💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 765
Да, Виктория х 3 пъти
Виктория и Алекса са ми малко като Слави и Годжи Grinning

# 766
С хранителните продукти на Стопанството биха могли да си готвят множество съвсем различни ястия и да не им е чак толкова еднообразно, но сигурно не им се занимава.
Май стопанинът не дава да му ядат от продукцията.

# 767
Дали ще позная, че след толкова приказки за храна и "самобичуване" от страна на Алехандро, ни подготвят как ще бие на капитанската и ще откаже някоя сабя, за да вземе храна за племето и отново ще възвелият героичния образ Алексов?
Мда, трябва жервоготовно да се откаже от лично предимство и да спаси Зори от гладна смърт. Не бих се учудила ако сложат шоколад в наградата. После ще е бог!

# 768
  • Другата България
Алекса не знае каква ще е битката....споко, ние знаем. Joy

# 769
Така е Виктория.
Говориш бавно, тихо, без критики. Никой не е виновен, освен Зори, Гошо и останалите. Питайте Гошо. Той й казал да млъкне и тя замлъкна. И да! Слипа не е виновен, всички. При други грешки е яко набива е на канчета и викове.
Ох. Мъки.
Аз имам непоносимост и към тримата. Еднаква. Джафа, Виктория и Слипа.

# 770
  • София
С хранителните продукти на Стопанството биха могли да си готвят множество съвсем различни ястия и да не им е чак толкова еднообразно, но сигурно не им се занимава.
Не трябва да взимат нищо от стопанството, забраниха им.

# 771
Разбира се, имам предвид само тези, които са си за тях. Могат да ги комбинират и приготвят по съвсем различни начини.

# 772
Моля ,от здравния екип на бгмамма да пишат какви инжекции поставят на участниците с вирус.
Без да съм на 100% сигурна, ама ми се видя като Витамин "С"
Нещо точно така ми изглежда

# 773
  • Другата България
Моля ,от здравния екип на бгмамма да пишат какви инжекции поставят на участниците с вирус.
Без да съм на 100% сигурна, ама ми се видя като Витамин "С"
Joy Универсално “лекарство“ за “вирус“.
Или за вирус.

# 774
Има много готини и вкусни бургерчета, които се правят само и единствено от мачкан боб и подправки. Но не знам подправки имат ли на стопанството. Като съвет за бъдещите участници, освен да научат как се решават пъзелите, да научат възможно най-много рецепти за ястия от боб, леща и ориз Grinning

# 775
Разбира се, имам предвид само тези, които са си за тях. Могат да ги комбинират и приготвят по съвсем различни начини.
Ами не знам по колко начина биха могли да се комбинират боб, леща и ориз.

# 776
Не знам дали стопанина не им дава да си берат неща от градината. Но Гената каза , че тази седмица ще е само на плодове. Така ,че от къде другаде ще ги вземе?

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 12:44 от Joy 05

# 777
NaCl

# 778
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сигурно съм коравосърдечна, но ми стана много смешно как на фона на страданията на лирическия герой, крещящ към небесата срещу несправедливата съдба и самобичуващ се за загубата, Зори се тръшна като в детската градина: "Искам шоколаааааад, искам пиииица!"

# 779
Ами не знам по колко начина биха могли да се комбинират боб, леща и ориз.
По много. И картофи има.

Общи условия

Активация на акаунт