💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 867
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Другата България
А, то и моето един синтез...това е само на база както казах, общо час.
Ако има ентусиасти за всичко изказано, ще се радвам да прочета.

# 2 491
  • SF
С Елица  и с Илиян слушах само. Останалите не ми бяха интересни като участници. Тези, които харесвам, са още в Игрите.
Валери харесвам, но неговия съм го пропуснала.

# 2 492
Абе много са ми милички 😍

🤣🤣🤣🤣

# 2 493
И според мен Фифо, Лефтеров и Гого са по-интелигентни от Алекса и далеч не мисля, че всеки мъж трябва дя тропа по масата пред жена си. Но на Виктория такъв и трябва.
Като цяло затова е хубаво интелигентни хора да си се намират. Нито жената ще прави панаири и ще крещи, нито мъжа ще псува и ще 'слага топки на масата'.
Разбирам ти идеята и мисълта, но избухливият мъж не означава глупав мъж. И не е нужно двама души да си приличат по темперамент, за да са заедно.

Изобщо не разбирам и харесвам грубите и невъзпитани жени и мъжкарското им поведение и език. Само като видя жена как стои на масата и ми става ясно всичко. Повечето жени от игрите са все разкрачени и с вдигнати крака я на стол, я на маса.
Една жена трябва да е мила, фина, нежна и възпитана, а мъжът до нея дори да е огнен звяр 🤣 това не е проблем, стига да я обича и уважава.

това са стереотипи, истинските хора може и да не се вписват в тях

# 2 494
  • София
Аз пък си гледам всички подкасти, надкасти, ауткасти, чакалкасти, максималкасти и т.н. и т.н. И всички са ми интересни. Grinning

Генчо отговаря на въпроси - част 2:

Не е доволен как се е представил в не малко компоненти. Упреква се, че не е тренирал по-целенасочено. Бил тренирал малко баланс и стреляне с прашка седмици преди да тръгне за Игрите. Разчитал е изцяло на бившата си спортна кариера и това което си го има в себе си.

Пак би си избрал племето на Непобедимите.

Джаферович е една силна и интелигентна жена, която би паснала идеално в неговото племе. А дали биха играли заедно или в отделни коалции няма как да отговори.

Предпочита силни играчи, спортисти, да си ходят на битки и да си поемат отговорност. Не харесва стратезите.

Пак за Алекса го питат и този път е по-директен:
Не крие, че не го харесва... Много се нервира и дразни как лесно хората се заблуждават за него и се манипулират от видяното. Не харесва как Алекса създава едно мнение за себе си, което изобщо не е истинско. Фалшив му е. Не вярва, че и уважението, което Алекса демонстрира към него е истинско, но и да е така, има защо да е това уважение от него към мен (визира себе си). А моето уважение ще трябва да си го заслужи...

Питат го за Сървайвър. Дали би участвал.
И 'Да' и 'Не'
От една страна ще е супер предизвикателство за него. От друга стране не му харесва, че там силните играчи не са уважавани, от ден едно са заплаха и всичко се върти около интригата. Точно това което не му харесва в Игри на волята, там ще е на квадрат.

Зорница безвъзвратно е изгубен за него човек/кауза, след като е изтипосала личен чат само между тях двамата в сторита и така публично го е злепоставила. Това е недопустимо и няма връщане назад.

Доколкото може отговори политкоректно относно това дали игрите се нагласят спрямо определени участници (ама си каза, че едва ли са на случаен принцип) и на въпроса защо пък на Мани са дали 100 гроша за имунитет а при тях такава оферта към него и Жоро не е имало, отговори, че 'То правила няма, какво да ви кажа'
Абе между редовете се разбира, че е разочарован от отношението и режисирането/сценария.

Най-трудната част за него в игрите е била социалната игра. Както и безсънието и студа. Но не и глада...

Лефтеров към Гого

# 2 495
  • Другата България
Ама Генчо защо не предположи, че така, както за Алекса се манипулира общественото мнение, така е и с всички останали? И че това няма общо с Алекса, а с Тупарев?

# 2 496
  • София
Сега  видях че Джафка е на 32, аз й давах поне 42.

# 2 497
Ама Генчо защо не предположи, че така, както за Алекса се манипулира общественото мнение, така е и с всички останали? И че това няма общо с Алекса, а с Тупарев?
Малко мъжка завист подушвам 🤣

# 2 498
  • София
Чакалов, 'в момента се радва, че е излязъл толкова рано, защото това което вижда през последните 2 седмици е потрес. В пълен потрес е.'

# 2 499
  • SF
Е, какво да каже Чакалов...

# 2 500
Чакалов, 'в момента се радва, че е излязъл толкова рано, защото това което вижда през последните 2 седмици е потрес. В пълен потрес е.'
Така като гледам и играчите, и зрителите са на ръба 🤣. Толкова фалш, лицемерие, злоба, интриги и предателства има в това предаване, че не знам как участниците са все още живи и горе-долу добре психически 🤣. То много страшно е било вътре 🤣. Ако продуцентите не са им осигурили врачка да им чисти магиите и поп да им прикадява 🤣 не знам как са могли да виреят в такава отровна среда 🤣.

# 2 501
  • софия
Има защо да се радва. Никой не излезе без да са му пуснали вентилатор пред купчини кафяво.
  За Генчо: Като му слушам отговорите, май леля Гена е надделяла 🤣

# 2 502
А, то и моето един синтез...това е само на база както казах, общо час.
Ако има ентусиасти за всичко изказано, ще се радвам да прочета.
Няма абсолютно нищо повече от това, което каза. Ако се сетя ще дописвам, но наистина беше измъчено дълго.
Единственото, което на мен ми хвана вниманието, е че Чакалов няколко пъти спомена, че с Алекса са в лоши отношения. Докато пиша това се сещам, че те имаха интрига още от Резервите, но явно се е пренесло и в живота.

# 2 503
  • Другата България
Ама то си личи, колко пъти го писахме, постоянни вметки в социалните мрежи настоящи, бивши участници...игнорът на Алекса и Елица от групата на “готините“...

# 2 504
  • София
Просто играчите са разбрали, че цял сезон са правени на маймуни заради пандичките.
Нищо учудващо няма.

Общи условия

Активация на акаунт