💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 360
Разбираш ли, Мирела!!
Джаферович така й се скара, с такъв тон, че май я причисли към нейните дечурлига.

# 361
  • Варна
Мирела им прецака победата. Джаб ще подивее Grinning
А Алекса на червените 😀

# 362
Аз само да попитам: Къде изчезнаха плочките на Фифо???

# 363
  • София
Захлупи го бе, Мирела Joy

# 364
  • София
Две седмици на Резиденцията да нагъваш майонеза, дава отражение Grinning

# 365
  • Другата България
Ауууу, и Евгения, и Лефтера порицаха Мирела! Очаквам спешна намеса на продукцията, психолога и евентуално противников играч от червеното племе, по възможност мъж, по възможност Алекса, който да я успокои, че е неотразима и това е временно.
Иначе както и си мислех, сценарият следва последователността си - седмица на жълти в стопанството. Все тая.
Те са се понаяли, само че сега Мирела до чии ли гащи ще простира своите? Да не налази на Гого черните шалварки?

# 366
Пак ще е наказана в ъгъла, Мирелка😂

# 367
  • софия
Остави ги при топките, докато се оправдаваше пред моля другарката.

# 368
JoyJoyJoy
Две седмици на Резиденцията да нагъваш майонеза, дава отражение Grinning
Добре ще му дойде малко стопанство..JoyJoy

# 369
Или към тези, които не й се подчиняват... Да ги номинираме... Може да ползва същите аргументи като за Михаела... Ама ще загуби глас...
Разбираш ли, Мирела!!
Джаферович така й се скара, с такъв тон, че май я причисли към нейните дечурлига.

# 370
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Забавна игра. Червените на магия минаха на два пъти, буретата им се движеха в различни посоки и въпреки това се справиха. Мирела провали отбора си. Джаферович гледа като отровена. И гледам, че за поредна година продукцията не е успяла да осигури 4 еднакви топчета на жълтите. Joy

# 371
Те са се понаяли, само че сега Мирела до чии ли гащи се простира своите? Да не налази на Гого черните шалварки?
Еми те вече си се попрегръщаха на арената Grinning

# 372
  • Варна
Те са се понаяли, само че сега Мирела до чии ли гащи се простира своите? Да не налази на Гого черните шалварки?
Дали, чак пък толкова?

# 373
  • София
Нелогично върви тази игра - от разбиването на дъските, та до вкарването на топчетата.

# 374
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Класната към Мирела - разбираш ли Мирела, отговори, че иначе ти пиша двойка и те гоня от час. Упссс от играта.

Общи условия

Активация на акаунт