💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 005
Не е тайна, че Мирелка не ми беше от най-симпатичните участници, но трябва да отбележа много достойното й отпадане - и като представяне, и като поведение при напускането. Даже ми стана жал за момичето как си я сготвиха нейните, най-вече мама Джафа, която й беше нещо като идол. А че жълтите мъжленца са пълни мишки, които са си забравили топките на някоя змейка, виновен вероятно е... Алекса. Ама наравно бре, люди... Rolling Eyes

# 1 006
Никой не й е виновен на Мирела. Тя е там за да играе. Прави каквото трябва. Гого обаче защо е там? Уж добър на битки, обаче се скатава всячески. Дори като саюзник не ще да играе. Ами да си ходи и да си стои пред телевизора. Затова харесвам Фифо, може да е дърво, но не се пести да ходи на битки. Алекса също не се пести, знаеше че е елиминация и пак се натисна да отиде той. Ами такива хора се харесват, на действието, а не мишки, независимо дали женски или мъжки.

# 1 007
Малко оффтопик-моят малко бивш, където и да иде-на море, на планина, на Земята,на Марс, на Луната, ама първата му работа е да свари боб-чорба! Ние с дъщерята ядем колко да не го обидим, останалото го изяждат съседите по палатки и кемпери! 😂

# 1 008
  • софия

Имам подозрения, че мама няма да си одържи на обещанието и ще има яко бой.😁

# 1 009
Скрит текст:
По принцип всеки сам си е виновен, когато загуби, само за загубите филипови винаги има някакви смекчаващи вината обстоятелства.

Знам ,че имаш страшен неприязъм към Филип от ден едно и там обективност не очаквам, и няма лошо всеки има право на лично мнение ,ама това в момента какво общо имаше с Филип,че трябваше да бъде намесван отново ?Просто питам ,не е заяждане Blush
Нямам неприязън към Филип, ако това, че не харесвам Филип може да се нарече "неприязън", то не знам как да опишем изключително обективните мнения за Жени и з анейните победи, загуби и пр. в Интернет. На въпроса - коментирах последният синхрон на Филип, в  който той каза "никак не ми е мъчно за Мирела, ако е загубила, сама си е виновна". Той констатира факт с негативна конотация, аз също.

Разбирам.Само искам да отбележа за "обективните" мнения за Евгения в Интернет .ДА, аз никога не съм я харесвала няма и да се промени това не съм го крила! Винаги съм твърдяла,че играта и е неприятна  ,но доста добра на моменти .Тя е хитра като лисица,и когато е била силна в дадена игра съм го отбелязвала колкото и тя да ми е неприятна.
Сега относно другото и коментара на Филип.Какво точно се очаква от него ?При положение ,че от ден Едно Мирела се е залепила за полата на Жени и при всеки удобен момент искаше да го номинира,и коментираше какво ли не за него включително ,че и с него и без него племето ще си е добре ,за разлика например ако отпадне новата и любов Валерката ?Да му е мъчно може би или сълза да пусне.Както се казва "Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи".Simple Smile

# 1 010
  • Варна
Супер спестовници са продукцията. Ни за брадви имаше пари, ни за отделни мрежи или талпи, деликатесите кучешка радост в резиденцията също и тази вечер КОШНИЦА с лакомства- 2 буркана шоколад и кутия локум. Simple Smile

# 1 011
Гого изропта, че освен Жени, която е болна, ще трябва на следващия ден да покриват и Мирела, която освен изтощена, вероятно също ще е болна.
На този етап от Игрите капитанската битка и първата номинационна реално се играят в един и същи ден. Wink
Значи и утре да се очаква преиграна битка. Чудничко.

# 1 012
  • Другата България
Затова малко, дори не малко, а много драматично ми идва Евгения с фалшивата си гробовна физиономия, точно тя, която не е спечелила НИЩО индивидуално до момента, не е излизала на НИТО една индивидуална битка, то не бяха пръсти, то не бяха вируси, то не беше чудо, та точно тя да се стяга да “отмъщава“.
Има победа в Капитанска битка Жени.
Нещо, което примерно Гого няма Simple Smile
Нали знаеш, че няма да се впечатля. Blush
Тъпо е. Говори се за Мирела - отсреща се пише за Филип. Безсилие.
Сега пиша за Евгения - ти почваш за Гого. Безсилие? Или наистина заяждане?
То....какво общо има Гого, аз не отричам, че Гого няма, но в случая не става въпрос за него. И не става въпрос за капитанска, разбра ме прекрасно. Тези заяждания на дребно няма да направят Евгения по-малко НЕхаресвана, нито Гого по-малко харесван. Факт е, че Гого поне не прекара в “лазарета“ половин сезон, нито в схеми и машинации, а си играеше играта, буквално. И да, знам за статистиката. За повечето зрители тя изобщо не е важна.

# 1 013
Вирусът на Жоро не поваля никой от неговото племе, но превзема резиденцията. Джаферович е на легло. Децата и няма да могат да гледат как най-смелата жена се бие на арената като капитан. На Мирела също и се гади, но не може да изостави завета на най-близкия си човек за смелост.

Доказателство, че храната на Жорката му я приготвят в резиденцията и е заразена. xD

# 1 014
Джаферович да не се пробва като актриса,изключително некадърна е за това. Не знам дали някой повярва наистина,че е болна.

То е ясно още вчера , че нали семейтво Дзверович са приятели с Витомир няма да прати Дзверович на елеминационна капитанска, никой не си е помислил, че някой нея може да докосне.

# 1 015
  • София
Не знам какви стратегии бълнува Евгения с женски коалиции, но собственоръчно би шута на Михаела и Мирела. Сега обаче ще тръгне да гони Лефтеря.
Да видим дали "майстори на стратегията" Гого и Фифо ще продължат да козируват. От тях зависи дали ще останат само мъже при Безстрашните.

Епизодът бе доста зле монтиран и през цялото време се знаеше кой отпада!

# 1 016
Мъжете докато се смееха Лефтера беше с екип, колко е показателно и за какво - нямам идея. Не се наемам да съдя нито него, нито нея за взаимоотношенията им. Тяхна си работа, не съм видяла всичките записи, а само тези, които продукцията е избрала. На Мирела пожелавам успех в живота. Много красиво момиче, но като характер не ми допадна с това очакване все някой да я пази.

# 1 017
  • София
Сега относно другото и коментра на Филип.Какво точно се очаква от него ?При положение ,че от ден Едно Мирела се е залепила за полата на Жени и при всеки удобен момент искаше да го наминира,и коментираше какво ли не за него?Да му е мъчно може би или сълза да пусне.Както се казва "Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи".Simple Smile
Не, в никакъв случай не очаквам от някого да е фалшив и да се преструва, че му е мъчно. Просто думите "сама си е виновна" ми зучат злорадо в случая. Технически, всеки сам си е виновен при загуба, не знам защо му е да подчертава, че сама си е виновна, точно той, който наистина не приема добре загубите, потърдено от самия него. В много случаи Филип "предобря" коментарите в синхрони, мисля, че именно това е основната разлика в профилите им с Гого.

# 1 018
  • София
Мъжете докато се смееха Лефтера беше с екип, колко е показателно и за какво - нямам идея. Не се наемам да съдя нито него, нито нея за взаимоотношенията им. Тяхна си работа, не съм видяла всичките записи, а само тези, които продукцията е избрала. На Мирела пожелавам успех в живота. Много красиво момиче, но като характер не ми допадна с това очакване все някой да я пази.
За екипите - според мен са се подготвяли за елиминационна и просто Лефтеров и Фифо вече са се били облякли.

# 1 019
Мушама , не съм съгласна … ние не сме били свидетели и на договарката да се пазят , но това не я прави не истина .
Самата тя се криеше , когато беше с Валери . Защо го прави , ако знае , че е напълно свободна . Вярно е , че не е господар на сърцето си , но беше редно поне да говори с него , не да се крие . Да не говорим как Мирела се ядоса , когато Лефтеров имаше закачка с Мани … сигурно , защото няма чувства ?
Няма как да я оправдая . При това положение , не знам как очаква той да си спази първоначалната уговорка .
А можеше и да не се самопредлага , или поне да не настоява . Да си беше замълчала , ама другите и са виновни .
Много е нежна , хубаво момиче , но да не се лъжем , че е безгрешна .

Общи условия

Активация на акаунт