💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Как да не е играла Мани вчера? Беше първа позиция на топчетата по едно време.

# 661
Според мен ако бяха само битки на арената без игра на тихия фронт в племената форматът нямаше и да е 1/10 толкова гледан и популярен.
Защото само с битки, при ясни правила и без манипулации ще е чист спорт. А спортни канали за всички видове спорт по телевизиите има достатъчно.

# 662
Стискам палци на Мирелка довечера, въпреки, че ме съмнява. Фаворити за финал са ми Генчо, Фифо и Мани. Харесвам също Гого и Жорката. Най-реалистичен финал ми се вижда Фифо, Алекса и Генчо/Жорката/.

# 663
# 664
  • София
Коментираме това, което ни покажат всеки ден. Като дадат, че някой крещи, някой го нападат или плаче, ние какво да пишем? Има много потребители, които постват снимки, забавни статии и просто пускат лафове за разпускане. 
Аз като не харесвам нещо, го игнорирам или в случая няма да влизам във форума. Мисля е лесно за възприемане.

Алия спря да пуска готини колажи от епизодите и виж какво става Grinning

# 665
  • София
Здравейте, банда! Махам ви от дъното, защото гласувах за Алекса, Фифо или Гого за победители.
Това са и моите трима фаворити 💕. Направи едно кафе тъй и тъй сме си двете на дъното 🤣.

Това са и моите фаворити, само че в обратен ред.

# 666
  • София
Хахаха, той наистина не беше много в час снощи. И почти през цялото време мълча. Толкова тих Димо не съм чувал/виждал. Не случайно даже го нямаше в началото, явно са го свестявали там, хахаха

Бенгън,
Така е факт, НО да се бяха ограничили само до социалния елемент без нагласени игри и побутвания на избрани. Това е което ги дърпа назад. То скандали винаги могат да се прокарват и режисират. Така че игри + динамика и социален елемент, но без тикане на този или онзи и без скалъпени игри и лош монтаж. Тогава вече не само рейтинга ще е Топ, но и качеството и нивото на коментиране и анализи в социалните мрежи, защото тук въпреки всичко си остава някакъв малък оазис. Който обаче продукцията се опитва всячески да превърне в пустиня...

# 667
  • София
Bella Ciao!

Най- накрая да видим раздвижване при Жълтите. Искам Мирелка да отпадне, за да може моя фаворит Мани да има полезен ход на действие. Би ми се искало да се съюзи с Фифо и Гого, но най- вероятно ще е с Жени.

# 668
  • софия
Скрит текст:
Здравейте, банда! Махам ви от дъното, защото гласувах за Алекса, Фифо или Гого за победители.
Това са и моите трима фаворити 💕. Направи едно кафе тъй и тъй сме си двете на дъното 🤣.

Това са и моите фаворити, само че в обратен ред.
Ма, много ясно, че Гого е фърст. Просто така съм ги изпляскала. Добре, Али, Еми, Грейси, утайчици любими, ей сега забърквам кафето и го давам на сервитьорите Гого, Фифо и Алекса да ви го донесат. Само после да кажете какви късмети ви се паднаха.😁

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 15:59 от СлаБе

# 669
Бенгън,
Така е факт, НО да се бяха ограничили само до социалния елемент без нагласени игри и побутвания на избрани. Това е което ги дърпа назад. То скандали винаги могат да се прокарват и режисират. Така че игри + динамика и социален елемент, но без тикане на този или онзи и без скалъпени игри и лош монтаж. Тогава вече не само рейтинга ще е Топ, но и качеството и нивото на коментиране и анализи в социалните мрежи, защото тук въпреки всичко си остава някакъв малък оазис. Който обаче продукцията се опитва всячески да превърне в пустиня...
Вече четвърти път го сглобявам този хладилник и все оръдие се получава Simple Smile
И при този продуцент е така - каквото и да се хване да прави, до побългарен ББ го докарва.

Аз имам надежда в турците да раздвижат малко пазара на спортно-състезателните реалитита тип "Сила и чест" в България.

# 670
Според мен ако бяха само битки на арената без игра на тихия фронт в племената форматът нямаше и да е 1/10 толкова гледан и популярен.
Защото само с битки, при ясни правила и без манипулации ще е чист спорт. А спортни канали за всички видове спорт по телевизиите има достатъчно.
Ако можеше обаче да гледаме реалните битки, а не презаснети и съответно - режисирани.
Направо боде очите вече.

# 671
На всеки който му се гледа само спортна игра може да гледа Maximal Revenge  в Youtube,  където има само игри тип Игри на волята (доста по-ниско бюджетни) и няма и социална игра, отпадат тези които са последни.
Също 90% от участниците са или Фермата или от Игри на Волята.

# 672
Като гледам промото за капитанската игра си мисля, че Мирела има шансове за победа, но по би ме изненадало ако Алекса загуби.

# 673
  • София
А на който перспективата е друга е дъно и му обясняват, че изопачава думи и ги вади от контекста. Ей, това противоречие ми е най-странно в този форум. Масово тези, които посочват с пръст насилниците със същият този пръст обвиняват и слагат етикети на хора, които не са на тяхното мнение. То не бяхме и ние насилници, не бяхме без грам емпатия. Не виждаме, не чуваме, друго предаване гледаме. Нямаме капацитета да осмислим случващото се. Това, ако може някой да ми го обясни ще бъда много благодарна. Говоря от мое име, до сега не съм си позволявала да коментирам някой извън участниците в игрите. Няма и да си позволя да го направя.

Коментирам мнения, не хора. И винаги се аргументирам. А примери като гореописаните мога да извадя достатъчно и от двете страни.

# 674
  • София

Аз нямам нищо против социалната игра. Дори я харесвам много.
Проблемът е в нагласените неща, променящите се правила или липсата им, бутането напред на играчи от продукцията. Всъщност проблемът на предаването Е продукцията и нейте манипулации.

Общи условия

Активация на акаунт