💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 248
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 990
От този сезон ще запомня, че мъжете са длъжни да пазят жените и че освен Алекса друг истински мъж там няма.  Joy
Алекса, който обаче не успя да опази нито една жена, не само неговата.
Извинявам се ,ама Вики още е в играта.😁
Извинявам се, ама Виктор жена ли е?😂
Това беше адски грубо. Засрамете се малко.

# 991
Затова малко, дори не малко, а много драматично ми идва Евгения с фалшивата си гробовна физиономия, точно тя, която не е спечелила НИЩО индивидуално до момента, не е излизала на НИТО една индивидуална битка, то не бяха пръсти, то не бяха вируси, то не беше чудо, та точно тя да се стяга да “отмъщава“.
Има победа в Капитанска битка Жени.
Нещо, което примерно Гого няма Simple Smile

# 992
  • София
Джаферович да не се пробва като актриса,изключително некадърна е за това. Не знам дали някой повярва наистина,че е болна.

# 993
  • София

нямам друг коментар за всички тъпотии, които видяхме днес...

# 994
Жена съм, но не я разбирам женската логика в ИВ. Хем искат да са наравно с мъжете и когато някой мъж се изкаже за мъжката сила го обявяват за сексист, хем искат мъжете да ги пазят и закрилят. Е, няма как така. Или се съгласяваш, че мъжете са по-силни, или не стоиш да чакаш някой да те закриля.
Там е работата, жените мислим и за мъжете, и за жените, и за силните, но и за слабите! И тук индивидуалната игра се размива, а социалната става боза! А мъжете си мислят за победа и имидж!

# 995
  • София
Скрит текст:
По принцип всеки сам си е виновен, когато загуби, само за загубите филипови винаги има някакви смекчаващи вината обстоятелства.
Знам ,че имаш страшен неприязъм към Филип от ден едно и там обективност не очаквам, и няма лошо всеки има право на лично мнение ,ама това в момента какво общо имаше с Филип,че трябваше да бъде намесван отново ?Просто питам ,не е заяждане Blush
Нямам неприязън към Филип, ако това, че не харесвам Филип може да се нарече "неприязън", то не знам как да опишем изключително обективните мнения за Жени и зa нейните победи, загуби и пр. в Интернет. На въпроса - коментирах последния синхрон на Филип, в  който той каза "никак не ми е мъчно за Мирела, ако е загубила, сама си е виновна". Той констатира факт с негативна конотация, аз също.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 23:01 от La Vikinga

# 996
  • София
Много ми олекна, че си тръгна Мирела. В последните епизоди ми идваше да спра телевизора, като заговори. И днес пак: трябвало да я пази някой, не я опазили, ама тя иначе цял сезон пазила Лефтеров 🤮
И Жени, никой не бил поел отговорност... Ами защо тя не я пое, това си беше нейното капитанство.

# 997
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Най, най-много ме е яд, че продукцията явно ни има за големи идиоти и смята, че какъвто и съшит с бели конци сценарий ни поднесе ще се вържем. Изумява ме наглостта и високомерието им. Дано турците вземат и този формат от другата година.

# 998
  • софия
Успех на Мирела в живота! Беше усмивката в племето на Безстрашните.
  Епизодът е под всякаква критика. Нито го гледах, като хората, нито имам желание да коментирам.

# 999
Чакалче , ти нали си белия гълъб на Бг мама … както предаде на Гого , че е масов Любимец , моля те , предай на Сашко , че тук е известен като Слипа 😄 Благодаря предварително …

Аз разбирам Лефтеров . Влезнали са с думите , че още се обичат и ще се пазят .
След като Мирела показа пред цяла България , колко много още го обича , защо той трябва да се чувства длъжен да я пази ?
На него му е неудобно дори да говори на тази тема и това , че мълчи , не означава , че не знае какво се е случвало зад гърба му , и какви емоции в този момент е изпитвал той .
Не са влезнали напълно разделени , за да има очаквания без покритие .
Редно беше Мирела поне да поговори с него .

А смеха на мъжете е на друга тема , гаранция .

# 1 000
*Мери*,

само Лефтеров влезе със заявката, че още обича Мирела. Пред нас тя никога не е казвала нещо такова.

С всичките й недостатъци, Мирела няма никаква вина за това, че е развила чувства към друг човек, когато е свободна, без значение какво изпитва Лефтеров. И е факт, че тя го пазеше. Жени щеше да е отстреляла тихата му игра без да й мигне окото, но заради Мирела Лефтеров беше оставен и недосегаем.

# 1 001
Гого изропта, че освен Жени, която е болна, ще трябва на следващия ден да покриват и Мирела, която освен изтощена, вероятно също ще е болна.
На този етап от Игрите капитанската битка и първата номинационна реално се играят в един и същи ден. Wink

# 1 002
Не съм доволна от епизода! 40 минути фаворитът се раздава, разкъса се, подложи се на правдив самоанализ и градивна самокритика, кавалерство, благородство, чудеса!

Пък аз се напъвам да чуя какво казва Гого Simple Smile Къде го казва, в какъв контекст?! Само субтитри! В мъжката стая при жълтите стават интересни разговори, снимат ги, но са ни изцяло спетени за това пък на забавен каданс се показва как тези момчета се подхилкват недостойно на фона на драмата на Мирелчето!

Ехооо, двама интересни играчи има и не можем да се доредим да ги видим на екран!

# 1 003
Е, Алекса си пази Вики и не само като гласоподавател, а като коалиционен партньор. Ще видим докога ще успеят да се държат и да се подкрепят и дали секирката ще влезе в действие за нея.

Нормално да вземе шоколада, първо щото тия 50 гроша са малко, поне 100 да бяха да се изкуши човек, а и доста виновно се чувстваше, особено пред жените за загубата на териториална.
Чакам утре с нетърпение да видя физиономията на Зори при вида на Алекса носещ шоколад Joy

Някой от тримата жълти мъже ще изгърми, Евгения ще си върне за Мирела.

# 1 004
Очите на Мирела. Леле. Когато е разплакана още повече.Тюркоазени, като океан. Жена съм, ама не мога да отлепя очи от тях. Горките мъже никакъв шанс нямат. Wink

Общи условия

Активация на акаунт