💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 065
За Гого чета ,че бил дърво в социалната игра.😲 Единствения играч , който е харесван от всички и не само от този сезон, няма добра социална игра ??? Единствения който досега не е бил на елиминации, защото е харесван от всички ??? Единствения ,който не е наругал , измамил или нагрубил някого е социално дърво ??? Вие наистина ли ??? Без думи съм!!! Трябва да си груб , манипулативен , злобен или лицемер да имаш добра социална игра. До там ли го докарахме ???

# 1 066
Алекса е бутан от продукцията много яко - най-вече с това, че е вкарана Елица, която му създаде образ на велик мъж и тя му създаде фен клуб, та той сега да може да не пусне капитанствого на никой друг. Нямало да номинира жени, о, да, само Фейгин - тя не е жена. И да не е подпиран от продукцията - пак ми е антипатичен, аз поне досега не съм виждала такава алчност за капитанство! И доколкото помня, не е имало друг такъв нагъл участник в предните сезони. И пак мисля, че това не би могло да стане без рамото на продукцията. Много грозно впечатление ми прави тази алчност.

# 1 067
Алекса:
Няма да номинирам момиченца
Номинирам Фейгин
Не искам да пращам момиче като капитан, че може да отпадне
..

# 1 068
Bimbiflo, да, нормално е измежду многото мнения да се получи неразбиране. Аз бях писала тогава, че даже нямам снимки в ИГ и въпреки това той флиртуваше, та де речено не си му писала, не те е свалял. Joy

# 1 069
И черешката на вечерта(поне за  мен).Сценарий или не, но за 4-сезона,тази вечер чух някой да си признае, че е сгрешил и опропастил битката.И заради него племето е загубило.
И ако греша, моля някой да ме поправи!

# 1 070
Алекса е бутан от продукцията много яко - най-вече с това, че е вкарана Елица, която му създаде образ на велик мъж и тя му създаде фен клуб, та той сега да може да не пусне капитанствого на никой друг. Нямало да номинира жени, о, да, само Фейгин - тя не е жена. И да не е подпиран от продукцията - пак ми е антипатичен, аз поне досега не съм виждала такава алчност за капитанство! И доколкото помня, не е имало друг такъв нагъл участник в предните сезони. И пак мисля, че това не би могло да стане без рамото на продукцията. Много грозно впечатление ми прави тази алчност.
Такава алчност за капитанство имаше Тошко Шак- Шак от втори сезон. Да за Елица съм съгласна ,това и съм написала. Не е честно спрямо останалите. Трябваше да ги вкарат двамата заедно в едно племе ,като толкова са искали. Както Лефтеров и Мирела. Но това е грешка на сценаристите , не негова. А за това , че Ви е антипатичен и за мен не е " прекрасния" мъж , дори напротив. Но не мога да отрека , че се представя във физическата и стратегическа част на играта добре. Със сигурност класи над Джаф. И не приемам двойния стандарт. Дразни ме. 🤨

# 1 071
И черешката на вечерта(поне за  мен).Сценарий или не, но за 4-сезона,тази вечер чух някой да си признае, че е сгрешил и опропастил битката.И заради него племето е загубило.
И ако греша, моля някой да ме поправи!
Миналата седмица Генчо си призна, и всички заподозряха стратегия, дори Алекса, който директно го обвини, че било поза това.

# 1 072
Хора, чета ви и не разбирам защо пишете, че битката е преигравана. Явно пропускам нещо. Да не би Джафера да е била на битка и да е тръгнала да отпада стремглаво, та да се е наложило да викат Мирелка на помощ на продукцията и д-р за Евгения.
Иначе за играта. Много добра игра на Мирела и поредно хулене по мъжете. Не знам какви са тия пазенета и защити и кой кому е длъжен в игра с един победител. Печалба ли са кроили да делят.

# 1 073
  • София
Не мога да отрека, че тези снимки са много хубави:

Хора, чета ви и не разбирам защо пишете, че битката е преигравана. Явно пропускам нещо.
По-рано в темата беше пренесена информация от темата за спойлъри, в която потребителка е споделила, че е присъствала на заснемането на тази битка с тези двама участници и дори е видяла надписа "Капитани", а датата е била 14.08.2022 г., финалът на сезона е бил на 15.08.2022 г. Вероятно има техническа причина да се преиграе битката, в самия епизод се забелязва, че има различни детайли във външния вид на Мирела и Алекса (обеци и прическа) на различните кадри.

# 1 074
Обаче и последователите на Мирела в инста скочиха с 2хиляди... Беше с 108, сега е с 110.

# 1 075
  • софия
Липсват ми лайфовете и безгрижието и веселбата от началото на сезона. С това монтиране само на скандали и сплетни отровиха всичко. Днес на масата червените ми бяха, като глътка въздух със смеха си. Предполагам, че са имали много повече такива моменти във всички племена. Обаче, зор със хейт да се гони рейтинг. И самите участници се предадоха извън арената. Мрънннннн... трябваше да се измрънкам.

# 1 076
Сякаш през миналите сезони не е имало отпадане на толкова капитани.

# 1 077
  • софия
Значи..., Продукцията се облагодетелства финансово, като продава фалшив продукт (ИВ) на аудиторията. Това си е чиста измама на потребителя  и КЗП трябва да се самосезира)))

Благодаря на всички за снимките, инфото и Подкасти-те, които качвате.
Но в началото нямаше ли и лайфове на участниците? Аз ли ги пропускам( следя само тук в темата), или вече са ги спряли?

Дали и те самите не се чувстват кофти сега, като гледат монтажите и колко нелеп се е получил сценария на практика.
Без значение, кой от тях до каква степен е бил запознат със сценария( вероятно едни повече, други по-малко) все пак убедена съм, че за всички участници по друг начин са изглеждали нещата докато са снимали  и сега за пръв път се виждат, в каква светлина са ги издокарали...
Та с две думи по същество)))))  - няма ли вече Лайф-ове?

# 1 078
  • София
Липсват ми лайфовете и безгрижието и веселбата от началото на сезона. С това монтиране само на скандали и сплетни отровиха всичко. Днес на масата червените ми бяха, като глътка въздух със смеха си. Предполагам, че са имали много повече такива моменти във всички племена. Обаче, зор със хейт да се гони рейтинг. И самите участници се предадоха извън арената. Мрънннннн... трябваше да се измрънкам.
Те всъщност постоянно си се събират, просто не излъчват толкова, може би не искат да генерират "хейт", например Мирела, Мани и Лефтеров бяха многократно заедо последните дни, никакъв любовен триъгълник няма, а в момента в епизодите на това се набляга. От друга страна, момчетата вчера изглежда пак са били в бара на Жени за териториалната битка.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 01:21 от La Vikinga

# 1 079
  • софия
Да, виждам ги, че се събират. Хем е по-добре за тях, защото няма как да скрият разочарованието си пред нас. По -добре е да ближат рани без публика, ама чисто егоистино ми липсват тези лайфове.
 Freespirit, едни и същи мисли ни витаят в главата тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт