💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 347
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Евгения капитан - на имунитет е Grinning

На битката с Алекса ще го скъса от плуване и пъзели Grinning

# 241
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Джаферович може да е неприятен участник, но поне има топки и не е лигла. Мирела е тотал щета, много отдавна трябваше да е out.

# 242
Жени и Алеко капитани
Манифестирам двойна капитанска елиминация 😎

# 243
  • Варна
Жени и Алеко капитани
ей, че хубаво

Ох, от Мирела аман вече!
Винаги ми е била антипатична

# 244
Евгения може да е всякаква, но не е глупава. Чудно ми е как търпи тъпата Мирела? Коалиция, гръб, хубаво, но за мен е трудно да я слушам.

# 245
Единодушно, и с глас от Жени за Жени Simple Smile
Добре изиграно.

# 246
  • София
Жени и Алеко капитани
Който спечели, отива директно на финал Simple Smile

# 247
  • София
Докъде се докарме, да предпочитаме Джафи пред Мирелка-Бъзливкова, ама иначе не я било страх, да бе

# 248
За първи път ми е трудно да реагирам на видяното до тук.. Много лицемерно всичко стана…

# 249
Май Виктория видях със знамето при Непобедимите.

# 250
Мен ми е забавно, че Мирела си мисли, че има гръб като стомана в играта и ще стигне до финала, защото мъжете я обожават и едва ли не могат без нея. Така си я представям да го мисли. 😂😂😂Истината е, че на Валери май леко му писна даже преди ранното си отпадане от нея, а на Лефтеров вече съвсем.
Прилагам доза на съмнение, че точно двамата галеници Жени и Алекса се очертава да са капитани относно информация от продукцията към тях, но все пак ако е еднолично решение, браво на Жени в случая.

# 251
  • Другата България
Всичко при Женя е премислено и измислено, тя риск без сметка не приема.
Извади топки, удари ги от масата, обачеееее - преди това тези “топки“ са много добре “обработени“ от различни гледни точки. Браво, така се прави. Сериозна съм в случая.

# 252
Мирели, Манита, Зорита... всички ги изтърпявам, но Джафра органически не я понасям.

# 253
Е този път Алекса ще ,не ще защити жените си. 😁 И не пусна знамето едновремено с това. 😁 Не очаквах Джаф да се самопредложи , ама  браво не я е страх. Ще е интересна битка между Алекса и Джаф. Двамата любимци на Продукцията. 😁 Ще чакам с нетърпение. А как ми се иска да е с директна елиминация.😁

# 254
Не знам обаче речта на Джаферович как иска децата и да се гордеят колко е смела ми напомни на прощалната реч на Морунов
Иначе евала, че наистина се показа смела за разлика от Мирела

Общи условия

Активация на акаунт