💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Пуснах новата анкета!

Хубав епизод, нямаше излишни драми и скандали!
Този път предчувствието на всички вътре във формата, че капитанския дуел ще е елиминационен явно ще се окаже правилно!
Реално трябваше да играт Лефтеров срещу Алекса, но болестта на Лефтеров осуети нещата. Джаферович се нае с тежкото бреме, но дали като разбра, че не е Вики е капитан, а отново Алекса не се разболя и тя, но по сценарий? 😮😉 Хаха, не знам вече какво да мисля. Не, по-скоро си върлува някакъв вирус и всичко това е стечение на обстоятелствата. Изглежда подозрително, но е съвпадение според мен.
Иначе лошото предчувствие на Мирела с което започна епизода явно ще се сбъдне, ама по този начин, след като вече е избран друг капитан първоначално... Огромен тийз-спойлер на некадърната продукция! Е, как да гледаш после дуела с тръпка, като почти почти всичко е ясно от монтажа? Тъпаци!
При червените, жените хубаво искаха да нахендрят някой от Генчо или Георги, но Алекса с лош стратегически ход, само и само да не отпускат кокала рискува играта си и всичко. Или излиза глупав или просто е прекалено смел. Залагам все пак на второто в случая, защото глупав не е. Можеха да сложат някоя жена от тяхната коалиция, но той обича властта и просто не я дава. А това освен привилегии, понякога носи и рискове и той си го е приел вече.

Битката бе емблематичната за формата с буретата и лъжиците. Добра битка за баланс, нерви и отборна работа!
Браво на жълтия локомотив, че бяха без нито едно падане. Червените бяха също добри, но веднъж Георги падна. Грешките на Гого и Алекса на финалните прави не ги коментирам, това не е падане по трасе следствие на грешка или неумение, а грешка в бързината, от адреналина, може би и лоша преценка. Но се случва, има го в играта.
При топчетата слабо за Мирела и не особено добре за Лефтеров, малко нервна Ралица, но безупречни бяха останалите, като отново главното действащо лице бе Джаферович, която вкара трите последни топчета след като Гого вкара първото топче. Не знам за какво направиха тази смяна на последния пост, но това което определено трябваше е да извадят Мирела и да вкарат Мани, ама явно и нямат доверие на последната.
Мачбол за червените, но Алекса с грешка точно на финала, избърза и всичко отиде по дяволите. Реално Алекса им бе най-добрия пост в тази игра и на буретата и на лъжиците, но сам ги закопа и с буретата и с топчето на финала. Ирония... Но в случая не бих го винил, защото останалите не блестяха с нищо, правеха грешки, мудни бяха, абе не става. Така че това е един от онези редки случаи според мен в които главния виновник за загубата всъщност не е виновник, а просто е част от играта и трябва философски да се приеме.
От жълтите бих отличил Джаферович, все пак 3 от 3. По трасето и тримата бяха безупречни. Гого вкара и едно топче и водеше локомотива, така че го слагам на 2 място след Джаферович и на 3 място слагам Фифо, защото бе отзад на буретата (най-сложно е да си отпред и след това отзад), скачаше с Гого за торбичките (2 на 2) и също бе на ключов пост с лъжиците без да има смяна на него.
От червените както писах вече въпреки двете фатални грешки Алекса бе номер 1, а друг трудно бих отличил. Зори и Георги се задържаха на магия на буретата, на косъм бяха няколко пъти от падане. А при лъжиците направиха повече грешки от жълтите и то на всички постове, а не както при жълтите основно на Мирела и донякъде Лефтеров.

# 556
На снощния епизод най-интересното му беше промото в края. По всичко изглежда, че тази вечер се очертава покъртителна мишкарщина в жълто. Но да видим.
Твоят "любимец" Филип пак ли трябва да ходи, докато останалите се крият по мазетата вече 2 месеца Grinning

Ми що да не ходи бе, нали се бара нещо "хироу". Grinning Ама айде не, че съвсем ще се изпише някакъв мъченик и многострадалец като мама си Женовева...Joy

# 557
Време е според мен в анкетата за победител възможния глас да е само един, така ще се види по-добре съотношението на одобрение към играчите в момента. Може би от следващата седмица да минем на вариант с един избор ?

# 558
Да беше се тръшнал поне и Алекса, да заминава Виктория, вместо него, нея Мирелката можеше и да я бие. После да гледаме "битка" за ръката на Краля между Зорница и Мира😂

# 559
Аз в анкетата съм все ми е тая. Но като, че ли повече клоня за Алекса, той все пак има три жени да издържа, а Мирелчето директно ще подхрани Джаф за да може тя да разкара Фифо и Гого. За победител съм безпрекословно за Гого. Бих се примирала евентуално с Фифо. Но ще ми е като предната година с Морунов и Андрей. Като за Морунов визирам Гого. Незнам защо нещо във Фифо не ми стига да го харесам докрай. Може би предните му участия в телевизионни формати. Не харесвам хора ,които все се бутат да стават известни.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 09:28 от Joy 05

# 560
  • София
Що ли си мисля, че ако Алекса спечели капитанската, ще го удари на чест и ще вземе предимство за племето.

# 561
  • София
Според мен от продукцията са подготвяли Мирела за капитан още в началото и тя затова имаше лошо предчувствие. Жени се зае с тази мисия, защото са й казали, че ако стане опасно за нея, ще пратят Мирела, явно все още не е било ясно кой ще бъде капитан при червените.
След това го видяхме, Жени се разболя и Мирела се " самопредложи".Мисля ,че Елица отпадна на капитанската по заповед на щуката. Имало е уговорка две панди да не са заедно в един отбор и понеже Алекса трябва да спечели, Елица си тръгна.

Царицата сега е в кофти ситуация,  дори не може да насочи гнева си към някой, който да обвини за отпадането на пешката. Сега е момента другите да се съюзят и да я пратят на елиминации, ама едва ли ще го направят, нали си имат дежурен за целта, Мани успешно замества Фифо.

На мен ми е интересно този път какво тайно оръжие са приготвили за победителя, може и калашников с който да отстраля трима наведнъж и да отива направо на финала с още три жени, та да не се мори във финалната битка  

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 10:20 от Алекс :)

# 562
Сериозно ли има хора, които искат Алекса да е крайния победител?? Ударихме дъното..

# 563
Лефтеров нещо ми се смъкна в класацията. Още с мънкате под носа пред Чакала "ако номинирате Мирела няма да ви се сърдя" и после леката сцена, която направи.

Мисля, че от много време иска да я разкара обаче не иска да си излезе от ролята на съвършения принц и иска някой друг да му свърши работата. Не че е длъжен да я пази, но самият той каза, че са се разбрали да се пазят един друг.

# 564
  • SF
Аз пък по-скоро си мисля, че самата продукция този сезон е подбрала само хора с много последователи в социалните мрежи, за да пускат сторита, снимки, коментари, този сезон хайпът бие всякакви рекорди. А не толкова самите участници са влезнали да се рекламират.

По-скоро участниците по примера на други участници в предишни предавания, които ги консултират, се възползват от моментната слава, за да понатрупат фенове, които ги смятат за свои инфлуенсъри. Аз видях и харесах Гого в предаването и ако съм го последвала, е било след появата му във формата, не преди това.
На всички им се иска да станат звезди в социалните мрежи и да ги бъкат с реклами, но не на всички ще се случи. Някои от тях ще започнат гръмко, но поради липса на креативност, на съдържание, както вече се казва, няма да успеят да задържат интереса за много време.
На Саша Фейгин й помагат за Инстаграма и тя вече лека-полека тръгва. Сама не би се справила, защото освен селфита как си пие капучиното с листенце върху пяната, за друг пълнеж няма идеи. С Георги снимаха доста интересно клипче и така нещата се отпушват.

# 565
Джаферович винаги преди капитанската се разболява и отива друг. Първият път пръстите и отиде друг, нооо тя си имаше двата гласа. Сега пак е болна и пак ще иде друг, но тя пак ще е с два гласа.

# 566
На Саша Фейгин й помагат за Инстаграма и тя вече лека-полека тръгва. Сама не би се справила, защото освен селфита как си пие капучиното с листенце върху пяната, за друг пълнеж няма идеи. С Георги снимаха доста интересно клипче и така нещата се отпушват.
То клипчето с Георги даже е негова идея Simple Smile

# 567
  • София
Аз не разбрах само кой се снима с ергенки и плеймейтки ?😂

Цецо се бе снимал с Благовеста от Ергенът в клуб Планета.

# 568
  • София
В капитанската битка съм за Алекса - по-добър играч е от Мирела. За нея няма да плача, с нищо не ме е впечатлила, даже напротив.
Обаче, ако отпадне Мирела, положението при жълтите ще се промени според мен. Мисля си, че Джаферович и без това вече вижда опасност от евентуален мъжки съюз и е повече от бдителна и сега ще привлече Ралица и Мани и това ще доведе до евентуална номинация за Гого. Ако стане така, следващият е Лефтеров - и той записа черна точка в тефтера й Laughing
От Ралица аз лично съм много разочарована. Преди я подкрепях, вече не.
При червените нищо интересно. При загуба номинация за Генчо или Георги.

# 569
Наистина, ако не беше Лефтеров, Мирелка отдавна да си е тръгнала. Гласувах за Алекса, защото ако Мирела вземе парите и томахавките му, Джафа ще се бетонира и Фифо няма да може да я помръдне. Засега е интересно, защото той има грошове, а тя – не.
В случая (чисто хипотетично), ако Мирела отсвири всички и реши да играе за себе си, понеже не е от най-интелигентните ще профука всичко без резултат.
Това с калашника ми хареса. Интересно ми е какво ще му предложат за награда, т.е. докъде ще стигне арогантността на Продукцията, бутайки го към върха.

По отношение на вируса, наистина е достатъчно едно тараторче или лед в джина.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 10:59 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт