💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 645
Що да не може и двете? Едното е следствие от другото. Нищо толкова противоречиво не виждам. Изкарани от контекст и изкривени думи. Просто тя потвърди това, което много хора видяхме в кадрите - че е била тормозена и заплашвана, и че се е страхувала. Сега опити да се дискредитира, за отново да се оправдаят Виктория и Алекса.
Ами така не може. Като си жертва, контрола е в насилника. Не можеш да се защитиш. Като саботираш контрола е в теб, реално прецакваш другите и те са твой жертви. Демек не е толкова невинна и неоправдана колкото се изкарва.
Аз лично не защитавам Алеко и Виктория. Това, че не съм съгласна с казаното от Фейгин не значи, че ги защитавам!

# 646
Хайде стига, на 19 год. и ние сме се правили на големи пианки. След време си даваш сметка, че не е добра реклама.
Ако някой не го е правил и е толкова праведен, това е друга тема за размисъл.
Аз не обвинявам Фейгин, за това, че пие или се забавлява. Къде го прочетохте това? Просто не може да и се вярва, на където духа и е изгодно, там и тя.

Добре, нямам предвид конкретно вашето мнение, макар че така ми прозвуча като критика за пиенето.

Относно слабохарактерността ѝ имате право, но трябва да отчетем, че тя не е посещавала нормално училище и уменията, които всички ние сме натрупали, посещавайки гимназия при нея липсват.

# 647
  • софия
Така е, съгласна съм. Но на този принцип на всеки можем да намерим оправдание. Примерно за Алекса. Преживял е войната в Сърбия и за това оцелява по всякакъв възможен начин. Вики: не е получила истинска обич и не знае колко повече сила е любовта, а не омразата. Зори: баща и я зарязва.
  Даже се чудя защо се паля. Най-вероятно защото виждам как се изсипва някаква лавина от омраза само върху едни, а други се оправдават. А там няма идеални хора. Всички са със своите плюсове и минуси.

# 648
Относно Фейгин - има хубави светли очи, но с тези широки и смъкнати бузи не ми е точно хубава.
Понеже го чета това за не първи път ( не, че и аз не се повтарям непрекъснато), та моите 5 стотинки: Кръглото лице и бузите са доста характерни за източно-европейците,  Фейгин с нейните 40 кила едва ли ги е натрупала от много ядене. Често по-младите хора имат бузи, които слагат с възрастта, не е непременно лошо всъщност, придават младежки вид на лицето. Мисълта ми е, че се коментира нещо, което независи толкова от нея, не го е избрала сама, нито е виновна за него.

# 649
  • София
Кое е изкарано от контекст. Един подкаст: пиеш ли? Да, рядко, но бързо ме хваща и после нямам идея колко съм изпила, защото ми се губи.  Два дена по-късно. Пия най много чаша вино, защото не обичам алкохол. Справка: Vbox-блиц и подкаста на Чакалов.
  Вчера, само в Надкаста. Виктория ме тормозеше от самото начало. 5 мин по-късно. Ами, ние с Виктория почти не си  общувахме до средата на сезона.
  Снощи в епизода: Вики е истински боец,  много съвети ми е давала и подкрепяла. С днешна дата и когато се видя, че не образха овациите за ходът на века: ужасен вербален тормоз от Виктория и за това го направихме.
  Аз съм млада и невинна,  имам уважение към възрастните. Втората и личност: като видях какви са палячовци всички в племето и се ядосах, защото аз не съм такава и трябваше да съм при жълтите.
 Цял ден мога да изброявам.

Виктория си я принава за боец, и да, Виктория дава съвети, и да, Виктория я подкрепи като секундант, например. Но Виктория също така я навикваше и нападаше, което си е вербален тормоз. Така, че не, не е противоречие. Контекст.

Да, не обича да пие, пие рядко, не й харесва вкуса, но има случки, в които се е напила от две чаши и после й се губи. Общия случай срещу конкретни случки. Отново, контекст.

И т.н. Тя е малка и въртенето на перспективи и контексти по този начин е напълно нормално. Разглежда случките от различни ъгли и ги осмисля. Нормално е и това, че бързо забравя и прощава. Например, когато след игрите е подходила с ентусиазъм към Виктория, а тя я е срязала, че още не й е простила. Напълно си отговаря на профила Фейгин и не са нито противоречия, нито лъжи. Който може да погледне от перспективата на едно такова момиче, хич няма да му е трудно да си навърже нещата.

# 650
Ами да, Филип излиза напред по точки, защото ходи на битки, взема позиции, преговаря и е на път да преметне Джаферович, ако така реши.
Мен ме е яд много, че довечера няма да видим Гого срещу Алекса. Такъв играч да има в предаването, а да стои в кухнята да готви леща! Тц тц!

# 651
  • софия
А на който перспективата е друга е дъно и му обясняват, че изопачава думи и ги вади от контекста. Ей, това противоречие ми е най-странно в този форум. Масово тези, които посочват с пръст насилниците със същият този пръст обвиняват и слагат етикети на хора, които не са на тяхното мнение. То не бяхме и ние насилници, не бяхме без грам емпатия. Не виждаме, не чуваме, друго предаване гледаме. Нямаме капацитета да осмислим случващото се. Това, ако може някой да ми го обясни ще бъда много благодарна. Говоря от мое име, до сега не съм си позволявала да коментирам някой извън участниците в игрите. Няма и да си позволя да го направя.

# 652
Относно Капитанството - те се разбраха. Джафа иска двата гласа за тях, затова така гласуваха. Всичко е много тенденциозно.

# 653
Здравейте, банда! Махам ви от дъното, защото гласувах за Алекса, Фифо или Гого за победители. Довечера съм за Алекса, което пък значи, че вече гледам дъното отдолу. Въобще, голяма тиня съм явно, хахаха. Аз също не мисля, че Джаф играе с този вирус. Яко се развъртя из резиденцията и май никой не пожали. Ако наистина са успели червените да подлъжат жълти за капитана , поздравления за хитрия ход. Не е ясно обаче, дали е така или просто не са показали всичко от продукцията. Честити да са ни именяците, здрави и сбъдващи да са!
Това са и моите трима фаворити 💕. Направи едно кафе тъй и тъй сме си двете на дъното 🤣.

# 654
  • София
Сега Мирела като не се върне, едва ли ще има два гласа.
 Все си мисля, че следващия номиниран ще е Гого, защото на царицата и трябват гласове и може да се сети, че Мани всъщност й харесва.
В началото на игрите Гого искаше да го пращат на елиминации, казваше " Пращайте ме, аз ще се връщам". Сега се е спотаил нещо.

# 655
Битката между Джаба и Алекси щеше да е раздираща за мен, щях да се раздвоя кой искам да отпадне.
Откакто се разпаднаха племената ми е толкова безинтересно и предвидимо, голямо падение.
Алекси е на 25г. от Белград, колко тежко да е преживял войните в Сърбия? В главата му е само Кукавица.

# 656
Хора последните няколко седмици темата тук стана нечетаема и прекалено токсична, като в фейса не случайно избягвам вече там, и дойдох тук. Аз попринцип не пиша много тук, само чета, но вече стана леко дразнещо вече. Наистина, какво са ви направили тези хора или са убили или са обрали някой. Човек, като чете точно това ще си помисли. Обвиняват се някой от участниците, че са злобни и лоши нищо че са в тегава среда плюс рязането на кадри както и манипулирането от продукцията , но вие ще излезнете същите, като хората, който не харесвате даже малко и по-зле и от тях. Айде донякъде за Джаферович разбирам ама наистина и там прекалявате малко.

П.С.
Не защитавам никой от участниците просто малко прекалявате и темата става нетърпима,токсична, и нечетаема понякога.

# 657
Относно Капитанството - те се разбраха. Джафа иска двата гласа за тях, затова така гласуваха. Всичко е много тенденциозно.
Бих предположил, че ако Мирела загуби и отпадне двата капитански гласа ще се върнат в Жени на новото гласуване за капитан в племето. В краен случай при Лефтеров.

# 658
Скрит текст:

Здравейте, банда! Махам ви от дъното, защото гласувах за Алекса, Фифо или Гого за победители. Довечера съм за Алекса, което пък значи, че вече гледам дъното отдолу. Въобще, голяма тиня съм явно, хахаха. Аз също не мисля, че Джаф играе с този вирус. Яко се развъртя из резиденцията и май никой не пожали. Ако наистина са успели червените да подлъжат жълти за капитана , поздравления за хитрия ход. Не е ясно обаче, дали е така или просто не са показали всичко от продукцията. Честити да са ни именяците, здрави и сбъдващи да са!
[/spoiler]
Това са и моите трима фаворити 💕. Направи едно кафе тъй и тъй сме си двете на дъното 🤣.

Три сме. Мисля по същият начин. 💗

# 659
Е сааа, как да не е токсична темата, когато вместо да гледаме само битки, в които да си проличат чисто физическите умения и на базата на това да сравняваме участниците , ни се натрапва лукавство, арогантност, простотия в най-чист вид. Накрая и ние изпростяваме. Дет` се вика каквото нивото на продукцията, такова и нашето.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 15:42 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт