💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:
Здравейте, банда! Махам ви от дъното, защото гласувах за Алекса, Фифо или Гого за победители.
Това са и моите трима фаворити 💕. Направи едно кафе тъй и тъй сме си двете на дъното 🤣.

Това са и моите фаворити, само че в обратен ред.
Ма, много ясно, че Гого е фърст. Просто така съм ги изпляскала. Добре, Али, Еми, Грейси, утайчици любими, ей сега забърквам кафето и го давам на сервитьорите Гого, Фифо и Алекса да ви го донесат. Само после да кажете какви късмети ви се паднаха.😁
На мен ми се падна бицепс 🤣 Не знам какво означава 🤣

# 691

Фейсбук творчество 😂😂

# 692
  • София
Сериозно ли има хора, които искат Алекса да е крайния победител?? Ударихме дъното..

Аз искам. Проблем?

В същото време един посредствен образ без особени личностни качества и достойнства е фаворит на публиката тук. Не е ли това по-голямо дъно?

Методите на Алекса не ми допадат и заради тях не го харесвам, но иначе го оценявам като играч, защото видно доминира вече второ племе. Щеше да е по-добре обаче, ако това се случваше без помощта на продукцията, която няма търпение да му връчи поредното предимство. Смятам, че щеше да прогресира и без това подпиране, а така победата му, ако наистина се реализира, ще е опорочена.

# 693
Айде Нова телевизия пак прецакаха уволнението! И довечера няма да се гледа. То така не става!

# 694
  • Sunshine state

Виждам, коментирали сте снимките, които и аз снощи по нощите видях. В темата за спамо чата добре ги обсъдихме, спойлер или не, става ясно, че днешната битка е преигравана на 14.08. при все, че финалът /официално/ е игран на...15.08. Joy Каква е причината и защо това се е случило може само да гадаем, лично аз изобщо не съм изненадана, дори вече не съм ядосана. Това е епизод пореден, но не и последен от сериалчето, което гледаме вкупом и което си коментираме в една “токсична тема“ /която аз много харесвам заради хората в нея/. Надявам се довечера да видим разликата във вида на Мирела и Алекса при тръгването за битката и при самата битка, те сами участниците ще ни “кажат“ прави ли сме или не. Въпреки, че вече видях очеизваден паралел между Алекса вчера, и Алекса довечера, тази брада за часове расте, за косата да не говорим.....Joy
М, да.. Просто не знам какво да кажа вече. Думите са излишни.

Момичетата с кафето да поканят и мен и да пускат едно късичко. Simple Smile

# 695
От продукцията обаче са... нямам думи...
Не им играеш според очакванията - начукват ти канчето (визирам Георги).
Играеш им по свирката - пак ти начукват канчето (Мани и Фейгин и "саботажът"). Продукцията много е харесала идеята за саботажа и затова е подтикнала момичетата да направят "това". Ама не тихомълком като Андрей, както са мислели да го направят и Мани и Фейгин (т.е. да се мотат по трасето), а така, че да имат заснето доказателство и да могат да ги порицаят пред строя - една от "здраво завързаните" торбички с частите "случайно" е била леко отворена (чуто в Надкаста). Що ли?

И само Душко Послушко трупа ли трупа... червени точки (и не само).

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 21:50 от Bilyana14.

# 696
Фундаменталният проблем на продукцията е нулевата самокритика. Грешки и засечки (уж) никога няма!

Това е много обидно за зрителите тъй като грешки стават. Когато станат грешки, ставаш и казваш - аз сбърках.   И тогава вече я поправяш.

Ако някаква непоправима ситуация пречи на игрите да продължат - примерно счупило се нещо по трасето, водещият да излезе и да каже: Участниците - почивайте на сянка, докато съдийската колегия реши как да продължите за да бъде честна битка и за двамата.  Ако и това е невъзможно, тогава да се каже - поради невъзможността да се продължи днес, съдиите решиха, тази битка се анулира, прибирайте се в племената си. След което се извиняват чрез водещия на зрителите и подчертават че за тях е по-важно да са честни с нас и да нямаме съмнения в машинации.

# 697
И какво точно е натрупал? Алекса си спечели секирчето, както Фифо си спечели огърлицата-на битка. Иначе теории на конспирацията е ясно, че винаги ще има. Някой знае ли със сигурност, че нямаше да дадат брадвата на Мира или Фифо-НЕ. Само се предполага, ами значи всичко, което се говори, че е за него е спекулация или просто защото не ни кефи, така да се каже.
А защо никой не протестира за наградата на Фифо?

Ами хайде и аз към дъното с кафе Grinning Стискам палци да остане Алекса.

Победители в игрите: Алекса, Гого, Фифо /все ми е едно в какъв ред/

# 698
И аз така Grinning Дъним дъното муахаха
i][/i]
Скрит текст:

Здравейте, банда! Махам ви от дъното, защото гласувах за Алекса, Фифо или Гого за победители. Довечера съм за Алекса, което пък значи, че вече гледам дъното отдолу. Въобще, голяма тиня съм явно, хахаха. Аз също не мисля, че Джаф играе с този вирус. Яко се развъртя из резиденцията и май никой не пожали. Ако наистина са успели червените да подлъжат жълти за капитана , поздравления за хитрия ход. Не е ясно обаче, дали е така или просто не са показали всичко от продукцията. Честити да са ни именяците, здрави и сбъдващи да са!
[/spoiler]
Това са и моите трима фаворити 💕. Направи едно кафе тъй и тъй сме си двете на дъното 🤣.

Три сме. Мисля по същият начин. 💗

# 699

Кукавицааа... това за довечера Sweat Smile

# 700
  • София
Ама верно не им е лесно на нашите хора... След Мира и Пух още един рожденик - Илиян. Очаквам да се вихрят довечера.

Ужас, баш днес ли?

# 701
За Алекса какво да кажа. Много силен физически, нахъсан. Има страхотна харизма от страни , ама да не ти е в къщата. Не му се сърдя , че е влязьал с "жена си" , не ме дразнят любовните им гукания, винаги мога да свърша нещо из къщи когато са в кадър (както по време на рекламите). Не му се сърдя, че го "бута" , по-скоро за мен презастрахова продукцията. Колоритен играч, и щеше да е жалко да изпадне , а на негово място да гледаме Мацката Дето Вече и Забравих Името. Оправдавам продукцията за тези действия , те са в наш интерес, дори да ни дразнят, ни държат в напрежение. Ще го отстрелят накрая , но ни направи шоуто.(не е спойлер, предполагам по предишни действия) Това което не мога да му простя , е натрапчивото желание да доминира над по-слабите хорица, да демонстрира превъзходство, да ги омаловажава  и да се кефи, че ги е изплашил. Така го усещам този човек, и няма да го харесам каквито и добри качества да има.

# 702
  • earth
Методите на Алекса не ми допадат и заради тях не го харесвам, но иначе го оценявам като играч, защото видно доминира вече второ племе.
Там наследи коалицията на жена си.

# 703
Боже, какво предимство за Фифо-победител в анкетата! Добър момент да си припомня какво ми мина през главата, като му дадоха визитката и мислех, че само 3 резерви ще влязат, а останалите ще отпаднат безславно - "О, това момче според мен няма да влезе и ще го забравим бързо, както съперниците на Симеон за Острова на отшелника миналата година". Grinning Grinning Grinning

# 704
Алексио заслужава да остане в играта при съперник Мирела, за това няма спор.

Фифо заслужава финал и победа.
Алексио също заслужава да е финалист с оглед на представянето му на арената. Просто аз лично не харесвам пътя му в играта, защото не е само негово дело.
Генчо и Георги също имат солидни аргументи за финал, но от двамата мисля, че Георги има по-малко слаби места.

Гого не го броя, според мен може да бъде много лесно елиминиран в една кърти-чисти-извозва игра ( като Георги ) или в игра с компоненти като плуване и много ловкост и точност.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 18:44 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт