💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 347
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 720
  • Другата България
Вярно е. И в темата със спойлерите се обсъжда, направо са казали кой ще гостува.

То какво да кажеш повече всъщност.....

# 721
  • София
Темата се съсипа.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 12:17 от Shatzi

# 722
За кого иде реч?

Други се снимат с плеймейтки от Ергена...

Мани, мани, това и аз го видях, направо изглеждаше жалко как се беше ухилил като идиот. Но той явно е много отчаян да си намери приятелка, гледам в ИГ следва всякакви жени, което за мен е доста показателно. Само като отворя профил на някой мъж и видя, че следва стотици мадами и ми става ясно колко е 'сериозен'. Знам, че много хора го нямат за нищо особено, но на мен би ми било унизително да се занимавам с такъв мъж. Дори като създаде сериозна връзка, такъв човек трудно се отърсва от навиците си да лайква снимки и да пише на разни жени.

Скрит текст:
Аз нямам нито една провокативна снимка в социалните си мрежи и въпреки това ми пишат всякакви мъжорля, та и обвързани. Разни тъпни от рода на "Здравей, уау, много си красива, искам да се запознаем, приятно ми е" ..... Rolling Eyes какво ти е приятно, цървул такъв, пет минути преди да ми пишеш си споделил снимка с жена си и детето .... направо нямам думи. Такива мъже ме отвращават и знам, че може би реагирам малко по-остро и осъдително, но в крайна сметка никак не ми се вижда приемливо да се задяваш с тази и онази докато твърдиш, че си сериозен мъж или си обвързан. Простете офтопика, но паля на тази тема, имам си малко старомодни виждания и такива пичове, които пробват навсякъде и 'дето върже' са ми голямо НЕ. 

# 723
За кого иде реч?

Други се снимат с плеймейтки от Ергена...

Мани, мани, това и аз го видях, направо изглеждаше жалко как се беше ухилил като идиот. Но той явно е много отчаян да си намери приятелка, гледам в ИГ следва всякакви жени, което за мен е доста показателно. Само като отворя профил на някой мъж и видя, че следва стотици мадами и ми става ясно колко е 'сериозен'. Знам, че много хора го нямат за нищо особено, но на мен би ми било унизително да се занимавам с такъв мъж. Дори като създаде сериозна връзка, такъв човек трудно се отърсва от навиците си да лайква снимки и да пише на разни жени.

Скрит текст:
Аз нямам нито една провокативна снимка в социалните си мрежи и въпреки това ми пишат всякакви мъжорля, та и обвързани. Разни тъпни от рода на "Здравей, уау, много си красива, искам да се запознаем, приятно ми е" ..... Rolling Eyes какво ти е приятно, цървул такъв, пет минути преди да ми пишеш си споделил снимка с жена си и детето .... направо нямам думи. Такива мъже ме отвращават и знам, че може би реагирам малко по-остро и осъдително, но в крайна сметка никак не ми се вижда приемливо да се задяваш с тази и онази докато твърдиш, че си сериозен мъж или си обвързан. Простете офтопика, но паля на тази тема, имам си малко старомодни виждания и такива пичове, които пробват навсякъде и 'дето върже' са ми голямо НЕ. 
Цецо

# 724
Анджък, де! Нали и аз се ядосвах преди две страници. Никакво гледане на Нова преди шоуто, че дори и малкуту интрига отиде...

# 725
  • Другата България
Темата се се съсипа.
С кое? Че се пишат истини за сериала?
Явно е по-добре да се хейти по участници, вместо да се покаже, че те самите са пионки в ръцете на един продуцент.
Това вече го играх веднъж, като знам колко хейт излях по Веско от първи сезон, а после като  разбрах как стоят нещата...идваше ми да си посипя главата с пепел.

# 726
А някой има ли съмнение кой ще отпадне днес даже и без спойлер???
То веднага щом дадоха вчера какво да очакваме всичко се изясни.

# 727
Гого е не човек. Не, той е от друга планета просто😍😍😍😍

# 728
А пък току що ми се обади моята другарка със снимките и ме пита чула ли съм някакъв анонс за гостуване утре в...На кафе май, на отпаднал участник, като са казали и името му/ѝ. Joy
Някой може ли да го потвърди? Не е истина ако е вярно...егасимус и аматьорите.
Ама, доколкото имам спомени, това не се случва за първи път. 😁

Допълвам:

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 20:36 от Bilyana14.

# 729
  • София
Ей, другарки, да знаете, че с вас се смея и по нощите, понякога чак след като си легне домочадието стигам до темата. Тук има истински майстори на перото, респект и евала от мен, страхотни анализи, прекрасна ирония, чуден хумор. Някой назад нещо ни нахрани, за мен тази тема е топ, то четенето ми е 50% от удоволствието да гледам предаването.

# 730
  • SF
Ники Чакалов, малко необективно си предал мнението на бг мама по въпроса за Фейгин и купоните. Не може да се каже, че я смятаме за алкохоличка и това е масовото мнение. Откъслечни заядливи постове имаше по въпроса, но като цяло не смятам, че млад човек, пиещ на купон, е алкохолик.
И това е мнение от човек, който никога, ама наистина никога не е пил нищо.
Моля те, предавай правилно прочетеното тук. Ние уважаваме участниците и ви благодарим за чудесното предаване, с което ни забавлявате!

# 731
  • София
Михаела и Елизабет при Гуспата.

# 732
Всъщност отдавна си знаем, че Нова и На кафе правят такива гафове, не е за първи път, няма да е и за последен.

# 733
Идва ми идея за колаж кои участници какво може да рекламират в пост-игри-на-волята  кариерите си на инфлуенсъри Wink

Това ще е много забавно, искаме. Grinning

Фейгин, разбрахме, че не си толкоз наивна, не е имало такъв тормоз, и др.

Тя нали не е много умничка и сега не си дава сметка, че им изписва веждите с тези си приказки. Имаше и по-хитър начин да го играе жертва, но трябва и акъл, само с мрънкане не става.

Добре, Али, Еми, Грейси, (и аааз, включете и мееен)утайчици любими, ей сега забърквам кафето и го давам на сервитьорите Гого, Фифо и Алекса да ви го донесат. Само после да кажете какви късмети ви се паднаха.😁

Сервитьорите ги знаете вече. Отварям поле за изява да им измислим униформи. Така ще решим и проблемът на Гого със стайлинга 😁

Може ли на мен Цецо да ми сервива кафето? Тъкмо да има повече Гого за вас. Trollface  Униформи ли? Какви глупости ви гонят, никакви униформи, натюр! Хммм, Цецко най-вероятно ще го разлее докато го донесе или ще счупи чашата, но нищо, няма да му се сърдя.

Та то миналогодишното недоразумение, Мани излезе по голям боец от великата Джаферович

Ауч, това заболя, защото е вярно.

# 734
Сега върнах  промото на Нова, гостува Милена Маца, но толкова бързо и слято го казват, че се слива с Гостува поредния изгонен

Общи условия

Активация на акаунт