💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 442
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
На промото за новия епизод се видя, че Алекса държи знамето на червените ясно е май кой е капитан там.
Joy Стига бе! Този наистина ще е вечно абониран за капитанството. Аман от лъскане на образ!

# 76
На промото за новия епизод се видя, че Алекса държи знамето на червените ясно е май кой е капитан там.
Joy Стига бе! Този наистина ще е вечно абониран за капитанството. Аман от лъскане на образ!
Лъскане, лъскане, утре като го ступат пак на Капитанската битка колко да е лъскане Simple Smile

# 77
  • Другата България
Лъскане, лъскане, утре като го ступат пак на Капитанската битка колко да е лъскане Simple Smile
А дано, ама....надали. Много зависи, нали знаеш. От игра, от съперник....като гледам как наистина го “лъскат“....образЪТ му, не друго, направо си предвиждам победа и на капитанската. И още някое предимство. За това вече хвърлих боба.

# 78
Ето малка част от момичето, което е придружило Гого на рожденият ден на Мира.
Преди да започнете със спекулациите, снимката е от профила на Цветан Grinning а първоначално знаех за нея, защото Мира е била запазила само първият етаж на въпросното заведение, а на вторият е имало други клиенти, и от там мой познат е успял няколко пъти да ги засече.

# 79
Скрит текст:
А дано, ама....надали. Много зависи, нали знаеш. От игра, от съперник....като гледам как наистина го “лъскат“....образЪТ му, не друго, направо си предвиждам победа и на капитанската. И още някое предимство. За това вече хвърлих боба.
Уфффф ...
Дано не си права. Както си казала а дано, ама надали. Но ще се надявам до последно аз да му намаже пак някой ските на селския бек. Imp

# 80
Това ,,какво не ми е наред”,  ако го е казала за племето си Фейгин, лошо за нея самата. Може би самочувствието е характерно за годините й, но е хубаво и да е здравословно ( вчера ли някой беше споделил, че е казала, че се намира за много крсасива) . 😆😆😆 Не знам, стана ми смешно, дори да е така принципно за човек, е абсурдно да се изцепиш такова нещо. Истинската привлекателност е да си наясно със себе си, без да го навираш, или обратното- да не знаеш точно колко си привлекателен, а да си много- е, да, Гого.😄😄😄 Освен това, стига е оправдавала себе си с племето, с другите, с всичко- това не ми допада в нея, въпреки че я харесвам иначе. Не се чувства добре- изпълни саботажа, участва плътно в него. Някои подкрепяме, други не, но както Мани пое цялата вина върху себе си, така трябваше да постъпи и Фейгин, в крайна сметка от интервюто й е видимо, че не се е чувствала добре сред сините. Не е по- малко отговорна, защото е по- малка на години, освен това никой не е длъжен да се застъпва специално за нея. Затова й се жегна на Мирела със ситуацията с крака, въпреки че сигурно си е била обикновена ситуация- вижда друга привлекателна жена и я обзема алармата. Обсъждахме, че Мирела търси внимание и го иска, ама май и Фейгин е така, но по по- нетраплив начин, Мирела е обиграна. Русата сладурана ще порасне, надявам се, дотогава ще си има такива изцепки.

# 81
Защо се учудвате, че Алекса е капитан.
Аз си мисля, че до края ще бъде все той. Може и Вики, но тя не проявява желание.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 13:07 от monii

# 82
Защо с учудвате, че Алекса е капитан.
Аз си мисля, че до края ще бъде все той. Може и Вики, но тя не проявява желание.
Аз лично не съм грам изненадан.
Даже си спестих глас за него в анкетата за това, кой ще е капитан, просто няма смисъл Simple Smile

На Алексио работата е ясна - с една патка, две кокошки и две магарета в племето му е нарисувана играта.

# 83
  • Другата България
На мен и за мен голотията и “всичко на показ“ ми идват в повече.
Подчертавам, че може и да не разбирам модата при днешната младеж.
Същото се отнася и за бюстието на Мани от въпросните клипчета в чалготеката, и Мирела се беше поразголила.

# 84
илиян моделчето и е дал модни съвети

# 85
Ключът към бараката 🤣

# 86
Отношенията при сините се промениха, след като на Илян му запари под петичките и трябваше да се докаже в битка. Не мисля, че Фейгин конкретно е по-силна от Вики. (Прилича ми на изказване на Илян). Ако да си устояваш позицията е злопаметност значи и аз съм Simple Smile
Моето изказване ли прилича на такова на Илиян или нещо, което е казала Александра в "На кафе" - нямам възможност да гледам на живо в момента, коментирах това, което цитираха в темата. Но ми харесва как Илиян е обвиняван за висчко, дори и след отпадането му от формата, а после Мани била "главата на змията". Smile
Алекс ми прилича на Илян в определени изказвания Simple Smile Не е тенденциозно повярвайте. Това видях аз и нямаше да го напиша, ако не се беше излял целия този хейт срещу Вики и Алекса. Това е просто друга гледна точка. Не съм от хората, които пишат по-форуми назидават и още по-малко поучават някого. Алекс има среда близки

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 13:44 от dundinka

# 87
  • София
Ето малка част от момичето, което е придружило Гого на рожденият ден на Мира.
Преди да започнете със спекулациите, снимката е от профила на Цветан Grinning а първоначално знаех за нея, защото Мира е била запазила само първият етаж на въпросното заведение, а на вторият е имало други клиенти, и от там мой познат е успял няколко пъти да ги засече.
Скрит текст:
Това е Алия. Беше ясно отдавна Grinning

Веднага да се яви в изповедалнята!

# 88
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Момчета, благодаря за новата тема! Тя и тази за Фермата са най-издържаните и информативни в целия форум, респект за къртовския труд!

За капитани смятам, че ще бъдат избрани Алекса /не мисля, че ще пусне кокала до края/ и Лефтеров, ако се чувства добре. Фифо така му обеща след капитанската миналата седмица.
От старите сезони избрах Юли, Морунов, Пламен, Веско, Тодор, Ваня, Милена, Вайс, Стоян и Борис. Исках и още хора да посоча, но ми дойдоха късо гласовете.
Нямам търпение да видя какъв ход ще предприеме Мани довечера.

# 89
не е. нали всички сме руси със сини оче

Общи условия

Активация на акаунт