💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 827
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Ако Мирела и Жени "симулират", какво ли прави Лефтеров? Ако Жени усещаше опасност, не би пуснала най-близкия си човек в племето, щеше да настоява да е друг. За да не положи никакви усилия в тази насока, вероятно наистина не ѝ е било добре и до това.

# 811
Алекса какво прави физиономии: жълтото племе не е окупирано от един човек. Тъпунгер!
Дали пък не е окупирано? Аз друго виждам. Джаф там коли и беси.

# 812
Ох Мирелка.. стига с тази безстрашност. Точно защото си безстрашна искаш някой да излиза вместо теб. Глупава история, жалко че е хубава, но…

# 813
  • Брюксел / София
Може ли някой да ми обясни “достойното” поведение на спортистката Виктория, която излъга / подведе / изманипулира жълтите кой е капитан на червените? С какво тази постъпка е по-различна и “достойна” от саботажа на мани и фейгин?
И продукцията удобно си премълча!

# 814
  • Пловдив
Алехандро как се хвърли в боя, все едно срещу него е Фифо, Гого и Генчо на смени, а не шилето Мирелка.

# 815
  • София
Пак само синхрони на един от двамата състезатели...

# 816
Мирела отпада, Жени изпада в паника и отстрелва Гого и така края на една ера идва...На финал остават 3/4 неприятни играчи, всички сме разочаровани.

# 817
  • Другата България
Вече имам дежа вю като видя битка на поле. Joy

# 818
  • Брюксел / София
На жени изобщо не й пука за Мирела. Играта е в етап, в който всеки мисли за собствената си кожа. На Лефтеров му личеше, че му е зле, изглеждаше като препикано мушкато, това няма как да се изиграе. Жени изглежда нормално.

# 819
Пак само синхрони на един от двамата състезатели...

То гласът й трепери, направо не знам какво го играят.

# 820
Мирела отпада, Жени изпада в паника и отстрелва Гого и така края на една ера идва...На финал остават 3/4 неприятни играчи, всички сме разочаровани.
Дали така ще стане... Не мисля че Фифо и Лефтеров ще номинират Гого.

# 821
Добре бе не трябва ли с всеки изминал сезон да има надграждане това предаване? А то какво ще излезне ,ако победител е Алесио ще бъде по -малко харесван и от най голямото недорозумение победител за 4 сезона в игрите Милен  Smile Този сезон всички много силни ,ама  все нещо им става.Един повръща ,друг лежи,трети го е страх  на капитанска да ходи .Супер неадеквтен сезон .Жалко за силните участници тази година.

# 822
Явно Мирела отпада и е бясна на продукцията, съответно си позволява да разказва спойлери в метрото:)
Жалко
Бих искала от ЧИСТА ЖЕНСКА СОЛИДАРНОСТ Мирела да победи и да натрие носа на този палячо!

# 823
Браво на продукцията и водещите.
Удобно прикрива блъфа на Слипа и Виктория.
Но Мани и Фейгин бяха разпънати на плаца в Требленка.
Дъно.

# 824
  • София
Дори хората да не вярват, че Жени я е грижа за Мирела като приятел, то тя е най-сигурният ѝ глас, би предпочела да рискува всеки друг в племето преди нея.

Общи условия

Активация на акаунт