💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 759
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 970
  • София
И банда, ама много ме стресирате с това, че Жени ще вземе на Гената грошовете.
Евгения няма нищо. Нито жълтици, нито амулети. Време е в последната седмица да удари 2 в 1. Генчо или Жорката се обичайните избрани за жертви. Залагам, че ще ѝ дадат Infinity Stones Simple Smile

# 2 971
Всеки може да открие в снимката това, което поиска 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 972
От драматична гледна точка най-добре ще е Жени да бие Жоро и да прибере неговите 350 гроша ли бяха? После да му натякват как не ги изхарчил за Фейгин, а сега ги загубил. Обаче понеже тя не може да го бие, освен ако играта не е само пъзел, по-добре да се презастраховат с Генчо. Там и плуване може да го бие и нещо по-пипкаво с топчета, пък и 230 гроша не е никак зле + още 50 и някаква награда. Ехее, жената мина Фифовите усилия за цял сезон. А ние се чудим защо Гената не харчи. Да видим другата седмица де, но много ще се учудя ако не го нагласят така.

# 2 973
  • София
То толкова си личи намесата на продукцията, че очаквам част от въоръжението, което гласуваме за Украйна, да бъде дадено и на Джаферович последната седмица Joy

# 2 974
Ако от понеделник започнат да се фокусират върху Генчо и да го очернят впоследствие/както Лефтеров и Гого/, натам вървят нещата. Женята ще грабне жълтиците и на Генчо само бъхтенето по битките му остава.

# 2 975
Няма как да обясниш защо можеш да се възхищаваш на някой мъж, без да ти обяснят,  че си загоряла. Да не говоря пък за близостта на Алекса и Виктория. Ако ме види форума как се държа с най-добрия си приятел, направо са ме хвърлили на кладата с голяма алена буква закичена до загорялото дъно. Хора, които не са го изпитали няма как да разберат.

Много точно казано, аз също имам много приятели мъже и се държа с тях, както бих се държала и с жена, никой от нас няма задни мисли. И не само в една стая ми се случвало да спя с някои от тях, ами и в едно легло и  Scream О, Ужас, не сме се налазвали.

Aaliyah13, сега като те чета как въздишаш по Алексата, който на мен визуално хич не ми допада, и разбирам какво сте изпитвали вие когато споделям топлите си чувства към на Цецо пергелите. Trollface

Още една към "Загорялото дъно" 🤦🤣 Много добра класификация. Чудничко. Фенките на Гогчо сме дъна. Ти да видиш. ЖДБ. 🤣 А феновете какви са? Тея от мъжки пол, че ми стана интересно.

А Гогито си е нинджа, с прекрасни спортни и човешки качества! Много е секси. 😍 Абе всичко му е по много. 😍
П.с Прочетох го на ММ, щот налЕ сме млада двойка, да е в час и се пукна от смях. Та те така де. 🤣🤣🤣

Дъна сме и това е. И сме загорели яко. Дано някой не прочете в старите мнения как съм писала, че Мирела е красива, че ще ме изкарат и обратна накрая. Въй, въй, въй, както обича да казва Гогото.

# 2 976
Еми хайде сега, какво като сме жени - и ние си имаме хормони! Фифо и Гого са хубави мъже, защо да не си въздишаме? Joy
Но без бъзик, емоциите и симпатиите играят роля, но не съм усетила подкрепата към тези двамата да е толкова елементарна. Просто ни грабнаха с умения на арената, а на Гого му се кефят жените и колко е спокоен и неконфликтен. Оттам тръгна всичко. А плочките на корема, бицепсите и сините очи са добър бонус. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 977
В анкетата от мен :
Играч на седмицата е Гого твърдо, след него нареждам Мирослава, която с двете и точки срещу Жени практически реши реши втората битка за спасяване от номинация.
Гого и Фифо срещу Жени. Гласувах, че няма да успеят да и намажат ските, но много зависи от Капитанската битка. Даже и да не е елиминация много важно е какво Продукцията ще предложи на Жени, ако евентуално победи.
Мани гласувах, че няма да играе с Фифо и Гого, защото за нея в момента е по-удобно да се държи с Ралица и Жени.
И най-тегавия въпрос - сексисти ли са Фифо и Гого. И двамата подценяват жените според мен, Фифо даже малко повече от нормалното. И двамата имат донякъде основание да мислят така, поне що се отнася до качествата им на атлети и полезността им в играта за племето като цяло. Не отговорих на въпроса в анкетата, защото няма опция "не мога да преценя". Ако трябваше задължително да отговоря съм по-близо до отговор ДА, и двамата, отколкото до НЕ.

# 2 978
Ако от понеделник започнат да се фокусират върху Генчо и да го очернят впоследствие/както Лефтеров и Гого/, натам вървят нещата. Женята ще грабне жълтиците и на Генчо само бъхтенето по битките му остава.
От сегашните думи на Генчо оставам с впечетление, че Алекса му е душманин, не Женя. Едва ли ще стигне до конфликт с нея.

# 2 979
Жалко, че не се намираме в Сървайвър, защото това, което каза Гого на Мани, ще е the best ход евър. Продукцията ще да са го изпуснали, когато са си говорили. Наивен съм да вярвам, че е възможно. Даже ще се изкефя много, дори и Филип да пострада. Перфектен туист спрямо цялата Игра.

Всъщност е добре,че това не е Сървайвър,защото Гогата отдавна щеше да е издухан,та даже и Филип.

# 2 980
Всеки може да открие в снимката това, което поиска 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Динята много убава. Хм..... и крана е хубав.

# 2 981
  • София
Прекалено сложни сценариите мислите. Няма как Генчо да е капитан според мен. Това че носел знамето, нищо не значи. И не винаги капитана носи знамето. Трябва да е пълен глупак ако се навие. Всъщност те могат да го нахендрят де, т.е. и без да иска. Ама не вярвам да се сетят за нещо такова, а и е рисковано. Ако стане това ще е дългата ръка на продукцията, не ход на наследената коалиция. Предстоят битки, а за тях се искат здрави хора. Травмата на пръстите на Жени според мен и бламира шансовете за финал, няма как да я опазят просто и да искат. А и твърде много се фокусираха над Жени напоследък, тя пусна някои свои пророчески мисли в синхрони как е доволна от играта си (като за пред сбогуване звучеше) и твърде много се измести акцента от мишките върху змиите. Или ще отпадне на капитанската (ама не вярвам да е директна елиминационна, защото досега не е имало две директни елиминационни капитански битки в сезона) или на съвет ще я изгърмят Фифо и Гого сами с грошове или с помощта на Мани и после ще загуби елиминационния дуел.

В анкетата от мен:
Гого
Да
Не, не са
Да

# 2 982
А и твърде много се фокусираха над Жени напоследък, тя пусна някои свои пророчески мисли в синхрони как е доволна от играта си (като за пред сбогуване звучеше) и твърде много се измести акцента от мишките върху змиите. Или ще отпадне на капитанската (ама не вярвам да е директна елиминационна, защото досега не е имало две директни елиминационни капитански битки в сезона) или на съвет ще я изгърмят Фифо и Гого сами с грошове или с помощта на Мани и после ще загуби елиминационния дуел.

За синхрона, който звучи като сбогуване на Жени си прав.
Съгласен съм, че е много възможно да е два пъти на арената тази седмица, като втория път да не се върне.
Всичко ще стане ясно след края на Капитанската битка. Там ще си проличи ясно какъв е сценария за седмицата.

А Генчо дали иска или не иска да е капитан никой няма да го пита според мен.
Даже и да се върне гласовете са 4-3 за Алексио и сие преди отварянето на Женския пазар.

# 2 983
  • Sunshine state
Не са носели винаги капитаните знамето и оттам жълтите сами са си виновни, че са се подвели кой е капитан при червените. Заблудили ги били, глупости! Сякаш не си говорят на терена..

# 2 984
  • София
А и твърде много се фокусираха над Жени напоследък, тя пусна някои свои пророчески мисли в синхрони как е доволна от играта си (като за пред сбогуване звучеше) и твърде много се измести акцента от мишките върху змиите. Или ще отпадне на капитанската (ама не вярвам да е директна елиминационна, защото досега не е имало две директни елиминационни капитански битки в сезона) или на съвет ще я изгърмят Фифо и Гого сами с грошове или с помощта на Мани и после ще загуби елиминационния дуел.
Живея за този миг Simple Smile Двете тотални дървета да елиминират мастър кукловодът на стратегиите Simple Smile Твърде хубаво, за да е истина, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт