💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 297
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 825
  • SF
Ами не знам по колко начина биха могли да се комбинират боб, леща и ориз.

Е, как не знаеш? - по 3 - ориз с боб, боб с леща и леща с ориз.
Но може да се консумират и в чист вид - само ориз, само боб и само леща.
Яко въгрехидрати!
Не знам на Зори как й се яде И шоколад.

# 826
Да, вижда се коментираното от по-рано. Алекса слушаше правилата на играта с една прическа, а сега хвърля гредата с друга, по-дълга и рошава.

# 827
  • Брюксел / София
Алекса има спешна нужда от фризьор и бръснар!
На Мирела й е време да се ходи. Сигурна съм, че решението за директна елиминация е направено когато жълтите са пратили Мирела!
Изобщо ми е безразлична тази игра!
Интересни ще ми бъдат реакциите на червените и Жени.

# 828
Мирела отпада, Жени изпада в паника и отстрелва Гого и така края на една ера идва...На финал остават 3/4 неприятни играчи, всички сме разочаровани.
Дали така ще стане... Не мисля че Фифо и Лефтеров ще номинират Гого.

Те не й трябват, ако капитанските останат в нея. Само Ралица и Мани, които и грошове имат.

# 829
Като знам , че битката е преиграна, направо не виждам смисъл да гледам. Кой знае как е била първият път, особено с тези колове. Да казват кой побеждава и да минаваме нататък.

# 830
Алексио се мъчи дори с Мирела.Не го виждам срещу Гого, Филип, Генчо.Е вярно, че има гръб от продукцията но все пак 🤣

# 831
Изобщо няма място за сравнение, постъпката на Мани и Фейгин с това на Алеко и Вика. Те не саботират собственото си племе, не играят срещу него.

# 832
  • Другата България
Алекса има спешна нужда от фризьор и бръснар!
Скрит текст:
На Мирела й е време да се ходи. Сигурна съм, че решението за директна елиминация е направено когато жълтите са пратили Мирела!
Изобщо ми е безразлична тази игра!
Интересни ще ми бъдат реакциите на червените и Жени
.
Ами три месеца без такива.....за един ден рЕзко му порасна и брада, и коса....

# 833
Може ли някой да ми обясни “достойното” поведение на спортистката Виктория, която излъга / подведе / изманипулира жълтите кой е капитан на червените? С какво тази постъпка е по-различна и “достойна” от саботажа на мани и фейгин?
И продукцията удобно си премълча!
Ами на това му се "вика"-четене с разбиране!!!
Виктория само носеше знамето,капитанът вървеше напред! Кой е можал да стопли е стоплил.
Евала на Гого, само той"мъцна"относно поста, който взема Мирела.Останалите бяха част от заленината.

# 834
Нещо не можах точно да разбера за какво точно държеше сметка Гого на Мирела? Че щяла да се върне изтощена за отборната битка на следващия ден и ще се наложи "те да я покриват"?
Някаква алтернатива предложи ли Гого? И това при положение, че всички предполагат, че битката може да е елиминационна и Мирела може да не се върне.
Дребнаво сякаш, а?

# 835
  • Брюксел / София
Изобщо няма място за сравнение, постъпката на Мани и Фейгин с това на Алеко и Вика. Те не саботират собственото си племе, не играят срещу него.
“Достойно”

# 836
Могат да бъдат сравнявани според мен. И двете в същността си са стратегически решения в играта. Едното изпортено от Продукцията, другото подминато мълчаливо.

# 837
  • Другата България
Гого изропта, че освен Жени, която е болна, ще трябва на следващия ден да покриват и Мирела, която освен изтощена, вероятно също ще е болна. По-скоро просто го изкоментира.
Но, сега като не се върне Мирела, това вероятно ще натежи в минусите му пред дружинната.

# 838
Нещо не можах точно да разбера за какво точно държеше сметка Гого на Мирела? Че щяла да се върне изтощена за отборната битка на следващия ден и ще се наложи "те да я покриват"?
Някаква алтернатива предложи ли Гого? И това при положение, че всички предполагат, че битката може да е елиминационна и Мирела може да не се върне.
Дребнаво сякаш, а?
Опита се да я защити, но по неговия си начин. Няколко пъти наблегна, че не е добре за нея това. Но в крайна сметка там тя има приятели, в които се кълне, защо Гого да ходи вместо нея?

# 839
  • София
Дребнаво сякаш, а?
То и Филип и Лефтеров вчера я питаха дали се страхувала от елиминация, Лефтеров дори беше възмутен. Затова днес Мирела изпитва нуждата да подчертае, че не страхува и че е безстрашна, когато най-логичното нещо е да се страхуваш от отпадане преди финала.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 23:11 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт