💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 039
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София
Чета назад - две страници коментари за Джаферович.
Ами не може толкова човека да я намират като манипулативна и "хлъзгава" (най-меко казано) , аз бих казала "противна личност" а тя да се опазва от елиминации толкова време. .. Има нещо.,.
Ами защото такава е идеята - злодеите вдигат рейтинга, не героите. 
Всички мразят Джаферович, но всеки говори за нея. В интерес на продукцията е да я увековечи като злодей. Защото, спор няма, идеална е за целта.
Аз пък забелязвам, че навън всички отпаднали участници дефакто я харесват, хвалят и обявяват за фаворит. Само Михаела го раздаде гроздето е кисело, ама то ясно защо.
Според мен Жени е много силен участник, добър манипулатор и играе играта перфектно.
Но аз се забавлявам как всички се водят по акъла на продукцията. Целта е постигната.  Sunglasses

# 2 296
Ралица е Кремена от сезон 3. Добродушна планина от мускули, която се оставя да я водят за носа.

# 2 297
Снощният съвет ме депресира, днешният ме развесели. Grinning Беше забавен този пазар, само Джаферович пак развали купона с тъпите си подмятания. Погледнах коментарите във Фейсбук - 98 процента хейт срещу нея, тук-таме - Давай, Гого, и традиционните ясновидци, които от "сигурен" източник знаят кой си тръгва утре. Впрочем досега, за всички сезони, не помня да е имало такъв хейт като сега към Джаферович. Юлиян беше много мразен, но и много харесван.

# 2 298
  • София
Ами защото такава е идеята - злодеите вдигат рейтинга, не героите.  
Всички мразят Джаферович, но всеки говори за нея. В интерес на продукцията е да я увековечи като злодей. Защото, спор няма, идеална е за целта.
Аз пък забелязвам, че навън всички отпаднали участници дефакто я харесват, хвалят и обявяват за фаворит. Само Михаела го раздаде гроздето е кисело, ама то ясно защо.
Според мен Жени е много силен участник, добър манипулатор и играе играта перфектно.
Но аз се забавлявам как всички се водят по акъла на продукцията. Целта е постигната.  Sunglasses
Тя Михаела отказа и Филип да признае като силен играч на терена (в Надкаста). Но удобно някои нейни коментари са възхвалявани, а други порицавани, след като не е обективна в мнението си за един играч, какви са шансовете да не е и в това за друг?

# 2 299
Ралица няма по-добра алтернатива, тя е по-ценна на Жени, отколкото на мъжете в племето, така че се е ориентирала към коалицията, която ще ѝ осигури повече време, същото прави и Мани. А щом Жени без грошове и имунитет успява да се опази от номинации само със силата на убеждаването, значи все нешо прави. Той Бостън Роб доминираше сезон, в който вечен аргумент е това, че е управлявал племе от новаци, които не знаят как да играят.
Много преди този момент Ралица трябваше да действа и да има алтернативна коалиция.
Смятам и ти ще се съгласиш, че Ралица не играе някаква важна роля в играта и точно това е причината, че за нея беше удобно винаги да е с жените и с Жени, а не тя да диктува нещата.

Точно затова Бостън Роб тогава спечели - когато играеш твърде плахо и с цел да ти е удобно си passenger (ако мога да използвам този известен израз от Survivor 38)

# 2 300
Лефтеров ми е от любимците, но най-вероятно утре ще си ходи. Изчерпи си потенциала. Досега се крепеше в племето, но според мен на индивидуални игри ще издъхне.

# 2 301
Ай, да видите, че съм човек.

Все ми е тая кой ще отпадне. И в двата случая печеля. Ако остане Гого ще му се радвам на терен.  Ако отпадне ще видя какво му е в главата покрай подкастовете.
Ех, този вечно ухилен Георги! Радост е да го гледаш!

# 2 302
Че не мога да им пратя аз един Ерген, да им раздаде по една роза на тия жени и да си ходят дОма Joy
Не, пълна пародия е тоя сезон...
Много показателно е и че Джафа май с никой не поддържа контакт след предаването.
Поне с Мирела имат ли някакви допирни точки и след предаването или и там вече няма нужда да се хаби - взела е от Мирела, каквото е могла и хайде да бяга...
Вие ги следите повече из инстаграмите.
Само моето впечатление ли е, че никой не я брои за жива Джаферович или си е така?
Толкова не поддържа контакт, че повечето участници гледат битките в нейния бар. Освен ако не е по договор - явно поддържа контакт с тях.

# 2 303
  • София
Много преди този момент Ралица трябваше да действа и да има алтернативна коалиция.
Смятам и ти ще се съгласиш, че Ралица не играе някаква важна роля в играта и точно това е причината, че за нея беше удобно винаги да е с жените и с Жени, а не тя да диктува нещата.

Точно затова Бостън Роб тогава спечели - когато играеш твърде плахо и с цел да ти е удобно си passenger (ако мога да използвам този известен израз от Survivor 38)
Аз съм съгласна с това, че Ралица е пасивен играч, просто подчертавам защо след предателството към Михаела, тя продължава да играе с Жени, вече става въпрос за оцеляване, не мисля, че има време и по-добри шансове да играе с друг, тя винаги е първият и най-лесен избор за номинация от страна на мъжете, напълно нормално е да се прикачи към плаващата женска коалиция и да се надява друг да е номиниран вместо нея.

# 2 304
Сега ще ви чета, а после ще пиша!Уважавам мнението ви повече от гледаемото ни предаване!(почвам от 120 стр.,та ще се позабавя).Мисля, че обаче сте го казали вместо мен!

# 2 305
Много ми хареса Жорката в днешната битка и как мама Мира го нахъсваше Simple Smile
Той сякаш не си вярваше след като загуби една битка и точка от втората, но после като се нахили, като си повярва и успокои нищо не можеше да го спре.
Утрешната битка изглежда епична, нямам представа кой как ще се справи - и двамата не сме ги виждали на дълга, многокомпонентна битка. Жалко, че са двамата един срещу друг сега, като се има предвид останалите в играта, но това реши сценария и глупостта на мъжете - можеха да направят мъжка коалиция + Мани, която си няма коялиция и да отстрелят от раз Джаферович. С което Джаферович става единствената, която ще додрапа до финал без битка с елиминация. Разбира се вариант е да я изберат за капитан и червените да отстрелят някоя от продворните дами. Би трябвало и следващата капитанска да е елиминация.
И сега въпросът за утре е кой ще вземе Гого за съюзник, ако Фифо е с Лефтеров. Джаферович е ранена, Мани може да му върне жеста от нейната елиминация, остава само Ралица…

# 2 306

Аз съм съгласна с това, че Ралица е пасивен играч, просто подчертавам защо след предателството към Михаела, тя продължава да играе с Жени, вече става въпрос за оцеляване, не мисля, че има време и по-добри шансове да играе с друг, тя винаги е първият и най-лесен избор за номинация от страна на мъжете, напълно нормално е да се прикачи към плаващата женска коалиция и да се надява друг да е номиниран вместо нея.
А можеше още тогава да спре да слуша глупостите на Джафа, да отиде при момчетата и да ги пита дали им трябва още един глас и да стреля по Джаферович.
После вече и за момчетата лесно и за нея лесно, защото тя е отишла първа при тях.
Ама то като си го няма, си го няма и тва е...

# 2 307
ИВ сезон 4 : Най - рицарското предаване.😁 Алекса пази жените. Джаф пази жените.Ралица Паскалева пази жените. Продукцията пази жените. Илиян и Валери и те там могат да се наредят. Всички пазят жените. Пазители до пазители наредени .😁 Само Жорето , Лефтеров, Гого и Фифо мишки. Не пазят жените.Лоши бееее. Наглиии, влезнали в предаване под надслов" Честит 8 март " и не пазят жените. 😁😁😁
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 308
  • София
А можеше още тогава да спре да слуша глупостите на Джафа, да отиде при момчетата и да ги пита дали им трябва още един глас и да стреля по Джаферович.
После вече и за момчетата лесно и за нея лесно, защото тя е отишла първа при тях.
Ама то като си го няма, си го няма и тва е...
И Ралица щеше да си замине на следващия съвет след отпадането на Жени. Кого биха рискували мъжете по между си преди да номинират Ралица?

# 2 309
Колкото и да губят от слаба социална игра, харесват ми много Филип и Гого. Държат си на думата, праволинейни, честни. Такива Мъже пожелавам в живота на всички нас, а не хлъзгави змиорки като Джаба и Мани! Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт