💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 996
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 855
Браво на Мирела! Добре се представя!

# 856
То пък ако знаеха, че е Алекса, а не Вики, жълтите мъже щяха да се избият те да ходят на капитанска Joy

За мен двете действия нямат сравнения - едното прецаква твоя собствен отбор до разпад, другото  - заблуда на противника. И го казвам обективно, като човек, който харесва и Мани, и Вики.
ама как цял отбор се заблуди кой е капитана! 😂😂😂

# 857
Нещо не можах точно да разбера за какво точно държеше сметка Гого на Мирела? Че щяла да се върне изтощена за отборната битка на следващия ден и ще се наложи "те да я покриват"?
Някаква алтернатива предложи ли Гого? И това при положение, че всички предполагат, че битката може да е елиминационна и Мирела може да не се върне.
Дребнаво сякаш, а?

Е добре, само аз ли го разбрах, че Гого искаше той да отиде. Каза и на Джаферович, че може да има проблем с ръката още при избора на капитан, сега каза на Мирела, че е по-добре да се възстановява. Той е деликатен човек, не казва директно: не ходи, аз ще ида. Мирела искаше Лефтеров да отиде, но не и Гого, заради двата гласа. Както и Джаферович: рискува Мирелчето с лекота, само и само да не вземе и Гого да напредне в играта.

# 858
Димо не млъква. Даже и повишава градацията на коментарите си, все едно за първи път го вижда.🤣🤣🤣 А играчите едвам ,едвам мърдат по полето.😁😁😁

# 859
  • Другата България
С глас се смея, с глас!
Мирела не спря да поглежда към Алекса през цялото време, докато мяташе.
Сакън да не вземе да го бие случайно, а докато тичаха дори се обърна по едно време да го види къде е....Joy

# 860
Алесио накрая сигурно ще бие Мирела разбира се.Колко изненадващо.

# 861
На Мирела движенията са много резки с топчето.

# 862
Снимано, преснимано, Браво на Мирела.
Димо гледа друга игра, защото до сега Слипа само догонва.

# 863
Айде Мирелка!

# 864
  • София
Има много по-интересни лабиринти от този, който са им дали за последен елемент. И на Димо не му е лесно.

# 865
  • София
Жълто топче на червен фон е по-добре от жълто топче на жълт фон.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 22:13 от Eiger

# 866
Я, защо толкова от близо беше излъчен този синхрон на Мирела? Само главата ѝ се виждаше.

# 867
Снимано, преснимано, Браво на Мирела.
Димо гледа друга игра, защото до сега Слипа само догонва.
Димо е като всеки бг коментатор - той едно дудне, ние друго виждаме! 😁

# 868
Стана ми жал за Мирела, не заслужава такова отношение и ситуация

# 869
Я, защо толкова от близо беше излъчен този синхрон на Мирела? Само главата ѝ се виждаше.
Кога успяват да ги заснемат тези синхрони ?!

Общи условия

Активация на акаунт