💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 185
Жени беше с разлепени пръсти за бога 🤣 Разлепени 🤣. И тъй като лепилото от магазина за левче не хвана, решиха за по-сигурно да й гипсират цялата ръка 🤣. После я натръшка и летен вирус и видимо беше заслабнала и залиняла 🤣. Сигурно в една от трите линейки дето я обслужват са й докарали в хладилната чанта допълнително шпеков салам, за да се закрепи 🤣, че от Вит. Ц няма много полза 🤣.

# 1 186
  • Другата България
Аз не мога да повярвам наистина какви аматьори са тези от продукцията. Остави всичко останало, което е много, и което е....страшно много. Ама линията с омаскаряването на мъж участник заради жена участник, с нейното дейно участие в омаскаряването, не само боде очи, ами ги изважда. Започнаха по оста Филип - Евгения, с цел да ни покажат какъв сексист е Фифо. После се прехвърлиха по тази Генчо - Елица, чието място зае доста успешно Зори. После напипаха златната среда с Гошо - Фейгин, и сега следва Мирела - Лефтеров. Едно и също, ама едно и също, за да изпъква през цялото време единствената и истинска двойка - Елица - Алекса, в която един мъж е готов да направи всичко за една жена, не само с топките си. А и за жените по принцип, сега, това с номинацията на Фейгин и онова с Гайтанов се предполага, че сме го забравили, все пак зрителя се умилява на сценките с истинска любов и “голям“ мъж, и тайно пуска по една сълза, докато в това време попържа такива “мухльовци“ като Лефтера и Гошо. “Страхливци“, страхуваха се от битки и оставиха жените /им/ да отидат и да се бият!
И по-“лошото“ за мен е, че има хора, които вярват на видяно и чуто. И приемат това в такива формати жените да са “пазени и закриляни“ докато си пият коктейлчетата край басейна, мъжете да се трепят по арената, за нещо съвсем в реда на нещата. Тъй де, как иначе ще се калява волята?

# 1 187
За пръв път от началото на формата смятам , че Лефтеров е застрашен. Джафера му се закани.

# 1 188
Аз не мога да повярвам наистина какви аматьори са тези от продукцията. Остави всичко останало, което е много, и което е....страшно много. Ама линията с омаскаряването на мъж участник заради жена участник, с нейното дейно участие в омаскаряването, не само боде очи, ами ги изважда. Започнаха по оста Филип - Евгения, с цел да ни покажат какъв сексист е Фифо. После се прехвърлиха по тази Генчо - Елица, чието място зае доста успешно Зори. После напипаха златната среда с Гошо - Фейгин, и сега следва Мирела - Лефтеров. Едно и също, ама едно и също, за да изпъква през цялото време единствената и истинска двойка - Елица - Алекса, в която един мъж е готов да направи всичко за една жена, не само с топките си. А и за жените по принцип, сега, това с номинацията на Фейгин и онова с Гайтанов се предполага, че сме го забравили, все пак зрителя се умилява на сценките с истинска любов и “голям“ мъж, и тайно пуска по една сълза, докато в това време попържа такива “мухльовци“ като Лефтера и Гошо. “Страхливци“, страхуваха се от битки и оставиха жените /им/ да отидат и да се бият!
И по-“лошото“ за мен е, че има хора, които вярват на видяно и чуто. И приемат това в такива формати жените да са “пазени и закриляни“ докато си пият коктейлчетата край басейна, мъжете да се трепят по арената, за нещо съвсем в реда на нещата. Тъй де, как иначе ще се калява волята?
Е, добре Жорка и Лефтеров не са ли такива? Имаха много шансове да опровергаят тези определения не заради някоя жена, а заради себе си.
Алекса нямаше да предаде мъжката дружина в резервите ако Чакалчето не беше се обърнал срещу него. Девойчици също нямаше да номинира, но двете саботьорки го предадоха. Нормално е да се обърне срещу тях, както го направи и Гого.

# 1 189
  • София
Пуснах новата анкета!

Все по-малко и по-малко ми се гледа този сезон, който се очертава да се превърне в най-големия фарс и разочарование, въпреки впечатляващия каст.
Не мислех дори да коментирам, но от продукцията са толкова нагли с монтажа на епизода, че ме засърбяха ръчичките.
След този епизод мога да заявя категорично на поне 95% че Алекса ще спечели сезона (не е спойлер, всъщност спойлер е - самата продукция спойлира) и останаха само едни 5% за някоя жена. Например Ралица, ей така стрелям. Без значение коя. Не остана окалян мъж в това предаване без разбира се ходещия по вода защитник на онеправданите, Алекса. Сръбския спасител, който дойде тук в България да учи българските мъже как да не бъдат мишки... *повръщащо човече*
Алекса -> ти изгони Гайтанов от страх и всъщност точно този ход е най-мишкарското изпълнение в този сезон, защото влезе в ролята на герой, а героите така не правят. Но продукцията така извъртяха нещата, че всъщност това е било стратегически ход, а сега това не са стратегически ходове на Лефтеров и компания, ама били мишки, моля ви се. При положение, че самата Мирела искаше да отиде вместо Жени, ама не това се четяло в очите и, виждаш ли. Абе, Жени, ти луда ли или да? Ние мъжете не умеем да четем в очите и трябва да ни се казва недвусмислено. Това толкова ли не го разбрахте по дяволите?
Смешници сте пълни от продукцията и тотално станахте за смях пред хората, които не са идиоти и само сиренце не хапват!
Халал да ви е победителя. Най-незаслужилия такъв, влязъл с обещание за финал и победа за да излъжат и Елица да влезе, като първото топ ВИП попадение за 4 години. И след това ползващ се от привилегията на Елицовата коалиция. Повече от това няма какво да кажа. Само по себе си е достатъчно.

Ако наистина това което цял сезон ни се продава като сладолед и накрая се окаже сладолед, то продуцента, главните редактори и монтажистите ги обявявам за най-големите некадърници и аматьори на този свят, защото Викингата ги разконспирира още когато някаква си резерва там тръгна да разказва за семейството, WTF...
Още от там тръгна и моя спор с нея. Но ние спорим за едно и също нещо, но погледнато от два различни ъгъла. Викингата каза, че това е победителя, защото има 'уинър едит' а аз казах, че е невъзможно да е толкова явно и ни пускат по пързалката. Наивник... Е, ще видим след има-няма 2 седмици. Сезонът е опропастен вече за мен. Дори и да стане мега шокиращ туист. Поредния такъв опропастен сезон. Не може да хвърляш кал по толкова можещи и кадърни млади, умни и здрави български мъже, само защото си се продал на сръбския господар, Драган Шолак. Те са там да тестват своята воля и умения, за да си пълните после вие джобовете, а те какво, изкарват ги сега мишоци пред цяла България, че не защитили едно красиво момиче.
Дъно сте!

Много ми е любопитно дали българин ще успее да спечели Игри на волята в Сърбия, които стартират съвсем скоро? Всъщност иронията на страна, според мен шансът е огромен, най-малкото, защото у нас си е доста сложно... В 3 от последните 4 завършили ТОП риалити предавания в България (най-популярните и гледани) печелят чужденци. Андрей в Игри на волята. Зоран в Сървайвър. Виктория в Ергенът. Единственото изключение е Фермата. Много добри изводи могат да се направят върху тези факти, защото един път да е до късмет, ама два пъти? А три пъти...?

Друго по епизода не ми се коментира, защото останах много разочарован от думите на Алекса по адрес на Гого и Филип, дори и да си е мислел повече за Митко, това няма абсолютно никакво значение. Защото и Митко не е длъжен да ходи вместо Мирела. Че откъде накъде бе? Да не са мъж и жена? Чекът е само един. Аре бегай с двеста!
Разочарован съм много и от Ралица, която вмени вина в Лефтеров. Тя, тази голяма бяла птица, чиято най-добра приятелка без изгонена именно от Мирела и Джаферович!!! И тя е ОК с това, но сега се е затръшкала именно за Мирелка. Нямам думи, нямам думи...

# 1 190
В края си предаването става доста неприятно за гледане.Останаха образите на едни жени, които да се чудиш коя от коя е по-тъпа, и едно Жени- дразнещо с покровителствения си и хванало на Господ жезъла тон. И мъжете и те едни чехльовци ще се окажат, ако Евгения си прокара мурафетите и на пангара е Лефтеров, вместо да я набучат нея самата, ще се откажа от всички тях поименно, както съм им фен.
И това което вече най-много ме притеснява, ако направят победител Алекса, аз се заклевам, че следващ сезон няма да гледам. Не е  възможно българите да сме чак такива предатели. Не е нормално, да сме такива дупедавци и все чужденците да фаворизираме. Хайде Андрей наистина беше най-подготвения, но сега Алекса не е .Превъзхождат го 2/3 от мъжете във формата. Пък и най-подготвения да е, чужденец е.Няма как да спечели.ДА си играе в родната Сърбия и там да си печели!

# 1 191
Мирела се е крила с Валери, ама толкова се е крила, че всички са разбрали, дори и Лефтеров. Крила се е за да го пази. Не, моме крила си се за да имаш евентуално два клона за които да държиш

# 1 192
да приемам ли че алекса смята гого за мишка. и по-важното е гого приема ли го

# 1 193
  • София
Дяволче, страхотен коментар. Браво!
Алекса е дъно, дори ме е срам да го коментирам. Мирела и тя е супер загубена. Ще те пази бившия, докато ти спиш с настоящия в съседната стая.
Дано спрат това предаване за в бъдеще. По-голяма излагация никога не е била.

# 1 194
Дяволче, не се ядосвай, след 11 дни започва световното и ще има какво да се гледа Simple Smile
Започне ли първенството осрания край на сезона на ИВ минава на запис при мен.

В анкетата :
Без отговор на първия въпрос.
На втория - абсолютно не, с нищо не е длъжен който и да е на Мирела.
На третия - абсолютно ми е все тая. Залагам, че ще си разделят по една победа племената тази седмица.
На последния - Генчо и Гого. Големия сръбски борец за справедивост ще се насочи към най-силния физически мъж и ще опита да го отстреля. При Жълтите така ще се завъртят нещата, че ще го отнесе мъж, вероятно син - Гого.

Днес вероятно ще пропусна епизода, имам нужда да си почина от простотията малко. Утре ще го видя на запис на fast forward.

# 1 195
Това видео на Неделчо е най-слабото му за сезона до момента.
👍Няма идея във видеото, няма жизненост, малко по инерция, рутинно направено.
Неделчо, вземи се в ръце😀

# 1 196
  • София
След този брутален рант на Diavolo, няма какво повече да се коментира!

Чакам само да видя по какъв идиотски начин махат Филип и Гого от играта. За другите не ме интересува.

Поне тук два месеца си направихме добро шоу и дискусиите ще ми липсват. Страшно много готини образи има сред момичетата и момчетата.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 14:10 от Mandalorian

# 1 197
Скрит текст:
Пуснах новата анкета!

Все по-малко и по-малко ми се гледа този сезон, който се очертава да се превърне в най-големия фарс и разочарование, въпреки впечатляващия каст.
Не мислех дори да коментирам, но от продукцията са толкова нагли с монтажа на епизода, че ме засърбяха ръчичките.
След този епизод мога да заявя категорично на поне 95% че Алекса ще спечели сезона (не е спойлер, всъщност спойлер е - самата продукция спойлира) и останаха само едни 5% за някоя жена. Например Ралица, ей така стрелям. Без значение коя. Не остана окалян мъж в това предаване без разбира се ходещия по вода защитник на онеправданите, Алекса. Сръбския спасител, който дойде тук в България да учи българските мъже как да не бъдат мишки... *повръщащо човече*
Алекса -> ти изгони Гайтанов от страх и всъщност точно този ход е най-мишкарското изпълнение в този сезон, защото влезе в ролята на герой, а героите така не правят. Но продукцията така извъртяха нещата, че всъщност това е било стратегически ход, а сега това не са стратегически ходове на Лефтеров и компания, ама били мишки, моля ви се. При положение, че самата Мирела искаше да отиде вместо Жени, ама не това се четяло в очите и, виждаш ли. Абе, Жени, ти луда ли или да? Ние мъжете не умеем да четем в очите и трябва да ни се казва недвусмислено. Това толкова ли не го разбрахте по дяволите?
Смешници сте пълни от продукцията и тотално станахте за смях пред хората, които не са идиоти и само сиренце не хапват!
Халал да ви е победителя. Най-незаслужилия такъв, влязъл с обещание за финал и победа за да излъжат и Елица да влезе, като първото топ ВИП попадение за 4 години. И след това ползващ се от привилегията на Елицовата коалиция. Повече от това няма какво да кажа. Само по себе си е достатъчно.

Ако наистина това което цял сезон ни се продава като сладолед и накрая се окаже сладолед, то продуцента, главните редактори и монтажистите ги обявявам за най-големите некадърници и аматьори на този свят, защото Викингата ги разконспирира още когато някаква си резерва там тръгна да разказва за семейството, WTF...
Още от там тръгна и моя спор с нея. Но ние спорим за едно и също нещо, но погледнато от два различни ъгъла. Викингата каза, че това е победителя, защото има 'уинър едит' а аз казах, че е невъзможно да е толкова явно и ни пускат по пързалката. Наивник... Е, ще видим след има-няма 2 седмици. Сезонът е опропастен вече за мен. Дори и да стане мега шокиращ туист. Поредния такъв опропастен сезон. Не може да хвърляш кал по толкова можещи и кадърни млади, умни и здрави български мъже, само защото си се продал на сръбския господар, Драган Шолак. Те са там да тестват своята воля и умения, за да си пълните после вие джобовете, а те какво, изкарват ги сега мишоци пред цяла България, че не защитили едно красиво момиче.
Дъно сте!

Много ми е любопитно дали българин ще успее да спечели Игри на волята в Сърбия, които стартират съвсем скоро? Всъщност иронията на страна, според мен шансът е огромен, най-малкото, защото у нас си е доста сложно... В 3 от последните 4 завършили ТОП риалити предавания в България (най-популярните и гледани) печелят чужденци. Андрей в Игри на волята. Зоран в Сървайвър. Виктория в Ергенът. Единственото изключение е Фермата. Много добри изводи могат да се направят върху тези факти, защото един път да е до късмет, ама два пъти? А три пъти...?

Друго по епизода не ми се коментира, защото останах много разочарован от думите на Алекса по адрес на Гого и Филип, дори и да си е мислел повече за Митко, това няма абсолютно никакво значение. Защото и Митко не е длъжен да ходи вместо Мирела. Че откъде накъде бе? Да не са мъж и жена? Чекът е само един. Аре бегай с двеста!
Разочарован съм много и от Ралица, която вмени вина в Лефтеров. Тя, тази голяма бяла птица, чиято най-добра приятелка без изгонена именно от Мирела и Джаферович!!! И тя е ОК с това, но сега се е затръшкала именно за Мирелка. Нямам думи, нямам думи...
Diavolo, толкова си сладичък като се тръшкаш така🤣. Като някое детенце, на което са му обещали голямо колело, а накрая е получило тротинетка от Илиянци 🤣. Защо не си като мен - аз се забавлявам с предаването и не се ядосвам и дразня на никой. Богатите сърби са си наредили пешките, не си заслужава да си късаш нервите. Изобщо не ми пука кой ще вземе парите, след като те няма да дойдат при мен 🤣. 

# 1 198
  • София
Ами разбирам го Неделчо. И на него вече не му се гледа...
Както падна ентусиазма в темата, така и в Неделчо.
Обявявам Тупарев и Саръиванов за мишки, пардон де, енергийни вампири!

# 1 199
Не знам, аз явно не споделям същото мнение като повечето хора тук, но според мен нямаше нищо лошо в това, че мъжете не се предложиха за тази капитанска битка. Все пак всички се бяха заблудили и си мислеха, че Виктория е капитан на Непобедимите, за да е честна и справедлива битка е нормално да се избере жена. Според мен на Филип му е писнало винаги да го използват само, когато имат нужда от силата му. Защо да защитава хора, които при първа възможност ще му забият нож в гърба? Лефтеров според мен също не е длъжен да ходи да спасява Мирела, все пак и двамата са влязли с еднакви права във формата. За Гого няма и какво да коментирам, дори и да беше изявил желание, никой нямаше да се съгласи да го пусне на капитанска заради 2та възможни гласа при евентуалното му завръщане. Отново не разбирам защо при удобна за жените ситуация се парадира с това, че жените са също толкова способни като мъжете, или както Жени обича да казва “Не е ли достойно да паднеш от жена?” , но като нещата станат напечени и има евентуално елиминация, гледаш ли ти, мъжете трябва да се предложат едва ли не, да защитят невинните дами. Нелепо ми е. Всеки е влязъл в играта да стигне възможно най-далеч и да се опази възможно най-дълго време. Никой не е длъжен да защитава абсолютно никой, играта е на такъв етап, че все повече и повече се приближават към индивидуалната игра, сега е времето всички да гледат да се опазят. Защо като трябва да се изпрати мъж, никоя жена не иска да го защити? 🤣
И аз съм жена, не мислете, че съм “женомразец” като Фифо 😅 Просто гледам обективно над нещата и щом жените постоянно изискват от мъжете същото уважение каквото имат един към друг, то трябва да са готови и да се изправят на същите битки и да защитават честта си също толкова колкото мъжката аудитория в предаването. Като цяло - всички трябва да са равни.

Общи условия

Активация на акаунт