💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
Страхотен епизод!!! Дядо Коледа съществува! Ето Зорито имаше желание за шоколад и го получи.
Отивам да пиша едно писмо с желания и аз.

# 976
Мани и Фейгин не са ни натрапвали връзките си, нито са изисквали нещо. Там е разликата с Мирела и Елица. Затова техните флиртове бяха сладки и мили.

# 977
Чакаме трите страхливи мишки в жълто да предизвикат великия вожд Бягащият в Слип на ММА двубой.
Жалко за Мирелка хубавелка. Безстрашната амазонка изтъргувана за два буркана шоколад за изгладнялото Зори.
И един Тъпарев завива шоколада в станиол...

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 23:51 от elgogo

# 978
  • Другата България
Интересно, интересно.
Всеки си приема загубите достойно, Мирелка и тя така. Факт.
То, това, като онова. Който играе - пИчели. Който не играе - не пИчели.
Затова малко, дори не малко, а много драматично ми идва Евгения с фалшивата си гробовна физиономия, точно тя, която не е спечелила НИЩО индивидуално до момента, не е излизала на НИТО една индивидуална битка, то не бяха пръсти, то не бяха вируси, то не беше чудо, та точно тя да се стяга да “отмъщава“. И що? Защото Мирела отиде заради нея, на миналата игра Евгения не спря да я критикува, тази малката нали е като заслепена, за да не си развали мнението дружинната за нея - реши да ѝ се доказва. Сега обаче мъжете виновни, естествено. Че кой друг! Евгения? Никога. Поне като е болна или там недоволна, да си мълчи, и да е по-ниска от тревата. Едни пъзели, това е. Колективно. Индивидуално нищо.

# 979
  • Пловдив
От този сезон ще запомня, че мъжете са длъжни да пазят жените и че освен Алекса друг истински мъж там няма.  Joy
Алекса, който обаче не успя да опази нито една жена, не само неговата.

# 980
Време е утре Фифо да тегли грошове и да праща Джафера ..

# 981
Много ми липсва физиономията на Зори , когато е видяла шоколада. 😁 Вместо това ми пускат мъченицата Джаф. 😬
Споко, ще си го настърже към лещата/боба/ориза! Как дойде!

# 982
От този сезон ще запомня, че мъжете са длъжни да пазят жените и че освен Алекса друг истински мъж там няма.  Joy
Алекса, който обаче не успя да опази нито една жена, не само неговата.
Извинявам се ,ама Вики още е в играта.😁

# 983
Това се превърна в Игри на любовта … толкова двойки, толкова триъгълници …бляк

# 984
Добре де и в договорите пише, че си задължен да преиграваш битки, докато им хареса на продуцените ли?

Да + какво да говорят.

Мирела може да е започнала битката, но да се е почувствала зле, служебна загуба ала-бала, да не е можела да завърши и затова да са играли пак. Но примерно да искат да ѝ поддържат имидж някакъв ли, знам ли и аз.

Върнах да видя колко обеци има когато племето я изпраща от резиденцията - ами, няма кадри, вижда се самото племе, но не и тя. Най-ранният кадър е от нейната спалня, където има една обечка, докато е на леглото и я преглежда лекарски екип. Секунди по-късно има синхрон, на който е с две.  Значи на оригиналната битка е с една, презаснеманата е с две.

# 985
Разбира се, на Лефтеров бившите му трябва да са му верни до гроб. Разликата между флирта на Мирела и Валери и този на Мани и Лефтеров, който и до ден днешен "изцеждат", е само в разбиранията на обществото. Мъжкар до мъжкаря.

Е! Мирела трябваше да се забради, да влезе в манастир и да не погледне мъж поне 5 години, за да може да "уважава" Лефтеров. Това, че уважава уговорката им няма значение, как смее да помисли за друг мъж след като те с Лефтеров не са заедно вече? Да не би да е свободна 21 годишна?

# 986
Жена съм, но не я разбирам женската логика в ИВ. Хем искат да са наравно с мъжете и когато някой мъж се изкаже за мъжката сила го обявяват за сексист, хем искат мъжете да ги пазят и закрилят. Е, няма как така. Или се съгласяваш, че мъжете са по-силни, или не стоиш да чакаш някой да те закриля.

# 987
Жените искат мъжете да ги пазят така както Виктория пази Алекса

# 988
И след като Алекса прегръща Мирела и взе шоколада за Зорито дават големия лош вълк Фифо как казва, че няма да страда за Мирела и по-добре някоя от жените да отпадне. После пускат сценка как тримата мъже сладко се смеят, може би преди ден-два си разказвали мръсни вицове, обаче за зрителят остава усещането как гадовете грам емпатия нямат към красавицата. Joy

# 989
Сценарият продължава.
След Гошо, ред е на Лефтеров.
Мирела цял сезон го пазела? Тя? Лефтеров? Кое точно е пазенето, че не разбрах? Това, че се подвря под полата на Женя, и стана придворна дама, само дето по едно време се чудеше на кой стан да “си простре гащите“? Лефтеров не е бил застрашен нито в един момент, просто и за него това беше удобно, Фифо напред, той назад. Какво е направила Мирела за Лефтеров?
Пореден мъжки образ се опитват да омаскарят, за да изпъкне най-големия мъж и пазител на всички жени евър.

Дори и да се е опитвала да пази Лефтеров, той молил ли я е за това? Някой каза ли ѝ да ходи на капитанската вместо Жени? Пак тя доброволно изяви желание. Младите трябва да се научат, че  когато доброволно взимаш някакво решение, никой друг не ти е длъжен за това. Поемаш си отговорността и това е.

Общи условия

Активация на акаунт