💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 885
Еее значи и след тази реклама,ако някой не е бил наясно,че Алекса(без спойлери) печели играта бутнан от Тъпарев,значи е супер заблуден. SmileПо- очевидно никога не е било до сега,все едно плащат на отпадналите да галят егото на Алекса и да го представят като всенароден герой .Егати тъпото предаване.Верно ще спра да гледам накрая.
Как смееш да говориш така за мъжа на сезона.. Мъжа на чесста!!😂😂

# 886
Интересно ми е какво предимство ще предложат на Алекса... Сигурно амулета на Сърбия който му дава сигурно място на финала 😂😂😂
Ще му предложат, ама той ще избере бургери за Зорито.

# 887
Снимано, преснимано, Браво на Мирела.
Димо гледа друга игра, защото до сега Слипа само догонва.
За мен не е точно така. Първо : Предният път може да свършили и за 10 минути или за 5 часа. И минаването на различните елементи е било различно.Второ: Когато ти е ясен крайния резултат , нямаш стимул и играеш без емоция. Не си даваш никакъв зор. А и двамата досега са показвали много емоции в игрите и много воля. Това се усеща в тази битка осезателно.Трето : Този , който е отпаднал е отпочинал и има повече сили за игра. Четвърто: Паметта на тялото за движенията е вече различна и разваля цялостното усещане. А бе с две думи : Тъпа битка.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 23:15 от Joy 05

# 888
Мирела пазела Лефтеров? Как? Кога?
Е как?!😆Когато реши да прояви самостоятелно мислене🙃 или да “ излезе “ от правия път. Тогава го пазеше.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 22:59 от ellis

# 889
Очертава се май разочароваща седмица, отново. Дано не се подхване същата песен на нов глас. Аман!

# 890
Интересно ми е какво предимство ще предложат на Алекса... Сигурно амулета на Сърбия който му дава сигурно място на финала 😂😂😂
Медальонът на Драган...

# 891
  • Другата България
Ето поредно доказателство, че Алекса не е толкова силен, Мирела го издуха на прътите. Жалко, че май не схваща как работи лабиринтът и го играе глупаво, повтаряйки една и съща грешка отново и отново.
Мирела е паднала на първата битка. Сега с това преиграване няма как да бие, а явно играта ѝ е потръгнала, то си личеше. Затова през цялото време не спираше да гледа в Алекса и да го следи по трасето, сакън, да не изостане много. На лабиринта си личи, че умишлено не играе. Когато знаеш какво да търсиш, го намираш. И се смееш, ама много. Joy

# 892
Поредната лекция на тема чест от Капитан Сърбия аз нЕмам нерви да слушам.Минавам на Фермата  за 15 минути 🤣

# 893
  • София
При гадене и повръщане поставят Деган. Той обаче има гадното свойство да успива. Не знам, ако това са сложили на Мирела още повече са я прецакали.

# 894
Много ме кефят някои разговори, докат други се морат по битки! Все очаква да кажат: Очаквах Anhelaa да излезе и да защитиXYZ, а тя си седи безучастно и си зяпа телевизора!
И се чувствам следващата номинирана за елиминация! Даже мисля да се самономинирам с два и повече гласа! Ама се крия кат мишка зад гърба на Женя!

# 895
  • Пловдив
И място в националния отбор по борба на Сърбия за Европейското, че той не се класира за предното.

П.П.
Не мога да го гледам този слип. Все той най-мъжкар от другите мъже. Ай сиктир драги зрители, дойде тук сръбския чехльо дето жена му го издържа, да се пери на българските мъже. Тези мъже където ги гледаш там Алехандро не стоят в сянката на жените си като теб. Тази Мирелка и тя, иска да се натегне на Джафа, да вземе някой грош, пък после ама те мъжете не искаха. Ми нали ти искаше, те какво да ти кажат, че си слабачка и е по-добре да идат те на капитанска. Що не си избрахте мъж за капитан!?

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 22:21 от In4hi

# 896
  • София
За пореден път Алекса признава, че пореден противник се е справил по-добре от него на терен.

# 897
Думите за Лефтеров са напълно тенденциозни, в опит да изкарат Алексио бял, а останалите да са в черно. Прозрачно и грозно ТЪпарев, прозрачно и грозно.

# 898
Жалкар
Все по противен става

# 899
Алесио верно трябва да се пробва в някоя сапунка.Много го бива признавам го Smile

Общи условия

Активация на акаунт