💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 193
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 915
Като слушам кви глупости говори Мирела се радвам, че Алекса спечели за първи път... ПЪРВИ..

# 916
  • Другата България
Вече не ми е смешно.
Става трагично и плачевно.

# 917
Защо е така зумната Мирела на синхроните? Да не се забележат разликите в петната по облеклото или? Много странен монтаж и всичко. Според мен социалните медии ще гръмнат сега, то вади очите, че има нещо нередно.

# 918
Извинявайте, но нямам време да прочета предните коментари. Защо пишете, че битката е презаснета?

# 919
  • София
Шоколааааад
Евала!

# 920
  • София
Мирела не само беше достоен противник, но и беше по-добрата днес. Радвам се, че чу тези думи, защото има нужда, след като винаги е подценявана.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 23:48 от La Vikinga

# 921
Ето поредно доказателство, че Алекса не е толкова силен, Мирела го издуха на прътите. Жалко, че май не схваща как работи лабиринтът и го играе глупаво, повтаряйки една и съща грешка отново и отново.
Мирела е паднала на първата битка. Сега с това преиграване няма как да бие, а явно играта ѝ е потръгнала, то си личеше. Затова през цялото време не спираше да гледа в Алекса и да го следи по трасето, сакън, да не изостане много. На лабиринта си личи, че умишлено не играе. Когато знаеш какво да търсиш, го намираш. И се смееш, ама много. Joy
Според мен за друго става въпрос. На първата битка печели Алекса, може да печели с много. Нали не вярваш че на гумите и коловете Мирела може да го задмине след като дори Фифо беше по-бавен на тези елементи при техния двубой?
Просто продукцията режисира при преиграването, за да се създаде съспенс и интерес за зрителя. Ужким са наблизо, наужким го изпреварва и т.н.

# 922
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Алекса точно на някоя клюкарка от блока ми прилича с тези разпити. Ама и Мирелка всичко ще си изпее. Много е набрала на Лефтеров, много. Алекса остава и да поцъка как другите не са мъже, а само той и цирка ще е пълен. Не ми харесват коментарите му в този епизод, излишен патос и гръмки бля, бля.
Мирела, добро утро, това е игра. Теб те пазеха, ти никой не си пазила, ти беше патерица на Джаферович.

# 923
Алекса направи за Мирела това, което нито един от мъжете от нейното племе не направиха - призна й, че е добър играч на терена.

# 924
Ааа вече целия сценарий лъсна
Ето защо зори подлогата мрънкаше за шоколад
Боже...

# 925
Айдеееее, ЗоритУ ще папа коколад Simple Smile

# 926
Ахахахах шоколад, въобще не е всичко по сценария. Мирелка с лошо чувство, сигурно в договора пише коя седмица отпадат.

# 927
Айде лансираме бай Алеко най-големия героййй! Най-достойния.

# 928
Голям позьор този. Мазненето му ми идва в повече.

# 929
Обзор на епизода:
Червените са съсипани от загубата. Алекса се обръща към боговете от Олимп да пита защо отново са загубили след като той е капитан. Зори плаче за шоколад. Алекса се извинява на племето. Вики е съкрушена от гледката и не може да допусне някой да го обвини. В крайна сметка се разбира, че всъщност са виновни Зори и Жоро, които само са говорели зад гърба на Алекса и са му пречели.
Вирусът на Жоро не поваля никой от неговото племе, но превзема резиденцията. Джаферович е на легло. Децата и няма да могат да гледат как най-смелата жена се бие на арената като капитан. На Мирела също и се гади, но не може да изостави завета на най-близкия си човек за смелост.
На арената Мирела учудена среща Алекса. Тя обяснява на Димо как в племето са били убедени, че капитан е Виктория.
Димо: "И да! Ето това е! Мъжете на безстрашните са се уплашили от Алекса и са пратили това крехко момиче с повече смелост от тях!"
Алекса: клати глава
Мирела: "Ами да. Аз цял сезон пазех Лефтеров, а той един път да не ме опази..."
Алекса я прегръща и утешава: "И какви мъже са те питам аз? Мишки! Първо Жоро, сега Лефтеров...Ами Фифо и Гого..."
Мирела плаче. Всичко споделя на Алекса от-до. Била е принудена от мъжете да иде на битка, но поне ще си тръгне с достойнство, изпратена от рицаря на Игри на волята. Алекса и обещава да отмъсти за нея. Ще издумка страхливите муже един по един и ще носи наградата у Сърбия.
Димо го хвали как е елиминирал един от най-силните играчи! Личната награда е скромна - 50 гроша. Алекса не иска вече грошове, томахавки, жезли, нищо, иска само сълзите на Зори да спрат и взима шоколада! Мирела плаче как цял живот не може да попадне на такъв мъж...

Общи условия

Активация на акаунт