💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 110
Епизодът снощи ми беше смешен първоначално заради лошата актьорска игра на тримата - Мирела, Алекса и Димо. После обаче ми стана неприятен заради наизустените реплики на лошите актьори. Само една Алекса, видиш ли, имала топченца да ходи на битки и да "брани" малките момиченца, ама същата тази Алекса пропуска, че мъже като Генчо и Георги искаха да ходят на елиминационна битка (т.е. тук със сигурност се знае, че един отпада), а тя, Алексата, прати 19-годишното момиче.

# 1 111
Успех, Мирела! Вярвай в себе си и бъди щастлива. Yellow Heart

Какво ми направи впечатление след като се знае, че играта е преиграна и гледаме епизода под лупа.
Сутринта след като се разбира, че Женя е зле, Мирела още в стаята ѝ казва, че отива вместо нея на битката. На масата също не изглежда като да очаква някой да я разубеди. Снимали са, отпаднала е, постояла в хотела 10-14 дни с останалите участници - Фейгин, Валери, Илиян...(имат много снимки от този период) и ето, че отново в свеж вид се явява на снимки с вече подготвена изповед "искрено и лично" след загубата. Пред Алекса са едни спомени за Валери, който никой вече не споменава от поне 4 седмици, каква драма - второ едва ли не съдбоносно елиминационно капитанство (хитро са го измислили Smiley), разкрива стратегии за коалиции от първите дни Rolling Eyes разочарование от Лефтеров, който не се "жертвал", след като тя го пазела. Тук има резон, мисля, че Михаела каза, че не Мирела, а Женя се е насочила към нея и са се сприятелили, съответно с Мирела върви и Лефтеров за когото каза, че никога не би гласувала, а си е бил цел на останалите момичета...
Всичката споделеност е придружена от възмущението на най-мъжественият закрилник на момиченца! И в днешния епизод Мирела ще чете същият текст като на Фейгин, но името на "мекотелото" е сменено.Smiley

При Александра историята беше същата. На съвета очаквала да е на дуел, не е разочарована от Георги, никой не е длъжен да я пази. На масата при дуднето на Вики и Алекса пак Георги си играе неговата игра, не ѝ е длъжен, но с половин уста така и с тях е съгласна. Мир да има!  На прощалното клипче с любезното съдействие на редакторите Георги е сринат. Sad

Да не е бил дъждовен деня на тези преиграни игри? Smiley

Такова лъскане на образ и в предните три сезона не сме гледали.

# 1 112
Аз леко се просълзих когато Мирела и Алекса се прегърнаха след играта Cry

Като цяло почвам да симпатизирам повече на червеното племе. Просто всички са ми такива едни чешити и са ми по-интересни от прикритите сшемички на жълтите. Май най-големия трън ми е бил Цецо.

# 1 113
  • SF
Някой да ми обясни как и в синьото и в червеното племе Алекса става лидер и никой не може да му каже и гък? 😎
В синьото Цецо можеше да му скръцне със зъби, а в червеното - огромния Генчо. 
В жълтите щеше да е същото положение.
Явно просто той си е лидер и алфа-мъжкар без да го казва, а само с присъствието си 😎. Сори 😎.

Аз ще опитам, но няма да открия газираната вода и съм сигурна, че ти специално също можеш да анализираш.

Алекса е огнен, буен на приказки, самоуверен. И защо да не е.
В синьото племе заварва разпасана команда на реката. Единствен съизмерим на физическо ниво с него е Гого. Останалите - Фейгин, Мани, Илиян - вече мразени. А останалите Касим, Виктория (можеше да скача за лидер) и Цветан (няма как да скача за лидер).
Алекса влиза с пари и Вики и Цветан буквално го дръпнаха. Респектираха се от физическите му умения. Алекса пък ги надъхваше, спечелиха веднага битка с него и започнаха да го признават за авторитет.
При червените: Имаме ситуация Георги и Генчо, които просто не намериха захвърлена хурка и вретено като реквизит, за да могат, жалвайки  се в градината, да изпретат по едно чиле прежда. Сведени глави, всичко е загубено, ще гласувам за свои, те другите няма да го допуснат, коалицията на Елица е непробиваема, сега и любовна история ще се разиграе, и 500 гроша има, другият му казва, че са 1000...
Алекса влиза в племето с лакея си Виктория, която го рекламира като силен и единствен. Фейгин си посипва главата с пепел, не знае къде се намира. И остават Мира и Зори.
Кой да е лидера на червените?
Лично аз очаквах Генчо да му скача. Но вместо това Генчо предприе стратегия "номинирайте ме мене".
Червеното племе точно като Синьото - искаха да се разпадат и обмисляха саботаж. Не съм сигурна, че никой никога там не е саботирал. Този, който аз си мислех, че ще иска да се наложи като лидер, май точно него го подозирам в опит да разпадне племето. И другият евентуален лидер нямаше нищо против.

# 1 114
Добро утро! Сега ни писва, защото им свикнахме на номерата. Но като свърши ще ми липсва. Ще ми липсват и някои от писанията тук. Защото, то друго за гледане по ТВ няма.(не знам защо не понасям български сериали, в които също се говори на сръбски и т.н.) Хубаво мислят за интриги в игрите, но по-добре да помислят как да ги направят по динамични и непредсказуеми с тази последна част, в която вече сме им научили спатийте. Геймификацията си е наука.

# 1 115
Излагат се от продукцията, да се преиграват игри заради технически проблем (най-вероятно). Ами да снимат с повече камери, от различни ъгли...

# 1 116
Откакто Алекса призова да си сложат топките на масата, все игри с топчета взеха да им дават Sweat Smile
А иначе е време Филип пак да влезе в ролята на злодея, че от толкова принцове на бели коне взе прекалено да ми сладнее и скучнее шоуто.
Абе как ги хващате тези манипулации, презаснемания, разлики в брадите и прическите? Вие убихте всичко детско в мен. Аз едно риалити да започна да гледам по-сериозно и вече не знам в телевизионна игра ли се намирам или във Вселената на Марвел!!! Rolling EyesFrowning

# 1 117
Сега да видим какво ще сподели с племето си Алекса от споделеното от Мирела...  На мен ми изглеждаше като много разстроена и не говореше за Валери и тн на синхрона. Струва ми се, че тя не е казала това 1вия път..
Ако Алекса сподели с племето си подробно, то значи, поне предполагам, че той получава може би информация от продукцията...

На мен ми се струва, че просто на Мирела й е станало лошо и е паднала и са прекратили... или вече други причини...не знам

Само не разбирам, защо запазиха синхроните от 1вата битка...

# 1 118
Слипо, как зверски се хвърли в играта, големия мъж😄
Абе като ги говорите тия високопарни думи малко се замисляйте колко сте смешни в последствие.
Апелирам към по-коректно отношение към списващите тук, които са на различно мнение от Вашето. Това, че не мислим еднакво, не ни прави "смешни", "дъно" и т.н.
Що се отнася до "хвърлянето" в играта на Алекса, какво сте очаквали да направи - да я кара яваш-яваш, за да може чинно и приятно за гледащите да загуби от Мирела? Всеки от играчите се стреми към победа и от това по-нормално няма.

# 1 119
Някой да ми обясни как и в синьото и в червеното племе Алекса става лидер и никой не може да му каже и гък? 😎
Явно просто той си е лидер и алфа-мъжкар без да го казва, а само с присъствието си 😎. Сори 😎.

В жълтите щеше да е номиниран всяка седмица.

# 1 120
Графика на игрите е доста тежък, винаги съм се чудела как успяват да го съберат сезона. Те нямат ден почивка, ден без снимки. Чак е чудо, че не се преиграват повече битки, особено с този вирус, който ги е треснал всичките.

Като знам себе си как ги карам, учудвам се, че някои хора въобще са играли и че лекарите са им позволили. Дехидратацията при тези условия е доста опасна.  Дали някои хора малко са преекспонирали - можем само да гадаем, но не се съмнявам, че е имало сериозно боледуване в рамките на няколко дни.

Реално от сливането до снощният епизод са минали 12 дни, което си е точно време една такава гняз да мине през всички.

# 1 121
Интервюто на Мирела след отпадането й.Не я харесвам,но никога не отричам,когато някой ме изненада приятно и се справи добре,а тя беше страхотна снощи.Алекса е силен играч и го харесвам на арената,а и достойно говори,винаги признава успеха на другите.Снощи беше нежен с Мирела,хареса ми джентълменското му.Признавам,че мислех Мирела за най-слаба,но момичето се представи достойно.Има чиста душа,жертва се за "приятел",който няма да го оцени.Пожелавам й да поумнее малко,да не е толкова наивна и да мисли повече за себе си,защото в свят на чакали е най-добре да си малко егоист,алтруистите ги разкъсват.Наглия Филип няма да го коментирам много,той просто не разбира лоялността,защото знае само да обижда и да се крие като мишка в ъгъла,а Мира каза и отиде.Повече мъж е от него.При нея и Лефтеров има недоизказани неща,които,ако изговорят,могат да станат приятели.За по-нататък си е тяхна работа,но е жалко да се нападат така.Съгласна съм с думите на Митко,че постъпката й не беше добра и е трябвало да говори открито с него,аз също бих се обидила,но тя е  наивна и добродушна,не е искала да го наранява директно.Не мисля,че Митко е постъпил нечестно спрямо нея,по-скоро тя е очаквала неща,които сама е предотвратила с поведението си.Жалко,че отпадна тя,а не симулантката Джаферович.Когато плачеше и й се насълзиха очите,на мен също ми стана мъчно.Имаше си кусури,но кой от нас няма.А тя е по-достойна от някои там.Успех в живота,Мирела!

https://www.instagram.com/reel/CkuxGIIA2ry/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 1 122
Гого ми се струва, че искаше, но нали не е част от коалицията не може. Четворката хем иска двата гласа, хем я е страх от елиминация. Явно и Филип се е дръпнал от капитанството.
Май искаше, струва ми се, че искаше, усетих, че искаше. Аман. Ако искаш - ставаш и казваш.

"Удряш топките на масата , и казваш, не пращаш момиченца" Joy

И аз не разбрах , за какво беше тая загриженост, как щяла Мирела да се чувства утре , пък как щели да покриват вече двама (чак сега се промърмори, че носят Женито на гръб вече толкоз време), какво трябваше да каже и направи Мирела Rolling Eyes Не мога да чета мисли, не ми стана ясно изобщо какво предлагаше той .Или просто запълваше неловкото мълчание.

# 1 123

Обяснявам: единият няма лидерски качества /Цецо/, другият има, но е преценил умно да направи няколко крачки назад и да не ги демонстрира/Генчо/. Прави впечатление, че Цветан е меко казано не твърде умен, а Генчо- пак меко казано- твърде хитър.
 И за финал: така набеденият за Алфа Герой “лидира” при сини и червени, но при резервите- Чакалов не му позволи, а при жълтите просто не го инсталира продукцията, защото беше ясно, че няма да му се получи с Алфа-имиджа😀 на фона на Жени, например.
PS: а това с Алфа- мъжкарството някаква метафора на силен, умен и благороден човек ли е, щото аз го знам от Дарвин и маймуните, та поне за мен изобщо не е престижно?
Или ако говориш много, без да изслушваш, казваш малко, без да разбираш другите, гръмогласен си, хиперемоционален, ходиш разкрачен, гледаш остро от долу нагоре и пееш фалшиво, но от сърце, си Алфа😵💫

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 09:31 от ellis

# 1 124
  • София
Снощи Мирела се представи чудесно, поздравления за което, но Алекса беше по-добър на топчетата, там я отнесе безапелационно. Той е бързак и нервак, обаче му се отдават и пипкавите игри. Интересна личност е той, шарена и колоритна. Бях сигурна, че ще вземе шоколада. Не го изкушиха достатъчно /само 50 гроша/, а и наистина се чувстваше виновен за загубата на териториалната. Зори ще яде шоколад, ура!

За Мирелчето и Лефтеров - поредно грубо намесване  в лични отношения. Те си знаят какво що, но помня, че в самото начало Лефтеров заяви, че още я обича, и тя снощи каза, че са влезли с идеята, че се обичат и уважават и ще се пазят взаимно, дори с идеята да играят на два фронта. Този ангажимент свърши с флирта с Валери, на сърцето не може да се заповядва, разбира се, но има време, място и начин. Тя не го направи добре и не помисли за Лефтеров, колкото и сега да твърди, че всъщонст се била съобразявала с него. С право се почувства наранен, разбираемо е решението му.

За Филип и Гого пък какво да се обсъжда - или те трябва да ходят на всяка една битка, за да не би случайно жените да отпаднат? Истината е, че капитанството се обсъждаше от четворната коалиция /Филип вече бил, Лефтеров болен, Мирела с лошо предчувствие/, оставаше Жени и самата Жени не даде шанс на друг - Гого, Ралица, Мани. Страх от елиминация, ама пък и два гласа, как да сдаде капитанството? Сега ще отмъщава, да му мислят мъжете!

Общи условия

Активация на акаунт