Гобленарска седянка - 149

• 74 725
  • 939
  •   1
Отговори
# 810
Благодаря, аз имам същия ключ и схема, но исках да питам за номера на конци. Ако не открия, ще ги наместя някак

# 811
Тук сме,шием.Как да е изтиквам бебешкото гобленче с вашето неоценимо съдействие и с последното такова на RLY за което отново благодаря.Има какво да се желае,но каквото съм го сътворила,такова.Като стане готово ще показвам.

# 812
Свърши отпускарският сезон и се оживи седянката ни.
Довърших Градинския фонтан и сега също съм на финала на нещо бебешко.
Ще се връщам назад да търся букви и цифри.

# 813
Фонтанът е прекрасен! Много нежни цветове, браво. Показвам някои от моите това лято

# 814
  • София
Аз пък най-после успях да рамкирам това:

# 815
Да се запиша и аз с една визитка за много специално за нас бебче:

# 816
  • Цюрих
Здравейте, група!
Искам да си избродирам "Коне на водопой", обаче срещнах един цвят 3878 в дадената схема за работа, който никъде не намирам в каталога на DMC - вероятно е спрян или по-скоро е сбъркан при отпечатване.
Може ли да някой да ми каже кой номер по DMC е цветът на конеца, който се намира между конската глава вляво и 3-4 реда точно над главата на кучето?Реално това би трябвало да е основният цвят на стената (на фона) зад животните.На снимката долу съм го отбелязала с червен кръг. Прилича ми на екрю.
Ще бъда благодарна, ако ми споделите 💓! Вероятно някой от вас, ако има схемата на гоблена, може да погледне номера,примерно, от списание "Милена Стил"?

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 18:58 от Шоколад

# 817
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, група!
Искам да си избродирам "Коне на водопой", обаче срещнах един цвят 3878 в дадената схема за работа, който никъде не намирам в каталога на DMC - вероятно е спрян или по-скоро е сбъркан при отпечатване.
Скрит текст:
Може ли да някой да ми каже кой номер по DMC е цветът на конеца, който се намира между конската глава вляво и 3-4 реда точно над главата на кучето?Реално това би трябвало да е основният цвят на стената (на фона) зад животните.На снимката долу съм го отбелязала с червен кръг. Прилича ми на екрю.
Ще бъда благодарна, ако ми споделите 💓! Вероятно някой от вас, ако има схемата на гоблена, може да погледне номера,примерно, от списание "Милена Стил"?

списък на спрените от производство ДМЦ  конци и техните заместители
https://lordlibidan.com/full-list-of-discontinued-dmc-threads/

не мога да помогна за конеца Sad

# 818
Шила съм го два пъти, но доста отдавна и комплектовката беше на Казанлък с конци Мулине, т.е. без номера. Но мисля, че след като е фон, не е фатален номера, просто вземете близък до цвета конец и не го мислете. Спорни бодчета!

# 819
Момичета, моля за  помощ!
Издирвам схема и ключ на Кюстендилска мома на Солария!

Ако  някой я има , моля  да ми я изпрати!
mds777@abv.bg

# 820
За бързо(да не разваля изненадата),да покажа бебетата.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 21:02 от polin1971

# 821
Браво,
Да са живи и здрави юнаците!

# 822
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дъщеричката ми е родена на същата дата.
Живи и здрави да са децата.

# 823
  • там където има винаги вятър
Много са хубави.
И моята най-малка внучка е родена точно тогава/ако кажеш че са и във Варна....Smiley/

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 21:36 от mama iasi

# 824
    Много е красив, това е и моята дата Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт