💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 783
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 895
  • София
Добро утро, бандюги Simple Smile

Хващам се за коментарите на Bengun. Време е Евгения да спечели много грошове или амулет. Тук възможност наистина на капитанката битка да няма елиминация. Идва обединение, а тя няма нищо.
При следващ съвет вече Мани гърми. Извади брутален късмет на няколко пъти да има имунитет в правилния момент.

И друго, което се коментира. Много от участниците изглежда да нямат грам стратегическо мислене, но май от безизходица никой не смее да гласува против Евгения. Абсурд да не са видели, че постоянно крои някакви планове, но Фродо Бегинс и Туп-Туп пазят. Изглеждат нелепо и глуповато, но всъщност всички се прикриват.

# 2 896
За да завърша позитивно - като цяло замисълът на състезанието ми хареса. Идеята с лоста беше добра, идеята за сцепените дини беше добра, понтона, гумите, гредата, всичко окей с изключение на падащата макара и твърде лесните варели. 
Средната греда трябваше да не е една, трябваше да са две и играта става перфектна.
Това с възможното потъване на макарата при падане на играча не е добре измислено, макарата трябва да е закрепена към горната греда с късо въже.
Още една недомислица в изпълнението на играта.
Трябва да има две греди, за да не се налага да се изчакват.

# 2 897
  • София
Може ли някой да ми обясни “достойното” поведение на спортистката Виктория, която излъга / подведе / изманипулира жълтите кой е капитан на червените? С какво тази постъпка е по-различна и “достойна” от саботажа на мани и фейгин?
И продукцията удобно си премълча!

Чудя се кой емотикон да използвам...
този:   или този:    

Странно е, че на някой може да му хрумне да сравни саботажа на собственото ти племе /и усилията на хора да наредят невъзможен пъзел!/ с цел да го разпаднеш и... да заблудиш вражеското, че ти си капитан, а не друг...

Дори симпатиите или антипатиите към когото и да било, не могат да бъдат основание за такава антилогична теза, мисля си аз... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 898
Моля оценете  Епизод 52  (11-ти ноември)
https://www.surveymonkey.com/r/PFDKYCJ

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите от гласуването за епизода,
след изпращане на своите гласове (бутона "Done")

Обобщената статистика ще пусна късно вечерта или неделя сутрин.

Какво оценяваме:

# 2 899
  • София
Ехаа, велик момент!  Joy
Пропуснала съм го...

# 2 900
Total ignore:
Скрит текст:
Ехаа, велик момент!  Joy
Пропуснала съм го...
Много яко гифче и момент, аз също съм го изпуснал.

# 2 901
  • Sofia
И с “премазаните”пръсти замахва 🤔

# 2 902
Скрит текст:
Може ли някой да ми обясни “достойното” поведение на спортистката Виктория, която излъга / подведе / изманипулира жълтите кой е капитан на червените? С какво тази постъпка е по-различна и “достойна” от саботажа на мани и фейгин?

Странно е, че на някой може да му хрумне да сравни саботажа на собственото ти племе /и усилията на хора да наредят невъзможен пъзел!/ с цел да го разпаднеш и... да заблудиш вражеското, че ти си капитан, а не друг...

Дори симпатиите или антипатиите към когото и да било, не могат да бъдат основание за такава антилогична теза, мисля си аз... Stuck Out Tongue Winking Eye

От мен едно за 55 лайка, което това мнение е събрало Joy

# 2 903
Показаха в промото Генчо със знамето, ама пусто Жълтите като нямат знаме Simple Smile

Ха, може Червените да им връщат номера с Виктория и истинският капитан да е бедняк.

# 2 904
Това не е много старо, макар и да не го пуснах онзи ден,
си помислих, че ако бях Елица щях да удуша Викито с голи ръце.

(То без да съм Елица ми минават агресивни мисли,
а какво остава ако бях Елица и гледам тия милувки)
LaughingLaughingLaughing

# 2 905
Soney, Викито не е виновна, Дон Алекса е просто най-желаният мъж там и никакви Гоговци, Цецковци и прочие не могат да му се опрат на слипа Grinning

# 2 906
Измамата на Виктория със знамето със сигурност е бил с благословията на продуцента (ако не о нашепнат директно). Нямаше разкриване на истината и опъване пред строя. Това е било с цел да намерят слаб противник за Алекса, ако случайно Джаф се тръшне болна.
Разбирате, че едното е по-сценарий, другото не, но ще доведе до повече коментари и по-висок рейтинг.

# 2 907
  • Буркина Фасо

bat представи си какъв саботаж прави продукцията като в момента "крие" кой ще е жълт капитан ?
от целият отбор никой няма да носи знамето rotfImbo 

# 2 908
Това не е много старо, макар и да не го пуснах онзи ден,
си помислих, че ако бях Елица щях да удуша Викито с голи ръце.

(То без да съм Елица ми минават агресивни мисли,
а какво остава ако бях Елица и гледам тия милувки)
LaughingLaughingLaughing
И аз, и аз 🤣. Агресията в мен се надига 🤣, не знам какво ми става 🤣. Дори Гого не съм ревнувала така 🤣🤣🤣

# 2 909
  • София
Чак ми стана на мен неудобно как любовно му се е облегнала на раменцето, а за Елица не ми се мисли като го е видяла. И после Вики не го харесвала Алеко по този начин… И по този, и по другия все си го обожава.

Общи условия

Активация на акаунт