettybox, но цената на наложения платеж е по-висока от обявената. Не че съм за два лева, но все пак посочват цена на кутията и фиксирана такса за доставка. Би трябвало при промяна да информират клиентите.

Общи условия

Активация на акаунт