💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 996
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 200
Е, добре Жорка и Лефтеров не са ли такива? Имаха много шансове да опровергаят тези определения не заради някоя жена, а заради себе си.
Алекса нямаше да предаде мъжката дружина в резервите ако Чакалчето не беше се обърнал срещу него. Девойчици също нямаше да номинира, но двете саботьорки го предадоха. Нормално е да се обърне срещу тях, както го направи и Гого.

Забравяш как ги навиваше на диванчето в резиденцията една вечер да си дадат гласовете за Касим, а не за Цецо на онзи съвет, с идеята на елиминация да идат Касим и Илиян, но не им го каза пряко, а ужким "хайде да махаме слаби играчи, Касим е слаб, съгласни сте, нали...?" ..

# 1 201
За анкетата
По първи въпрос Няма мишки- Дяволче не се сърди, но много тенденциозно и пристрастно зададен. "Алекса -> ти изгони Гайтанов от страх и всъщност точно този ход е най-мишкарското изпълнение в този сезон," Ей това си беше чиста стратегия и то много добра. Да, да знам говорел е друго- само че - преди стратегията на Чакалов.
На втория - абсолютно не
Трети въпрос - Непобедими
Застрашени Лефтеров и Гого

# 1 202
Много по-щадящо за психиката е да харесваш Алекса вместо да го мразиш.
Трудно е в началото докато се настроиш 🤣, след това става лесно 🤣.
Малко зор и напън и ще стане 🤣.

# 1 203
Същото е и с избирателното от страна на продукцията разкриване на стратегии. Не може да топиш Мани и Фейгин, а да не натопиш за заблудата на Виктория със знамето. Великото предателство/саботаж, са си чист стратегически ход. Защо едни стратегии се представят по един начин, а други по друг, или въобще се прикриват?

# 1 204
Чакам само да видя по какъв идиотски начин махат Филип и Гого от играта. За другите не ме интересува.

дано поне да е един срещу друг. единствено не искам некой от тях да падне от алекса

# 1 205
Е, добре Жорка и Лефтеров не са ли такива? Имаха много шансове да опровергаят тези определения не заради някоя жена, а заради себе си.
Алекса нямаше да предаде мъжката дружина в резервите ако Чакалчето не беше се обърнал срещу него. Девойчици също нямаше да номинира, но двете саботьорки го предадоха. Нормално е да се обърне срещу тях, както го направи и Гого.

Забравяш как ги навиваше на диванчето в резиденцията една вечер да си дадат гласовете за Касим, а не за Цецо на онзи съвет, с идеята на елиминация да идат Касим и Илиян, но не им го каза пряко, а ужким "хайде да махаме слаби играчи, Касим е слаб, съгласни сте, нали...?" ..
Аз не споря, че Игнасио има такт като на горила 🤣. И че иска да ги изпързаля, както и те него. Въпросът е, че двама от Светата Троица вече са изпързаляни, а третата също скоро е аут.

# 1 206
  • Другата България
Ама то трябва да си слепец, че да не забележиш всичко това, написано от Дяволо, или поне да си голям наивник, или пък да си на 15, минимум. Аз спомен за семейството на Алекса нямам, хич не помня кога за какво е разказвал и какво е говорил, и защо това да е знак за “уинър едит“, тоест, не защо, а в какъв аспект е правено. За мен, както и за Дяволо просто беше прекалено очеизвадно, все си казвах - не може да са толкова..., все си мислех, че хора именно като Лефтеров, които са един вид в сянката на другите, които са все на “топа“ ще са Тупаревските победители, затова от самото начало писах за Лефтеров - мислех, че именно с нишката за изоставеното момче от красавицата и нейната заигравка с друг пред очите му трупат позитиви пред зрителя именно за неговия образ....а то какво било! Дори след като Елица излезе и си каза другото, че условието Алекса да влезе е била именно тя, и червената лампа, която ми светна тогава, пак до снощи не вярвах, че може толкова очеизвадно да натрапват именно Алексата. Все си залагах на Лефтеров.  Но, след снощи, а и вероятно след днес, когато помията по него ще продължи да се излива от “женската коалиция“ воглаве с дружинната, и в мен няма съмнение. Единствената ми надежда е да преиграят, подчертавам - преиграят финала, както се случи в първи сезон, но не вярвам. Сега и разбирам все повече защо от самото начало, както и писах многократно, Алекса и Вики все страняха от останалите, да, Алекса и Елица бяха в Сърбия, но лайфове, майфове.....и негативни подмятания от останалите участници по негов адрес. А всъщност ако не беше така, ако старта беше равен, сърбина вероятно щеше да е масов любимец. И аз го харесвам като образ, писала съм май, силен е, за мен е добър човек, сърцат балкански субект. Дори повечето му реплики и дуплики за жените и алабализми вероятно са си негови, наистина ги мисли нещата, не всичко е сценарий. Ама Тупарев&Ко с всичко показано омаскариха и неговия образ.

# 1 207
Чакам само да видя по какъв идиотски начин махат Филип и Гого от играта. За другите не ме интересува.

дано поне да е един срещу друг. единствено не искам некой от тях да падне от алекса

А как иначе ще му сложат лавровия венец, естествено като победи най добрите от всички сезони.

# 1 208
  • София
да приемам ли че алекса смята гого за мишка. и по-важното е гого приема ли го

Точно така се приема да. Защото визираше всички мъже при жълтите. Нарече ги мишки в множествено число.
Така че според Алекса излиза, че и Гого е мишка.

Lafusko,
Всъщност аз съм гласувал с третата опция и ако бях пристрастен в анкетата нямаше да я дам тази трета опция.

А иначе, ами мне!
Гайтанов в тази коалиция не участваше. Бяха Чакалов, Мирчев портата (то от този смешко тръгна всичко) и Елина. Така че не върви това оправдание. Героите са герои докрай и един герой никога няма да избере дуел с жена вместо дуел с мъж. Запиши си го. Втората му мишкарска изцепка бе, когато каза на глас, че смята Цецо за най-слабия в племето, но си пристъпи думите и тръгна да го защитава на всяка цена, дори и с типичен за Сървайвър прийом, но понеже е много лош актьор и Мани го хвана и не му мина номера.
Алекса и Виктория не са харесвани образи сред хората, защото хората виждат двойния аршин и фалша в тях. Ако Алекса бе обяснявал на синхрони за своите мисли и ходове щеше да се приеме далеч по-добре. А не да се бие в гърдите на такъв, какъвто не е. И Алекса има там някаква минимална фен подкрепа защото хората просто обичат победителите. И сигурно го мислят за победител и за това го защитават. 1 на 10 човека ама ги има...

# 1 209
Приятен следобед! За мене ще е:

# 1 210
Мишки няма, само маймуни, доброволно влезли, за да ги правят на такива. Grinning
Аз се чудя, ако Валерката все още беше тук, кой щеше да трябва да защити Мирелка, дали трябваше да има и една вътрешна битка между двамата сърцати кандидати, преди да излязат да "ступат" Алекса.

# 1 211
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Излезе новия епизод на Надкаста с Илиян. Интересно ми е какво ще каже там.

п.с. апелирам за анкета относно продуцентите, доколко им вярваме, честно ли представят нещата, искаме ли нов продуцентски тим да прави новия сезон, доколко има/липсва обратна връзка от тях и неща в този род. Според мен ще е интересно да видят резултатите. Не се и съмнявам, че ще разберат за тях.

# 1 212
Аз не споря, че Игнасио има такт като на горила 🤣. И че иска да ги изпързаля, както и те него. Въпросът е, че двама от Светата Троица вече са изпързаляни, а третата също скоро е аут.
И Алекса щеше да е аут ако продукцията беше решила предишната капитанска битка да бъде елиминационна. Филип и Лефтеров победиха него и Виктория и фактът, че не бяха никак санкционирани беше извън тяхната власт и воля.

# 1 213
Ако наистина има Игри на Волята Сърбия, това обяснява цялото това бутане на Алекса от страна на продукцията.
Ще бъде много добра реклама и ще ходи по-всички програми в сръбската телевизия да обяснява колко е прекрасно предаването, също така нищо чудно и този формат да бъде сниман и в България.

Защо като номинираха Цецо, не дадоха как Алекса не е искал да си купува грошове нито после в синхроните не се коментира нищо от сорта. (Все пак нещата за които говорят са отговори на въпроси които им задават от продукцията)

# 1 214
Lafusko,
Всъщност аз съм гласувал с третата опция и ако бях пристрастен в анкетата нямаше да я дам тази трета опция.

А иначе, ами мне!
Гайтанов в тази коалиция не участваше. Бяха Чакалов, Мирчев портата (то от този смешко тръгна всичко) и Елина. Така че не върви това оправдание. Героите са герои докрай и един герой никога няма да избере дуел с жена вместо дуел с мъж. Запиши си го.

Приемам мнението ти, но това е игра. Умението така да направиш нещата, ча да можеш да си избираш противник, който искаш си е висша форма на стратегия в една игра или спорт ако щеш.
Също така, да запазиш коалицията си и да признаваш, че в нея има слабо звено са две различни неща. Едното не изключва другото. Може и да знам например, че е слаб, но е в моята коалиция и това не означава, че няма да го защитя.
А това за обясняването в синхрони...видяхме до къде води с тази продукция. Grinning Та може и да е, може и да не е. Аз лично точно тук на синхрони не вярвам. Тя и Фейгин много го дава разочарована в синхроните Joy

Общи условия

Активация на акаунт