💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Някъде в Матрицата
Снощи, Мирела ми направи много добро впечатление по време на битката. Ако не знаех, как ще завърши, изглеждаше като да има шанс да победи Алекса.

# 1 171
Снощи, Мирела ми направи много добро впечатление по време на битката. Ако не знаех, как ще завърши, изглеждаше като да има шанс да победи Алекса.
Може би затова е преигравана, другия вариант е да се е представила много зле и един вид да вдигат акциите на Алекса.

# 1 172
  • София
Изгледах я Мирела при Гала, Илиян беше отишъл с нея в студиото. Пак мантрата, как мъжете се били скрили, нищо, че всички са предполагали, че битката е елиминационна, тя очаквала Лефтеров да се жертва за нея. Гала й каза тогава, че явно Лефтеров е видял неща, които са го разочаровали, ама не, те много внимавали да не правят нещо, което ще го засегне, детска работа. Ако са изкарали някакъв флирт с Валери, явно е приключил, каза, че към днешна дата е най-близка с Илиян и Джафа. Неделчо я е подготвил със съвети, да се прикрепи към най-големия стратег и да е спокойна - поне за това й е стигнал акъла.

# 1 173
  • софия

Ето гостуването при Гала

# 1 174
Радвам се, че не съм единствения който не харесва Алекса.
Е, как? Аз мислех, че сме мнозинство.
Димо и Ралица да излизат с по една тениска отпред "АлексИ  № 1", отзад - "ДжабаForever"  и да се приключва.
Искам копие от тениската 🤣🤣🤣

# 1 175
Сигурна съм, че Джафа преувеличи със заболяването си. Дадоха я как спунка блажен. Все си мисля обаче, че явно искаше да прати друг на битка, а не Мирела. Явно се надяваше да се отърве от някой мъж.
Защо ако и беше тоооолкова зле слезе на доло когато те се  чудеха кой да иде. И вече нямаше как да даде задна като видя че никой мъж няма да иде. Но пък се закани люто накрая на мъжете. Ми не са виновни те за отпадането на Мирела, ти си виновна с номерата дето въртиш цял сезон.
Според мен трябваше да пратят Мани.

# 1 176
Сигурна съм, че Джафа преувеличи със заболяването си. Дадоха я как спунка блажен. Все си мисля обаче, че явно искаше да прати друг на битка, а не Мирела. Явно се надяваше да се отърве от някой мъж.
Защо ако и беше тоооолкова зле слезе на доло когато те се  чудеха кой да иде. И вече нямаше как да даде задна като видя че никой мъж няма да иде. Но пък се закани люто накрая на мъжете. Ми не са виновни те за отпадането на Мирела, ти си виновна с номерата дето въртиш цял сезон.
Ама виж как слезе - със сетни сили, подпирайки се на вратата, тъкмо щеше да припадне и Мани й отстъпи стола 🤣. После едва едва и с мъка си отвори устата, гласът й беше пресипнал, не се чуваше 🤣.

# 1 177
на леглото как не ги отвори тези очета нито веднъж. а би трябвало лъжата да не и е трудна

# 1 178
Това видео на Неделчо е най-слабото му за сезона до момента.

# 1 179
Ама виж как слезе - със сетни сили, подпирайки се на вратата, тъкмо щеше да припадне и Мани й отстъпи стола 🤣. После едва едва и с мъка си отвори устата, гласът й беше пресипнал, не се чуваше 🤣.
И понеже не можеше да говори, тъй като нямаше сила, мвташе само гневни погледи към мъжовете. Обачееее после излекувана с Витамин С и с дошла нова сила, сипеше люти закани.

# 1 180
И понеже не можеше да говори, тъй като нямаше сила, мвташе само гневни погледи към мъжовете. Обачееее после излекувана с Витамин С и с дошла нова сила, сипеше люти закани.
Сигурно Лефтеров й е направил от гиросите на Лидл и тя рязко е живнала 🤣.

# 1 181
тя повече няма да яде от фаст фоод лефтерофф защото ще я трови този предател

# 1 182
  • Другата България

Скрит текст:
Мирелка е един ходещ спойлер милата... Няма да повтарям за обеците и горнището на банския, но думите "за мен беше чест да се изправя срещу ФАВОРИТА този сезон..." ме попиляха от смях. Ние си го знаем ама защо така директно в национален ефир? Smiley 15 минути говори за човек отпаднал преди месец...
Битката е презаснемана след финала, вижте колко хора отпадат след нея, нормално е да се представи по-добре на презаснеманата. Нека правим разлика между ПРЕЗАСНЕМАНА И ПРЕИГРАВАНА. Ако преиграваш имаш шанс да спечелиш, презаснемаш нещо, което ще завърши със същия резултат. Мирела е отпаднала от формата, прибрала се е и се е възстановила от вируса, започнала е да се храни правилно и режимно и да тренира...ами нормално е да даде отпор на Алекса Satisfied Те в резиденцията се хранят обилно, но не и режимно и правилно, а това е много важно.
Всичко ви е пред очите ама няма кой да гледа с отворени очи.

Мери, отказвам се, душа. Ако имаш сили, обяснявай се Laughing
Здрасти, Доне. Heart
Нямам намерение да се обяснявам, аз каквото имах да казвам го написах вчера. И затова изрично подчертах, че битката е презаснета без промяна на резултата от първата игра. За днешната говоря, за снощната се оказа, че се е знаело отдавна от темата за спойлерите. И повторното заснемане при все, че са в един ден двете - капитанска и номинационна, вероятно се дължи на технически проблем, така мисля аз. След финала са ги извикали и са презаснели, но е смешно как когато трябва да играеш, за да паднеш например /Мирела снощи/, видяното на терена изглежда по-скоро комично, отколкото логично. Още повече, че очаквам отново да има вмъкнати реплики и дуплики с оглед развитието през оставащите седмици до финала, при презаснемването вече се е знаел победителя, а тия са такива аматьори, че ....това снощи с “фаворитА на сезона“ просто избоде слуха ми.

# 1 183
Много грозно впечатление ми направи продукцията с обгрижването на Жени и Мирела.
   Елица не е могла да се движи от болки и Мира е помагала за елементарна физическа активност - не видях да се оплаква и тръшка. Не се видя нито едно медицинско лице около нея - а е имало. Не чух да скатава битките с редене на пъзел, защото е контузена.
   Фейгин - същата история. Коляното, петата  - но не се видя медицински екип. Участва активно във всички игри.
   Жоро няколко дни на инжекции, но не даваха лекарско суетене. Участва в игрите и дори в елиминации. Бил е на инжекции, не дадоха как ги поставят с екип от много лекари и медицински сестри.
Жени удря пръсти , по същото време с контузията на крака на Фейгин. Веднага се появяват десет линейки и пет хеликоптера за спасителна акция. Излиза от строя за дълго време.
Жени и Мирела имат коремно неразположение и се явява целият медицински персонал на Пирогов, въоръжени с игли и електрошок, за да помагат в животоспасяващата операция.

Нещо не е както трябва и доста се вижда слонът в стаята.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 13:50 от Elito@

# 1 184
Те поне да бяха имитирали, че нещо система им приготвят да им сложат. Все пак за хранително натравяне това е най удачно, а не да ми развяват ампула с витамин. Лефтеров кат не беше добре го нямаше никакъв два дена, ама само го споменаха между другото. Ама щом е Джаферович и в линейката ще ни я покажат и за двата порязани/лееко/пръсти  ще ни я навират с в очите с шината с дни. А другите и да мрат все тая.

Общи условия

Активация на акаунт