💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 377
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 275
Аз съм на мнението, че мишки няма - Алекса беше прав стратегически за Гайтанов, въпреки че беше супер нередна намеса на продукцията да му дадат да вземе решение еднолично. Така и Лефтеров си е съвсем прав, както и другите мъже, които си гледат играта. Има обаче големи лицемери и йезуити - такива са Алекса и Джаферович, както и немалка част от жените като цяло.
Минавам пак на хумористична вълна, койт му се чете, че то освен дразнещо е адски нелепо всичко вече около Алекса.
10 съвета на Алекса към жените относно мъжете:
1. Ако има пари, а не е склонен да ги харчи за теб - зарежи го! Мишка е!
2. Ако не иска да поеме командването в семейството и остави тази задача на теб - зарежи го! Мишка е!
3. Ако си болна, а той не предложи да иде на работа вместо теб - зарежи го! Мишка е!
4. Ако ти се е приял шоколад, а сте на червено и пестите всяка стотинка, и той откаже да ти вземе, понеже има по-важни неща - зарежи го! Туй не е муж!
5. Ако види двама да се карат на улицата и не отиде да види какво се случва и да даде акъл - зарежи го! Не е муж!
6. Ако пее хубаво, особено сръбско, взимай го - мъж мечта!
7. Ако заплашва всеки мъж, който е в конфликт с теб и го обижда - взимай го! Туй е истински муж!
8. Ако е склонен да напсува жена, само защото ти не я харесваш и сте се скарали - взимай го! Това е муж-закрилник!
9. Ако плачеш, че той не е до теб, а той не идва, защото иска да спечели още пари, с които да се грижи за теб - взимай го! Ти си приоритет за него!
10. Ако крещи на по-слабите, за да ги научи как да са смели като него и не приема чуждо мнение - взимай го! Няма да съжаляваш!

# 1 276
  • София
В анкетата гласувах за Безстрашни.
За застрашени от червените гласувах за Георги, но се надявам да греша и да е някоя от жените. По възможност Виктория. Зависи дали Генчо и Георги ще се поохарчат или ще продължат да пазят грошовете.
При жълтите продължавам да мисля, че ще е Гого.

# 1 277
  • София
Дяволо, страхотен въпрос за предположението, че Виктория ще е капитан и в тази връзка изпращането на Мирела.
Ако не се самопредложат мъжете - мишки, защото се крият. Ако се самопредложат - мишки, щото искат да излязат срещу жена. Няма полезен ход. Особено за някого с ултра крайно мнение, регистриран малко след старта на формата. 😉

Щом и ти вече го виждаш Алексата като победител, съвсем ми се отщя да гледам. Натоварва ме.

Прозаично, режисирано, съшито с бели конци. И най-гадното, придружено с напълно ненужно очерняне на всички останали. Ужасно е. Пошло и гнусно.
Аз съм чао. Благодаря ви, хора, че направихте сезонът интересен и поносим до сега.🌷
Включвам на коледни филми. Банално, но лежерно и разтоварващо.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 18:17 от Илит

# 1 278
Честно казано аз искам да пратят Гого на елиминация, за да играе и малко от малко да видим и ние нещо...

Но как го смятате, че ще събере глаовете? Само Джаферович и Ралица биха го номинирали.
Ралица, Джаферович - 2 гласа. Мани също би му върнала жеста. И е готов.

Аз мисля, че Мани не би гласувала за Гого. Но да видим.

# 1 279
Честно казано аз искам да пратят Гого на елиминация, за да играе и малко от малко да видим и ние нещо...

Но как го смятате, че ще събере глаовете? Само Джаферович и Ралица биха го номинирали.
Ралица, Джаферович - 2 гласа. Мани също би му върнала жеста. И е готов.

Ами не знам. Мани играе с Ралица за момента. Иначе е сама. Ще гледа да се присламчу някъде. А сега когато отпадна и Мирела на Джаферович и трябват нови придворни. Та като нищо, Мани рязко ще и стане симпатична.

# 1 280
Дяволо, страхотен въпрос за предположението, че Виктория ще е капитан и в тази връзка изпращането на Мирела.
Ако не се самопредложат мъжете - мишки, защото се крият. Ако се самопредложат - мишки, щото искат да излязат срещу жена. Няма полезен ход. Особено за някого с утра крайно мнение, регистриран малко след старта на формата. 😉

Щом и ти вече го виждаш Алексата като победител, съвсем ми се отщя да гледам. Натоварва ме.

Прозаично, режисирано, съшито с бели конци. И най-гадното, придружено с напълно ненужно очерняне на всички останали. Ужасно е. Пошло и гнусно.
Аз съм чао. Благодаря ви, хора, че направихте сезонът интересен и поносим до сега.🌷
Включвам на коледни филми. Банално, но лежерно и разтоварващо.
Малко са хората, които ще са доволни на краен победител Алекса.

# 1 281
Diavolo - право в 10 ! Абсолютно споделям твоето мнение. Алекса го каза ! Как ли са реагирали момчетата от жълтите след снощният епизод ? Няма вече лайфове .
За протокола - и на мен вече не ми се гледа .. Алекса та Алекса и нацупената Виктория
#Закривай ..

# 1 282
Въпрос към Мирела: Ако беше попаднала в друго племе коя според теб би била най-близката ти приятелка във всяко от тях и защо?

# 1 283
[/quote]
Ами не знам. Мани играе с Ралица за момента. Иначе е сама. Ще гледа да се присламчу някъде. А сега когато отпадна и Мирела на Джаферович и трябват нови придворни. Та като нищо, Мани рязко ще и стане симпатична.
[/quote]

Ами последно Ралица навиваше Мани срещу Лефтеров. Чак се смях на това.

# 1 284
  • софия
Мда, освен дъно, неистински фен на игрите,  сега и синоним станах.
 За още три седмици, кой знае още колко неща ще открия за себе си. Чакам с нетърпение.
 В кратце: харесвам Алекса как си играе играта. Не харесвам как продукцията опропасти сезон с толкова качествени играчи. Не мисля, че има мишки.  Не мисля, че и мъжете са длъжни да защитават жените. Нито в живота, нито в играта. В живота, от партньора ми бих очаквала да е до мен и да ме подкрепя, както същото бих направила за него. В играта няма такива отношения. Не съм феминистка изобщо. Ако зависеше от мен щях цял живот да си гледам децата и уюта на дома, ама не зависи.

С уважение:
                  Синонимното дъно 😄

# 1 285
Моля оценете  Епизод 49  (8-ми ноември)

https://www.surveymonkey.com/r/SXRVKBG

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика - всеки уикенд.

Какво оценяваме:

В интерест на истината, обезопасяването не беше лошо.
Нооооо...   Има ли съмнения за нагласеност?   Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Добре ли е заснето?  Хахаха.

Съсипаха го това предаване!

# 1 286
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Въпрос към Мирела:
Какъв е бил точно скандала ви с Михаела и защо не е бил излъчен?
А ако откаже да отговори, защото въпросът е "личен", то тогава въпросът ще е - А, защо тогава ни занимавахте половин сезон с това.... че и отгоре?

И, за бога, някой ще каже ли най-накрая какъв е бил тоя скандал?!? Защото оставам с впечатление, че всъщност никой не знае, а маса хора умират да се правят на интересни.... Сори, ако засягам някого, но наистина взе да става смешно! Или разкажете или спрете да го споменавате с нотка на мистерия, разбираш ли...
Това към мен ли???
Че любимото ми е “някоИ хора“, а понеже и аз го писах....мислех, че е прочетено, когато вече беше написано преди време. Но, тенкс, ако е към мен.
Всъщност, съфорумката го е написала, ето, и на мен не ми пречеше да го повторя
Прословитият скандал между М и М няма как да е за друго освен за мъж. Предположението ми е, че Михаела е започнала да се увърта около Лефтеров, но Мирелка веднага е й скръцнала със зъби, нищо че вече се е сваляла с Валери по същото време. Мишето й е репликирала, че не е ок да иска и двамата едновременно и да не пуска бившия си и така се е стигнало до обидите.
Оттук и “кучка“ от Мишето за Мирела.
Разбира се, това са само слухове, нищо не е доказано, няма и да се каже, защото Михаела си има приятел и това е била, и е причината нищо да не е раздухано. Всъщност, нищо и НЕ се е случило.
Но това вече се писа тук в темата преди време.
Мери, първо благодаря за обяснението! Най-накрая отговор!
Въпреки, че виждам, че пак е хипотеза. Та отново клони към мнението ми, че никой всъщност не знае, а само се раздухва ...
Второ - чак сега разбирам, че и ти си била намесена в "някои хора".  Дори не съм разбрала, но поне има някакъв съществен коментар по въпроса, така че си е заслужавало.
Аз и не очаквам който и да е да говори публично за това, каквото и да е имало, то си е останало там. За мен има истина не защото съм пристрастна, както вече казах, а защото първо - самата Михаела плака там /това го видяхме/ и спомена, че не иска да се намесва външния ѝ свят/живот /според мен става въпрос за приятеля ѝ/, второ - чухме думата “кучка“, която се спомена, че е излязла от устата на Мишето за Михаела /в случая вярвам на Чакалов/, трето - всички виждаме, че след предаването на събирания и по снимки Мишето просто я няма, не се събира с тях, дистанцирала се е. Както и Ралица. Причината може да е и друга, аз просто си правя лични изводи по казано, чуто и видяно. Но си мисля, че там където има дим, има и огън.

Що се отнася до Гошо и това, че и той е споменаван около и във връзка с Мирела и нейните “мъже“ във формата - може би апелът трябва да бъде отправен към Фейгин, която открито говореше за това, че не ѝ е допаднало поведението ИМ. Заедно. Ако не го беше казала публично, да не се е разбрало и за това.

# 1 287
Някой да ми обясни как и в синьото и в червеното племе Алекса става лидер и никой не може да му каже и гък? 😎
В синьото Цецо можеше да му скръцне със зъби, а в червеното - огромния Генчо. 
В жълтите щеше да е същото положение.
Явно просто той си е лидер и алфа-мъжкар без да го казва, а само с присъствието си 😎. Сори 😎.

Сериозно ли задаваш тези въпроси,които са с очевидни отговори.
Синьото племе се нуждаеше от такъв играч като Алекса и го приеха с отворени обятия.Той да е на страната на Вики и компания е 1. двамата се знаят още от резервите 2.закрепи се за "по-силната" група от спортисти като него,вместо да има доверие на манита,касимчовци и тн. Логично.

Червеното племе ..е,там беше толкова очевидно,че да се обяснявам е загуба на време. Коалицията на Елица е с повече гласове,"огромния" Генчо няма как да пребори математиката.
Сериозно ли не разбираш какво питам? Генчо математиката няма да пребори, но можеше да защити Жоро и Фейгин докато Алекса им викаше.

# 1 288
  • София
СлаБе,

Дъно са продукцията, не потребителите. Май не сте ме разбрали, мислех, че е ясно написано.
Алекса а.к.а/<->/~ Продукцията си е нещо съвсем друго...
Имаш лайк от мен, хубав пост.

Имаше искане за анкета за продуцентите
Ще има, но аз писах отдавна, че чакам да свърши сезона и ще бъдат поставени много въпроси към продуцентите. Какво харесваме и какво не, какво искаме да се промени и т.н. 😊

# 1 289
  • София
Мислех, че става въпрос за настоящия сезон. Помня спекулациите за това, че Елизабет и Андрей са правили секс, те започнаха от самото предаване, ако не се лъжа в един епизод, някой от останалите участници попита защо не са там за вечеря и защо са толкова дълго време в стаята на Елизабет. Аз не вярвам, че са правили секс в Реазиденцията, нито тогава, нито сега.

Относно настоящия сезон: не мисля, че има друг участник, чийто морал да е подлаган на съмнение, по начина, по който е този на Мирела, и други хора бяха част от различни флиртове през сезона на флиртовете - Виктория, Цветан, Александра, Георги, Мани, Лефтеров, Валери, но само за Мирела се пише (не само в темата) колко е "лека", как е готова да съблазнява мъжете на приятелките си и пр.

Общи условия

Активация на акаунт