💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 155
Мирела с думите си, че се е изправила срещу фаворита през сезона .. след като знаем, че това е казано ден преди изиграване на финала каза всичко, да. Trollface Отделно и от Продукцията не са го резнали Simple Smile

Та така Simple Smile

На този етап мисля, че всеки ТикТокър може да направи по-добър монтаж на предаването от "професионалистите" на Нова.

# 1 156
  • София
Филип вече изхвърли от формата Алекса, но Продукцията друго реши. Алекса имаше няколко загуби при Резервите. И вчера щеше да му е супер тегаво срещу Филип или Гого. Просто искам да видя по какъв банален начин ще отпаднат, за да може Юри Бойка да спечели финалът без напрежение.

# 1 157
Това с Алекса се получава, защото хем искат да му изградят имиджа на герой, хем не искаха да изпуснат да покажат драмата при Сините. Ако човек се абстрахира от собствените си мисли и коментари на участници и зрители - опитват се да ни сервират история за героят Алекса издигнал Супергероите от калта и хитрата Мани манипулирала девойчето Фейгин да направи нещо лошо.

Мисля, че Гената още отвътре ги усеща тези неща и стои настрани, за да няма злополучни монтажи и да бъде вкаран в ролата на антигероят.

# 1 158
# 1 159
ква елементарна реклама в началото на клипчето. аре нема нужда

# 1 160
Днес жълтите ако изгубят дали няма да се наговорят жените да пратят Лефтеров?

# 1 161
На Джафка мнимият вирус по-голям фантом и от онова, маркетинговото, дето върлува от 3 години... Допускам да е имала някакво неразположение, което преувеличи стократно, за да се покрие от битка и да изпрати на заколение поредния си буфер. Само като се сетиш как за два ожулени пръста носи шина на ръката няколко дни и веднага светват няколко сигнални лампички. Продукцията и тя маже на целия този жалък "пърформанс" - момичетата с леко стомашно неразположение, ама влизат санитари на тумби с натопорчените игли да въздават здраве. Как пък не се сетиха да им облекат космонавтските екипи за повече драматизъм... Пълно падение.

# 1 162
Филип вече изхвърли от формата Алекса, но Продукцията друго реши. Алекса имаше няколко загуби при Резервите. И вчера щеше да му е супер тегаво срещу Филип или Гого. Просто искам да видя по какъв банален начин ще отпаднат, за да може Юри Бойка да спечели финалът без напрежение.
Радвам се, че не съм единствения който не харесва Алекса.

# 1 163
Е, как? Аз мислех, че сме мнозинство.
Димо и Ралица да излизат с по една тениска отпред "АлексИ  № 1", отзад - "ДжабаForever"  и да се приключва.

# 1 164
Сигурна съм, че Джафа преувеличи със заболяването си. Дадоха я как спунка блажен. Все си мисля обаче, че явно искаше да прати друг на битка, а не Мирела. Явно се надяваше да се отърве от някой мъж.
Защо ако и беше тоооолкова зле слезе на доло когато те се  чудеха кой да иде. И вече нямаше как да даде задна като видя че никой мъж няма да иде. Но пък се закани люто накрая на мъжете. Ми не са виновни те за отпадането на Мирела, ти си виновна с номерата дето въртиш цял сезон.

# 1 165
И айде да си го кажем направо: продукцията си натрови участниците с долнопробна храна. Не случайно "вирусът" покосява само хора на Резиденцията + Жорката, който е на Вип хранене. То само като видя какви л*йна изпадат при всяко отваряне на хладилника и лошо ми става. Аз ако бях участник, щях да саботирам всяка една териториална битка във втора фаза, за да ходим само на стопанство, където има много повече въздух от онзи луксозен затвор. Просто не знам какви лигльовци и лигли са се събрали в това предаване, че правят толкова голяма драма, ако не са на резиденция. Зорито чак сълзи лее. Омръзнало й боб и леща. Ми като не искаш боб и леща, яж джанки ве! (това е и идея за меме, ако вече не е измислено Simple Smile) Или изплюскай тайно донътите на Жорката и ходи да се търкаляш по линейките... То бива лиготия, бива, ама това на нищо не прилича вече. В игри на Волята сте отишли бре...

# 1 166
Възможно ли е някой да синтезира какво се е случило...какво е преигравано, и защо преди финала е сниман част от този епизод. Прекалено много коментари се генерират в страницата и е трудно да се изчете всичко. Даже може да го закачите някъде на по-видно място. Мерси !

# 1 167
  • София
Напоследък набира доста фенска маса. Не знам защо, но явно и аз съм дърво като Филип Grinning

# 1 168
Снощи от отегчение съм заспала някъде на втората хвърлена тояга. Спомням си, че ми направи добро впечатление, когато Мани стана да направи място на Джаф. Ех, ако можеше всичко това да е честно. Хубав е замисълът. Много усилия влагат. Не разбирам захласването по "хубостта" на Мирелка. Тогава в Русия няма да оцелеете. Там 90% от младите жени от този типаж са по-красиви. Заедно с греещата пустота в очите.

# 1 169

Не е лидер .. Агресор е .. И не случайно е събран с Виктория.. Ако не са двамата нямаше да се чувстват силни и да начукват канчета, а щяха да си мишкуват тихичко

Затова ми се иска да ги разделят. Интересно ми е дали ще се държат по същия начин или ще са по ниски от тревата. Толкова отблъскващо държание имат 🤮

Общи условия

Активация на акаунт