💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 867
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 780
  • SF
Само на мен ли ми се стори, че на кадрите от повторението и последният от "варелите" на Червените беше напълно преминал?
;
Не.
Това си е грешка на Димо. Най-много 3-4 см от варела оставаха, но докато Алекса докосна земята, и те се врътнаха.

# 781
  • Пловдив
С хранителните продукти на Стопанството биха могли да си готвят множество съвсем различни ястия и да не им е чак толкова еднообразно, но сигурно не им се занимава.
Не трябва да взимат нищо от стопанството, забраниха им.
Щом са им забранили, значи там винаги има външни хора и то не само от продукцията.

# 782
И да!
На Мирела й се гади. Какво ли й е?

# 783
Ами не знам по колко начина биха могли да се комбинират боб, леща и ориз.
Веднъж Гого има прави Ориз със леща .. Заедно ли бяха или всяко по отделно, не знам .. ама могат да опитат и с боб с леща, ориз със боб 😂

# 784
  • Брюксел / София
Леко в повече ми идва как Виктория целува задника на Алекса Sad с поведението си! Отврат!

# 785
Мирела и Лефтеров в една спалня интересно.. 😂😂😂

# 786
  • София
За мен разболяването на Джаферович е решение на продукцията. Как така точно за битката се разболя?

# 787
  • София
Защо се опитват да ни убедят, че участниците не разбират кой е капитан в понеделник? Жени беше разочарована, когато видя Виктория да подава знамето на Алекса вчера, не разбирам контекста на тези "гадаещи" коментари на мъжете в племето, но и не гледам внимателно.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 21:55 от La Vikinga

# 788
Има много готини и вкусни бургерчета, които се правят само и единствено от мачкан боб и подправки. Но не знам подправки имат ли на стопанството. Като съвет за бъдещите участници, освен да научат как се решават пъзелите, да научат възможно най-много рецепти за ястия от боб, леща и ориз Grinning
Направо да издадем една кулинарна книга "Рецепти на БГ Мама за Стопанството" (:

# 789
  • Брюксел / София
Мирела с радост обяснява как й е зле. Страшни симулантки са с Жени!

# 790
Мирелка така ще се застъпиш за нея,че ще изхвърчиш от играта с 200 .Пък продължавай задника на Евгения да пазиш.
Мирела ти не си толкова важна,сори!

# 791
Леко жълтеникави цвят на лекарството в спринцовката все повече ме убеждава че е Витамин С
И все повече съм убедена, че Джафа не е чак толкова зле. Даже хич.

# 792
Aaaa не, бре, ще се жертват за да не ходиш ти, Мирелке ....

# 793
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами те тия летни вируси като хване един, и всички се заразяват. Мирела и на нея и се гадило 😄 Голям страх това момиче, ама ако знае че отива с Алекса на битка, разбираемо.
Ами да бяха пратили Мани, като ги е страх толкова.

# 794
За Жени не очаквах, че такъв тип ще е неразположението. По-скоро вчера ми се стори, че с тези лъжици трябваше много да стяга ръката с болните пръсти и ги е напрягала повече, отколкото е разумно. Мислех, че оттам ще дойде проблема за нея, но явно не.

Общи условия

Активация на акаунт