💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 377
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Другата България
Joy Колко режисирани два “непринудени“ разговора. Joy

# 1 336
  • София
Жени беше пред умирачка сутринта, ама е успяла да си изправи косата 😂

# 1 337
  • София
Тази драматична ревла Мирела продължава да смята, че светът й е длъжен и мъжете трябва да я защитават. Не може цял ден на шезлонга докато Филип за пореден път е на битка.

# 1 338
Почва драмата, потривам доволно ръце Joy
Тя отивала на гибел...абе, да не сме се върнали в 1876та по време на Априлското въстание? Тези сценаристи...

# 1 339
Мирела:
-Аз искам да ида на битката. Споко хора, аз отивам. Да бе, искам да ида. Аз, аз, аз.

Пак Мирела:
- Никой не пожела да ме замени и да иде на битка вместо мен.

# 1 340
  • Другата България
“Не съм бавачка.“ - Правилно.

Опааа, Лефтеров си го каза това за съседната стая и случващото се в нея.
Явно му е писнало на момчето.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 22:42 от Merri_An

# 1 341
Мале, Лефтеров с толкова тънка усмивка и спокоен тон така ѝ сипа на Мирела, че направо я закопа.

# 1 342
Мале, Лефтеров с толкова тънка усмивка и спокоен тон така ѝ сипа на Мирела, че направо я закопа.
И е напълно прав.

# 1 343
  • София
Ралица не е наивна, тя е глуповата. Мъжете били страхливи. Тази също като Джаферович и Мирела смята, че мъжете са й длъжни.

# 1 344
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ееееее, големи драми, сълзи и соп**и. Зле написана и режисирана мелодрама в три действия. Аман вече!

# 1 345
  • София
Приятно гледане и настроение.
Ще гледам на запис. Нямам нерви вече за гледане в реално време.

# 1 346
Ха Гого се изключи от жълтите мъже с репликата : Тя си мисли ,че Вие не сте я опазили.😁

# 1 347
  • София
Значи тези всичките ми втръснаха с това спасяване на Мирела. Някой ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябвало да я спаси...ЖДНБ

# 1 348
Много дразнещо. Джафката е живнала изведнАж, даже се в фризирала. Реве се, сякаш са на погребение. Мъжете били страхливи - ебати смеха и евтината манипулация. Джафката, това противно нещо и скатавка, ми идва да я фрасна.

# 1 349
Ралица след всичко отива да се подмазва на Евгения.Това няма да ти помогне .
Ралице мъжете с нищо не са ви длъжни ,егати наглите женки честно .Искам една по една да изхвърчат.

Общи условия

Активация на акаунт