💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 095
Е, Алекса си пази Вики и не само като гласоподавател, а като коалиционен партньор. Ще видим докога ще успеят да се държат и да се подкрепят и дали секирката ще влезе в действие за нея.

Нормално да вземе шоколада, първо щото тия 50 гроша са малко, поне 100 да бяха да се изкуши човек, а и доста виновно се чувстваше, особено пред жените за загубата на териториална.
Чакам утре с нетърпение да видя физиономията на Зори при вида на Алекса носещ шоколад Joy

Някой от тримата жълти мъже ще изгърми, Евгения ще си върне за Мирела.
Че тримата мъже какво са й виновни на Женята … тя трябваше да е там !!

# 1 096
Е много некадърен снимачен екип явно...
Досмеша ме иначе на това как лежат по креватите и чакат едва ли не цяла нощ, пък то втората битка същия ден...
Всичко ли е толкова изкуствено, пък шоуто ме беше поувлякло в началото

# 1 097
Никой не й е виновен на Мирела. Тя е там за да играе. Прави каквото трябва. Гого обаче защо е там? Уж добър на битки, обаче се скатава всячески. Дори като саюзник не ще да играе. Ами да си ходи и да си стои пред телевизора. Затова харесвам Фифо, може да е дърво, но не се пести да ходи на битки. Алекса също не се пести, знаеше че е елиминация и пак се натисна да отиде той. Ами такива хора се харесват, на действието, а не мишки, независимо дали женски или мъжки.
Напълно възможно е Гого пак да е искал да се предложи за заместник на капитанската, но и това да е изрязано и спестено от онзи разговор за евентуалното носене на двете.

Не мисля, че не е излъчено, защото ако Гого беше казал, че той ще отиде, Мирела веднага щеше да се съгласи. Тя очакваше някой да я спре и да й каже, че ще отиде вместо нея, но....всички си играят играта. Мирела, просто имаше различни очаквания от ИВ и разбира се никой не й е длъжен. Все пак беше силен играч и се представи достойно на всички битки, така че затова заслужава уважение, но дойде време да си ходи.
Колкото обаче и да не харесвам сърбина, не може да му се отрече, че се хвърля в битки, не се пести и не го е страх да отиде на арената. А и лоялността му към Вики, също заслужава уважение.

# 1 098
Възможни две причини за преиграването:
1. Алекса много е псувал, няма как да се излъчи, деца гледат 😉
2. Битката се е преигравала на 14-ти с цел Алекса да се поизмори и да не е в кондиция за финала 😆

Аз не отдавам такова значение на това преиграване. За мен причината е, че Мирела не се е чувствала добре по време на  битката. Самата тя каза, че е с две инжекции, незнайно какви. Може би не са успели да заснемат докрай битката и да са се споразумели да постъпят така. Не е имало възможност и време да избират нов капитан, защото тогава доста ще е трябвало да се презаснема.

# 1 099
Явно стомашен летен вирус ги тръшка един по един. И аз се чудех как някои са се заразили, други - не, като знам, че това са много прилепчиви вируси. Явно всички са се разболели и това доста обърква сметките на някои от участниците. Очевидно финалът на битката е презаснет и съответно преекспониран с актьорско преиграване, особено от страна на Алекса с типичен сръбски апломб. Да, хубавичка е Мирела, но много фокусираха върху нея, все едно само тя отпада. А разсъжденията, които лееше на килограми направо будят смях. Както и да е, радвам се, че Джафа остава без нея, а Гого ми става неприятен вече.

# 1 100
Според мен е имало някакъв технически проблем и кадрите не са ставали. Не вярвам да има друга причина за презаснемането.Все пак още един снимачен ден си е пари. Продукцията не би харчила допълнителни пари за която и да е пешка. Joy

# 1 101
И черешката на вечерта(поне за  мен).Сценарий или не, но за 4-сезона,тази вечер чух някой да си признае, че е сгрешил и опропастил битката.И заради него племето е загубило.
И ако греша, моля някой да ме поправи!

Гого също го прави... Например, когато забрави парчетата от пъзела в торбата и заради това станаха 2-ри. Пое изцяло вината и си го каза. Самобичува се.

# 1 102
Някой да ми обясни как и в синьото и в червеното племе Алекса става лидер и никой не може да му каже и гък? 😎
В синьото Цецо можеше да му скръцне със зъби, а в червеното - огромния Генчо. 
В жълтите щеше да е същото положение.
Явно просто той си е лидер и алфа-мъжкар без да го казва, а само с присъствието си 😎. Сори 😎.

# 1 103
  • SF
Има логика. Явно са видели, че нещо технически куца в кадрите от този ден. И двете игри трябва да бъдат преиграни.  Защото капитанска и номинацинна в този етап се играят в един и същи ден. Пак добре, че на време са го хванали. Представи си, някой пропусне, адски гаф за продукцията. Абсолютно разбирам и приемам защо са преигравани.

Преиграването е по технички причини. Няма подмяна на сценарий и победител. Нито един участник не е ощетен.
Епизодът беше пълен с кадри извън битката. По едно време реших, че ще дадат 3-4 минутки от нея, колкото да маркират. Още по-тревожно (и подозрително) става за зрителя.
Няма кой да ги накара като актьори да преиграват. Никой не е минал кастинг пред преподаватели от НАТФИС, за да изиграе победител.
Алекса доста необиграно се "изненада", че вижда Мирела и я попита точно като дърво: "Какво правиш тук!", гледайки в земята. Няма да сложа въпросителен, защото не беше въпрос. Мирела не му отговори, знаейки, че трябва да разкаже пред камера какво прави там. И рецитацията започна: мъжете не ме защитиха, пратиха ме тук.

В предишните излишно дълги кадри, аз не видях мъже, които пращат неуверената Мирела на битка. Може през нощта да са се разбирали кой ще ходи, но не и през деня пред снимачния екип. Когато той дойде, Джаферович просто се измуши от кревата, за да седне на сета, определен за заснемане на наговаряното. Те имаха и звуков проблем тогава. Сякаш не всички носеха микрофони. Гого го чухме само като глас. Това беше оригиналния запис, монтиран върху план на Мирела.

# 1 104
Здравейте, банда! Нямах възможност да гледам вчера битката, а и май не исках.. предаването започва да писва, но вас изчетох, страхотни сте както винаги.. Честно да ви кажа, не ми се гледа вече, то е от ясно по- ясно, само ми е интересно - защо е така решено? С какво Алекса е с по- смислена кауза, за да бъде нагласен за финал той? Това НЕ е спойлер, стига, очевидно е.. Защо 100-те бона да не отидат при Георги например, страхотен плувец и Фейгин, пак с медал преди 1-2 дена? Каква подкрепа получават спротистите ни въобще? Или при Гого, който с калистеника може да научи доста хора на правилна двигателна култура, или при Филип, който просто очеизвадно ги заслужава? Защо не оставиха играта да се стече по своите обстоятелства и наистина да спечели заслужил човек? С какво Алекса ще допринесе, ако вземе парите, ми е интересно? Ако ще има подпиране, защо не подкрепят поне правилните хора? Все казвахме, че Алекса признава противника, признава, когато е по- зле, знаете ли защо го прави? Той е наясно с подкрепата, която има, за него явно не е проблем да играе нечестно, ще те потупа доволно и ще бръщолеви, ама той ще вземе предимството/битката/парите, ти ще отпднеш, него това го интересува. Има ли въобще поне малко достойнство? За него няма значение как е играл, не му пречи да каже, че си по- добър, стига да не го биеш и да продължава да драпа напред. Ще додрапам този сезон, но следващ не мисля да гледам, не мисля да генерирам с мненията си допълнителна популярност на така или иначе предизвестено предаване. Нека друг прави безплатен PR.

# 1 105
  • София
Втората фаза започва леко да става досадна. По-малко битки и някакви измислени сценарии. Пикът на предаването беше седмицата, когато Супергероите се разпаднаха. Оттам само надолу. Да идва вече обединението и Алехандро де ла Вега да си взима наградата.

# 1 106
Жени и снощи Мирела показаха повече топки от Лефтеров, който само мрънка и веднъж не каза нищо на висок или нормален тон та да го чуем какво мисли. Ужас. Гого също можеше да иде на капитанската и не знам какво оправдание имаше вчера? Нали му трябват грошове, нали иска да играе битки? Само думи, думи. Омръзна ми от говорене.

# 1 107
Гого ми се струва, че искаше, но нали не е част от коалицията не може. Четворката хем иска двата гласа, хем я е страх от елиминация. Явно и Филип се е дръпнал от капитанството.

# 1 108
Жени и снощи Мирела показаха повече топки от Лефтеров, който само мрънка и веднъж не каза нищо на висок или нормален тон та да го чуем какво мисли. Ужас. Гого също можеше да иде на капитанската и не знам какво оправдание имаше вчера? Нали му трябват грошове, нали иска да играе битки? Само думи, думи. Омръзна ми от говорене.
Лефтеров цял сезон мишкува и се крие зад Жени, Мирела, Фифо и Чакала. Нали миналата седмица пита Фифо дали ще го подкрепи за капитанството? Какво стана? Достраша го май...
Яд ме е, че посредствени играчи като него със страхливо сърце стигнаха до този етап, а играчи като Валери и Чакала отпаднаха. Съжалявам, че така хейтя момчето, но Мирослава, Мирела, Фейгин, Мани са с много повече мъжки характер от него.

# 1 109
Гого ми се струва, че искаше, но нали не е част от коалицията не може. Четворката хем иска двата гласа, хем я е страх от елиминация. Явно и Филип се е дръпнал от капитанството.
Май искаше, струва ми се, че искаше, усетих, че искаше. Аман. Ако искаш - ставаш и казваш.

Общи условия

Активация на акаунт