💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 540
Жениту като остане без дясната си ръка, дали ще претопли женската коалиция? То и женички не и останаха. Пък на мъжка дума не може да вярва. Хем болна, хем схеми трябва да мисли милата.

# 541
Гошо и Генчо не развързаха кесиите и объркаха плановете на Слипа и продукцията.
Сега трябва да го захранят с още парици, та да е сигурен до финал. Бърза рокада на Джафа, че не я виждах да катери тия гуми... Ами нямам повече думи. Пародия.

# 542
Аз лично мисля, че Жени е пипнала и тя вируса. И че отсъствието и е обективно оправдано от битката. Но вече дали е трябвало да е елиминция тази капитанска по сценария само екипа знае.
Но с тази Продукция даже няма смисъл да обясняваш, че нямаш сестра Simple Smile Дотам са се докарали - никой не им вярва и се търси навсякъде нагласяване. И с право. Това заслужават.

# 543
Майка ми ходи на море в района на Лозенец тази година и още първите дни хвана някакъв вирус, който отшумял за 2-3 дни. Признаци - повръщане и разстройство.
Като е всяка година това - къде са компетентните органи и защо не се открие и елиминира причината?

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 11:05 от Tahiti

# 544
Най-често причината за вирусни инфекции по морето е лошата хигиена. Затова винаги се пие бутилирана вода, но пак няма гаранция, защото се готви с обикновена вода от мрежата.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 08:25 от Bengun

# 545
Снимки от инстаграма на Любо 

# 546
Причината за летните хранителни разстройства по морето е лошата хигиена при приготвяне на храната. Живея си в имота цяло лято, приготвям си храна и не припарвам до капанчета и всякакви ресторанти, никакви вируси не ме ловят. В резиденцията се натръшкаха + Георги на който носят от някъде храна.

# 547
Мирелка много вързана в ръцете!

# 548
  • Варна
Ако искат, сигурно могат да забавят снимките с един ден, за да се възстанови. Истината е, че си следват сценария и ги местят като пионки. Във ФБ някой беше писал, че Ваня се е договорил да задържат по-дълго жена му, че да си почине малко от нея Simple Smile

# 549
На снощния епизод най-интересното му беше промото в края. По всичко изглежда, че тази вечер се очертава покъртителна мишкарщина в жълто. Но да видим.

# 550
Жорката:  Да дам грошове или да не дам? Това е въпросът!

# 551
  • София
На снощния епизод най-интересното му беше промото в края. По всичко изглежда, че тази вечер се очертава покъртителна мишкарщина в жълто. Но да видим.
Твоят "любимец" Филип пак ли трябва да ходи, докато останалите се крият по мазетата вече 2 месеца Grinning

# 552
В Анкетата съм за Мирела твърдо.
За победител - всичко различно от Фифо ми се струва, че няма да е справедливо. Но съм подготвен, че не винаги живота е справедлив Simple Smile
Глас за Фифо, с подгласници Георги и Лефтеров. Ако имах още един глас щях да го дам за Жени.

# 553
Жорката и Фейгин:

В червения "екип" вдясно - Виктория  Wink

# 554
Твърдо за Мирела на капитанската, но всички знаем крайния изход. А за победители Фифо и Гого.

Общи условия

Активация на акаунт