💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 330
Ама нисичкият Гого вади дълги за ръста си крака. Бедрата не са километрични като на Цецко, но пак става. Хммм, и дупенцето му е хубаво. Ще очаквам снимки и гифчета от днешната игра. Trollface

Женя още малко и ще опердаши Раличка с лъжиците.

А Зори както винаги товари. Сега се опита и да прегази Алекса.

# 331
Кой глупак реши Зорито да е на варел, никаква идея Joy Да е жив и здрав, да се посмеем

# 332
Победата ми се струва ,че ще е в червения отбор.

# 333
Някоя година няма ли да видим само жени на варелите..? Все мъже са с изключение на Зори сега.

# 334
Червените са готови за "акробати".  Все по диагонал го карат. 😁

# 335
  • софия
Ще направя най-страшното признание...хванах се, че духам срещу телевизора да бутна топчето на Джафа. Дъното, брат 😁

# 336
Червените уникален късмет имат през тази игра, на влакчето на магия минават, топчетата Алекса пак на магия ги вкарва Joy

# 337
Виктория надвряква даже Димо, въй.

# 338
Виктория, млъкни бее, ужасно крещене!!! 🤮

# 339
  • София
Топчето на червените с магнит ли е Grinning втори път го изпускат за едната дупка и отива на другата Grinning

# 340
И ореолът около “късметлията” Алекса, продължава да се увеличава 🤣🤣🤣 Най-смелия, най-честния, най-комплексния 🤣

# 341
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На мен ми хареса бедъра на Зори. Особено на влакчето много елегантно изглежда, само да не си отваря устата и да не ръси "мъдрости".
Въобще телата на червените жени са ми много красиви и хармонични, за разлика от жълтите бичмета.

# 342
Гого и Мани от месец са все на Резиденция, оядоха се. Време е малко и стопанство да видят.

# 343
Да, по всичко изглежда, че победата ще е за Червените.
С голяма доза шанс и магия ще я вземат, но пък се пребориха с влака от две невъзможни положения Simple Smile
Приятна за гледане игра.

# 344
Ще направя най-страшното признание...хванах се, че духам срещу телевизора да бутна топчето на Джафа. Дъното, брат 😁

JoyJoyJoyJoyJoy

Духай, сестро, духай мощно!

Общи условия

Активация на акаунт