💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 347
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 960
Джеферович пък колко е нагла?!??????!!!??
Колко? Колкото ѝ позволи сценарият!

# 961
Лефтеров 2 седмици преди финала ще му се чуе гласа и май по-добре си беше мълчал.

# 962
Лефтеров си каза всичко точно както си е.

# 963
  • София
Добре де, защо тези жени си мислят, че трябва да бъдат пазени?
 Продукцията  старата песен на нов глас, Лефтеров е    Жорето 2, аман вече

# 964
В следващият епизод: Мани успява да ядоса Джаферович достатъчно, че мислите за нова женска коалиция се изпаряват Grinning

# 965
Аууууу Лефтеров го играе ревнивия . Отмъщението на измамения любовник. 😁😁😁 ЖДНБ.

# 966
От този сезон ще запомня, че мъжете са длъжни да пазят жените и че освен Алекса друг истински мъж там няма.  Joy

# 967
Няма ли поне за седмица да разделят Алекса и Виктория?

# 968
Е как ще отлепят Виктория от Алекса??

# 969
Лефтеров добре ѝ сипа в промото. 🤣

# 970
  • София
Разбира се, на Лефтеров бившите му трябва да са му верни до гроб. Разликата между флирта на Мирела и Валери и този на Мани и Лефтеров, който и до ден днешен "изцеждат", е само в разбиранията на обществото. Мъжкар до мъжкаря.

# 971
В следващият епизод: Мани успява да ядоса Джаферович достатъчно, че мислите за нова женска коалиция се изпаряват Grinning

Тя на Женя като цяло женската коалиция не е там от любов към жените, а за да има хора зад гърба си.  Тръпна да видя какво ще прави "сама" Laughing

# 972
По принцип всеки сам си е виновен, когато загуби, само за загубите филипови винаги има някакви смекчаващи вината обстоятелства.

Знам ,че имаш страшен неприязъм към Филип от ден едно и там обективност не очаквам, и няма лошо всеки има право на лично мнение ,ама това в момента какво общо имаше с Филип,че трябваше да бъде намесван отново ?Просто питам ,не е заяждане Blush

# 973
Лефтеров си каза всичко точно както си е.
Прав си! За един мъж, любящ по някакъв начин, е тежко да гушка ревяща за друг бивша и може би все още любима! Имаше една песен:.... Аз съм другият.. /не помня точно, ЕГН все пак/!

# 974
Много ми липсва физиономията на Зори , когато е видяла шоколада. 😁 Вместо това ми пускат мъченицата Джаф. 😬

Общи условия

Активация на акаунт