💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 361
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 315
На Генчо гърдите са по-големи от на половината жени вътре.

# 316
Защо ли са решили Мани точно да не участва, при положение, че според мен до тук на концентрация я бива. После пак ще я нарочат за слаб играч, а истината е, че сами не и дават възможност. Много големи лицемери!
Страх ги е от саботаж сигурно 😂

# 317
Много харесвам букличките на Георги.

# 318
  • софия
Ойхх, искам час и половина епизод как тия тримцата правят тегели с варелите. #лошомие

# 319
Егати късмета! Joy Как не се попадна в дупката, върна се назад и после пак напред в правилното място.

# 320
Как се "разходи" това топче, късмета го покри Алексио много яко в този момент.

# 321
  • Някъде в Матрицата
Признавам си. И аз пуснАх сАлза, докато слушам речта на Алекса за честта, флага, капитанството.Disappointed Relieved

# 322
Брееййй ,ако бях в отбор със Зори щях да съм на хапчета за успокоение. То са не търпи това мрънняне. 😁

# 323
Защо ли са решили Мани точно да не участва, при положение, че според мен до тук на концентрация я бива. После пак ще я нарочат за слаб играч, а истината е, че сами не и дават възможност. Много големи лицемери!
Страх ги е от саботаж сигурно 😂
То това си е чисто оправдание вече 🤣 Тя вече няма полза да саботира. Не се ли усещат, защо и е да падат, особено на териториална 🤣

# 324
  • Другата България
Ойхх, искам час и половина епизод как тия тримцата правят тегели с варелите. #лошомие

Аз съм така

# 325
Гого и Фифо и без думи се разбират.😁

# 326
Леле влака на червените всеки "вагон" е на различен коловоз Simple Smile
И пак спасиха положението Simple Smile

# 327
Страшен кеф е да гледам Фифо, Лефтеров и Гого на варелите - действат като един, изслушват се, изчакват се - урок по работа в екип!
А, да, и бицепси Х 3 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 328
Червеното влакче много ме забавлява - придвижват се на магия Joy

# 329
  • Варна
Не знам как изтрайват  Зори

Общи условия

Активация на акаунт