💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, банда! Махам ви от дъното, защото гласувах за Алекса, Фифо или Гого за победители.
Това са и моите трима фаворити 💕. Направи едно кафе тъй и тъй сме си двете на дъното 🤣.
Това са и моите фаворити, само че в обратен ред.
И аз при вас. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гласувах за: Фифо, Гого и Алекса.
Фифо излезе на челно място в класацията ми и вече води с едни гърди пред Гого, въпреки отношението му към жените. Когато един човек  има качества - трябва да му ги признаем. Прекрасен комплексен играч и изявен лидер. Веднага след него е Гого, и някъде малко по-назад е Алекса. Към момента на 4-та позиция слагам Жени, и на 5-6 Георги и Гената.

Жени е била ключова при печеленето на доста битки досега. Може да не е харесвана, но има безспорни качества - като лидер, на арената, в социалната игра и на тихия фронт - и няма вина, че другите се оставят сами да бъдат манипулирани и да им бъдат дърпани конците. Ами да си сложат, както Бат Алекса каза, топките на масата Satisfied и да се борят и те за власт - да си направят правилно преговорите, договорките и стратегиите.  Кой им е крив, че и треперят и сами играят по нейната свирка!

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 16:46 от Tahiti

# 676
Здравейте, банда! Махам ви от дъното, защото гласувах за Алекса, Фифо или Гого за победители.
Това са и моите трима фаворити 💕. Направи едно кафе тъй и тъй сме си двете на дъното 🤣.

Това са и моите фаворити, само че в обратен ред.

И аз се включвам към групичката 😀

# 677
Аз гласувах за Алекса да остане.  JoyJoyJoy Не ме бийте. Смятам, че заслужава повече. Далеч по комплексен е от Мирела. Успя да издрапа от резервите, макар да беше на косъм по едно време. Участва във всички игри и не го е шубе. Мирелка я избута коалицията до тук, тя няма кой знае какви заслуги.

# 678
Хора последните няколко седмици темата тук стана нечетаема и прекалено токсична, като в фейса не случайно избягвам вече там, и дойдох тук. Аз попринцип не пиша много тук, само чета, но вече стана леко дразнещо вече. Наистина, какво са ви направили тези хора или са убили или са обрали някой. Човек, като чете точно това ще си помисли. Обвиняват се някой от участниците, че са злобни и лоши нищо че са в тегава среда плюс рязането на кадри както и манипулирането от продукцията , но вие ще излезнете същите, като хората, който не харесвате даже малко и по-зле и от тях. Айде донякъде за Джаферович разбирам ама наистина и там прекалявате малко.

П.С.
Не защитавам никой от участниците просто малко прекалявате и темата става нетърпима,токсична, и нечетаема понякога.
Абе и на мен понякога ми идва в повече задълбаването в личностните характеристики на участниците, чопленето на всяка изпусната дума и анализирането на всеки жест и действие, ама в (относително) свободен форум и държава пребиваваме, хората коментират каквото ги вълнува. Като цяло Фройд, Юнг и всичките им ученици пасти да ядат Smile Аз лично гледам да пускам някоя и друга забавна снимка или меме, призовавам и останалите да правят същото. Ето, може и Вие да се включите в това и да се разведри малко обстановката Stuck Out Tongue

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 16:52 от Мила Атова

# 679
# 680
Сериозно ли има хора, които искат Алекса да е крайния победител?? Ударихме дъното..

Аз искам. Проблем?

В същото време един посредствен образ без особени личностни качества и достойнства е фаворит на публиката тук. Не е ли това по-голямо дъно?

# 681
Кой имаш предвид?

# 682
Сега Мирела като не се върне, едва ли ще има два гласа.
 Все си мисля, че следващия номиниран ще е Гого, защото на царицата и трябват гласове и може да се сети, че Мани всъщност й харесва.
В началото на игрите Гого искаше да го пращат на елиминации, казваше " Пращайте ме, аз ще се връщам". Сега се е спотаил нещо.

Гого, не е казвал нищо различно от това, но не се бута между първенците и стратезите с претенции да редят картите. В жълтото племе Той реално е на гости. В синьото племе отстъпи на Виктория и Алекса, които агресивно искаха лидерството на всяка цена и се поувлякоха, да не кажа нещо по-грубо...

Обаче откакто е при жълтите Гого много по-добре си партнира с Филип. Дори още на първия съвет стана така, че точно Той рязко спаси Филип от поредната елиминация. Но и без това двамата се бяха сдушили за нула време. Сега и на Филип му е важно да Го пази. От промото за днес на мен най-силно впечатление ми направи краткият разговор на тримцата, в който Филип каза на Гого и Лефтеров: "По-добре да изгърми някой от тяхната коалицийка, отколкото един от нас." Гърмян заек е Филип и Гого се придържа към общата им стратегия, макар че видимо Му се играе.

Не Го виждам и на номинация да ходи скоро. Освен Джаферович, евентуално Ралица, ако не се обърне рещу класната, никой няма да гласува за Него. Не вярвам и Мани да го направи. Мирелчето вече я броя по моите сметки отпаднала.

Но и капитанство няма да Му дадат. Остава Му да се изявява в отборните игри докато ги има.

# 683
Джаферович пак се ската за капитанската.
Видя, че Алекса е капитан и рязко нещо я заболя пак...
А дали е разбрала:

Джафррович може да е всякаква гад, ама глупава не е.
Много добре се е светнала тя какво ще ѝ се случи, ако отиде на капитанска.
Ралица можеше да се катери по варели и да я е страх, че може да повърне върху някой, а Джаферович не може да отиде на капитанска с риск да падне.
Ами като не ти е добре, падаш на битката и си носиш отговорността, която си поел.

# 684
Представете си Алекси да отпадне довечера, направо  виждам Гената как гърми шампанско и заря в стопанството, якоооо

# 685
  • Другата България
Скрит текст:
Хора последните няколко седмици темата тук стана нечетаема и прекалено токсична, като в фейса не случайно избягвам вече там, и дойдох тук. Аз попринцип не пиша много тук, само чета, но вече стана леко дразнещо вече. Наистина, какво са ви направили тези хора или са убили или са обрали някой. Човек, като чете точно това ще си помисли. Обвиняват се някой от участниците, че са злобни и лоши нищо че са в тегава среда плюс рязането на кадри както и манипулирането от продукцията , но вие ще излезнете същите, като хората, който не харесвате даже малко и по-зле и от тях. Айде донякъде за Джаферович разбирам ама наистина и там прекалявате малко.
П.С.
Не защитавам никой от участниците просто малко прекалявате и темата става нетърпима,токсична, и нечетаема понякога.
А ти дойде, за да ни начукаш канчето, в тема за ИВ, с пост, в който не каза нищо по темата, но за сметка на това направи /опит/ за дисекция на пишещите в нея, с характеристики за тях и повторение на думи като “токсична, нетърпима и нечетаема /вероятно нечетима?/ с надеждата да прозвучи по-сериозно ли? За една приятелка питам, въпреки, че е риторично. Що се отнася до “нечетаемата“ тема - ами не чети, просто е. Лично на мен когато нещо не ми допада, не го правя.

Виждам, коментирали сте снимките, които и аз снощи по нощите видях. В темата за спамо чата добре ги обсъдихме, спойлер или не, става ясно, че днешната битка е преигравана на 14.08. при все, че финалът /официално/ е игран на...15.08. Joy Каква е причината и защо това се е случило може само да гадаем, лично аз изобщо не съм изненадана, дори вече не съм ядосана. Това е епизод пореден, но не и последен от сериалчето, което гледаме вкупом и което си коментираме в една “токсична тема“ /която аз много харесвам заради хората в нея/. Надявам се довечера да видим разликата във вида на Мирела и Алекса при тръгването за битката и при самата битка, те сами участниците ще ни “кажат“ прави ли сме или не. Въпреки, че вече видях очеизваден паралел между Алекса вчера, и Алекса довечера, тази брада за часове расте, за косата да не говорим.....Joy

# 686
Мен всъщност много ме е яд за Алекса. Може би се повтарям. Той е много силен играч, най-вече с това, че се раздава на макс и с хъс винаги и не го е страх от битките. Добре е и като бързина и сила и е хитър и на пипкавите неща го има, че и на пъзели не е явно зле. Със сигурност материал за финалист. НО...е мега дразнещо как ни го набутват пред очите от ден 1 - с любовната история с Елица, с неговия супер труден път да влезе в племената, с това как е най-смелият, най-силният, водач на всички, само той може да е лидер, никой друг не го бива, с дадените му 220 силни предимства, които не бяха предложени на други играчи при равни условия, с наследствената му коалиция, която съсипа две племена...Никога нямаше да тръгнат Мани и Фейгин да саботират племето, ако я нямаше Елица при червените, сигурен коалиционен партньор на Алекса. Нямаше и така трагично да затънат непобедимит във вечни скандали. Изобщо поредните играчи жертва на сеир. Както във втори сезон беше със сестрите и рибарите, а в трети с бойците и Мани.
Всеки един от двамата с Елица щях да харесам ако бяха влезли в риалити игра сами, а не в сериал, в който са с договорени роли и е ясно като бял ден, че Алекса е hero protagonist - ще мине през 200 трудности и накрая ще има хепиенд за него. то е толкова излъскано и набутано в очите, че само за деца е яко за гледане.
Дано Дяволо е прав, че този сценарий ще го изведе до 2-3 място, а не първо. Дано - мисля че и за него самия ще е по-добра реклама от това да стане шампион.
А като добавим, че е чужденец, а все пак е нормално да искаме и българин да се дореди до титлата в риалити в БГ и наличието на супер силен каст с хора като Гого и Фифо, просто сори за Алекса, ама не е моят човек. Искам го в топ 5, но дотам.

# 687
  • Другата България
Все повече наблюдавам явна неприязън, демонстрирана в мрежата от групата на “готините“, към Алекса, Елица, Виктория, и на моменти гравитиращата около двете групички Зорница. За Гого все още нищо, обаче в хейта към Алекса се включват и бивши играчи, от други сезони. Хейт образно казано, завоалирано, но се чете между редовете. С това и си обяснявам постоянно противоречивите думи на Сашка и това за отношението към нея от тяхна страна, за “насилието“ и “унижението“ и все повече си мисля колко много драма и преиначена истина има в него. От самото начало писах, че и по това си правя заключения за крайния изход и финала на сериала, ден след ден те се затвърждават.
Въпреки всичко още не губя надежда за Лефтеров и Ралица.

# 688
Моите фаворити да Гого и Алекса от мъжете и Мани и Вики от жените, сега чакам да ми кажат дъното ли гледам или съм там 😹

# 689
Джаферович искала децата и да видят колко без страшна и смела е мама. Е какво ще видят-щом на мама и запари под з..... а се тръшка болна и друг поема отговорността.
Та то миналогодишното недоразумение, Мани излезе по голям боец от великата Джаферович

Общи условия

Активация на акаунт