💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 996
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 900
Алекса нарича жълтите мъже мишки хахахах палячо

# 901
Ето поредно доказателство, че Алекса не е толкова силен, колкото разказват легендите. Мирела го издуха на прътите. Жалко, че май не схваща как работи лабиринтът и го играе глупаво, повтаряйки една и съща грешка отново и отново.

Алекса се учи и всеки следващ опит му е по-добър. И на коловете се забелязваше подобряване на техниката (хват с пръстите отдолу и придаване на въртеливо движение), но нямаше късмет.  При топчетата обаче съвсем ясно си пролича как се учи, а мацката изобщо не схваща къде са и проблемите. Още вчера с лъжицата се показа, че няма усещане за нещата.

# 902
🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮

# 903
Много му е лесно на Алекса да каже, че Мирела е по-добра от него, след като си тръгва, а той продължава.
Пълни лъжи.
Мирела нищо не е разбрала и осъзнала...

# 904
Мда, и аз ще си спестя поредната гавра с участниците. Приятно гледане на всички!

И да не забравяте, че Плескавицата е пазител на жените!

# 905
Ще има нова лекция за мъжете, топките и още нещо. Един е Алекса и туй то, други мъже няма в това Шоо, не разбрахте ли

То мъже няма и в цялата държава, ако слушаме Алекса. Догодина и една сръбкиня да вкарат та и жените да понаучим нещо.

# 906
  • Другата България
При гадене и повръщане поставят Деган. Той обаче има гадното свойство да успива. Не знам, ако това са сложили на Мирела още повече са я прецакали.
Сега не ѝ е поставяно нищо. Тя затова беше по-добра от Алекса, личеше си.
Но понеже на първата битка е паднала, няма как.
През цялата битка тя не спря да го следи Алекса - къде е по трасето, какво прави, как се справя....

# 907
Алесио е Дон Корлеоне за жените в Игри на Волята сезон 4 Sweat Smile

# 908
  • София
Синхронът е от първото заснемане и май е била с друг екип в горната част Мирела, затова така е изрязана само главата ѝ.

# 909
Айде сега Мирелка и стратегията на Жени да изпее на този идеален мъж Rolling Eyes

# 910
Леле тая зуумната Мирела ми изкара акъла 😂😂

# 911
  • Някъде там...
На някои синхрони Мирела я дават в близък план, според мен, защото е с различно горнище на екипа. Стори ми се, че и обеците й са различни. Единият път е с една обеца на ляво ухо, друг път е с две.

# 912
  • София
Пожелавам а Мирела да вярва себе си, дори когато я подценяват. Справяше се прекрасно на арената. Yellow Heart

От историите на Жени:

# 913
Като никога Алекса не ме напряга в тази битка, мисля, че когато го махнем от Виктория става доста по-поносим.

Тия синхрони на главата на Мирела само сега оргиналните ли са? Щото изглеждат снимани с Нокиа 3310.

# 914
Мирела, бъди красива и мълчи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт