и да се борят и те за власт - да си направят правилно преговорите, договорките и стратегиите. Кой им е крив, че и треперят и сами играят по нейната свирка! 

Не ме бийте. Смятам, че заслужава повече. Далеч по комплексен е от Мирела. Успя да издрапа от резервите, макар да беше на косъм по едно време. Участва във всички игри и не го е шубе. Мирелка я избута коалицията до тук, тя няма кой знае какви заслуги.
Аз лично гледам да пускам някоя и друга забавна снимка или меме, призовавам и останалите да правят същото. Ето, може и Вие да се включите в това и да се разведри малко обстановката

Каква е причината и защо това се е случило може само да гадаем, лично аз изобщо не съм изненадана, дори вече не съм ядосана. Това е епизод пореден, но не и последен от сериалчето, което гледаме вкупом и което си коментираме в една “токсична тема“ /която аз много харесвам заради хората в нея/. Надявам се довечера да видим разликата във вида на Мирела и Алекса при тръгването за битката и при самата битка, те сами участниците ще ни “кажат“ прави ли сме или не. Въпреки, че вече видях очеизваден паралел между Алекса вчера, и Алекса довечера, тази брада за часове расте, за косата да не говорим.....
Препоръчани теми