💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 396
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 290
Diavolo е прав за това че интелектуалното ниво тук е съвсем различно от нивото на масовия зрител.

Точно затова ние не сме "таргетът" на Фродо и сие, защото те разчитат да се харесат на "лелки" които го гледат като сапунка.

# 1 291
La Vikinga, проблем няма да не вярваш. Аз вярвам на хората, които са били там. Вярвам на хората, на които им е било неудобно да гледат Лефтеров, знаейки какво е станало предишната вечер. Вярвам на хората, на които им е било неудобно от наглостта на Мирела.

# 1 292
Грам не ме интересуват личните взаимоотношения между Мирела и Михаела, ще помоля да няма подобни въпроси, за Валери също.

# 1 293
  • София
Излязоха резултатите от така чаканата седмица на разпадането на Супергероите със саботажа (24.10 - 30.10), когато тук за малко да чукнем невъзможните 300 страници. Останах изненадан, защото резултатите са по-слаби от предните две седмици.
Най-силните резултати в родната телевизионна история си остават 10.10 - 16.10

Иначе останалото няма какво да се коментира, ИВ води убедително, а от bTV просто не могат да предложат сериозен продукт конкуренция, което дърпа надолу и качеството, което гледаме тук, уви.

# 1 294
Грам не ме интересуват личните взаимоотношения между Мирела и Михаела, ще помоля да няма подобни въпроси, за Валери също.
И като помолиш какво? Ако ги одобрят и да молиш и да не молиш, ще ги зададат.

# 1 295
Мда, освен дъно, неистински фен на игрите,  сега и синоним станах.

С уважение:
                  Синонимното дъно 😄
МрЪдни малко, де! Туй дъно да ней само твойто?! Ей, на, нося си лъжица, ще дълбаем още. 😁 😜
Не знам защо хората се връзват на режисирано фиаско, вместо да се забавляват със сериала, но приемам, че сме различни.

# 1 296
На мен ми е напълно безраслично какво и с кого е правила Мирела. Тезата ѝ вчера, че трябвало някой да я защитава е безумна. Тезата на Алекса е още по- безумна. Пък и нали сега феминизмът е модерен, според тези разбирания, ако някоя мъж я защити това означава, че я признава за слаба, нали? Филип имаше най- смисленото изказване вчера- Мирела сама пожела, отиде, отпадна. За тях това е един конкурент по- малко. Всичко останало е лицемерие и чесане на езиците.

# 1 297
  • Другата България
La Vikinga, проблем няма да не вярваш. Аз вярвам на хората, които са били там. Вярвам на хората, на които им е било неудобно да гледат Лефтеров, знаейки какво е станало предишната вечер. Вярвам на хората, на които им е било неудобно от наглостта на Мирела.
Сега ако кажеш, че и на дружинната ѝ е било неудобно.....Blush

# 1 298
Излязоха резултатите от така чаканата седмица на разпадането на Супергероите със саботажа (24.10 - 30.10), когато тук за малко да чукнем невъзможните 300 страници. Останах изненадан, защото резултатите са по-слаби от предните две седмици.
Най-силните резултати в родната телевизионна история си остават 10.10 - 16.10

Иначе останалото няма какво да се коментира, ИВ води убедително, а от bTV просто не могат да предложат сериозен продукт конкуренция, което дърпа надолу и качеството, което гледаме тук, уви.

Хората, в това число и аз, са усетили накъде отиват нещата и са били отбой.
Онзи ден бях в едно и също заведение с Цецо по време на излъчването на Игри на волята. Щом вече и участниците, макар и отпаднали, се отказаха да го гледат, смятайте Simple Smile

# 1 299
  • София
Тази игра си има правила и никъде в тези правила не пише, че е забранено играчите да не се пазят, да се лъжат с цел да продължат по-напред в играта или да сменят коалициите си.
Точно обратното, лично на мен ми е по-интересно да гледам хора, които мислят и искат да спечелят, макар и с лъжи, саботажи или стратегии.
Напълно съм съгласна с това, не смятам, че някой е длъжен на някого и трябва да се явява на битка заради него. Това не променя факта, че част от аргументите против играта на Жени включват това, че е "скатавка" и че се пази от елиминации, като се игнорира напълно участието ѝ в отборни битки. Дори Гого страда от това разбиране на зрителя, защото той просто не е номиниран, имаше моменти, в които искаше да е капитан, в този етап на играта явно не иска, и е обвиняван за това. От друга страна, Филип печели много от отиването си на елиминационни битки и съответно: от завръщане си, както и Георги (макар за него да не се тръби толкова, че е несправедливо), въпреки че нито един от двамата не е там по собствено желание (дори не могат да се самономинират и слава Богу, че и това щеше да се очаква от участниците). Ако беше друг играч, а не Лефтеров, в позицията, в която той се намираше вчера, масово щеше да е наричан "скатавка", просто е облагодетелстван от факта, че зрителите не харесват Мирела и автоматично са на негова страна.

# 1 300
  • софия
СлаБе,

Дъно са продукцията, не потребителите. Май не сте ме разбрали, мислех, че е ясно написано.
Алекса а.к.а/<->/~ Продукцията си е нещо съвсем друго...
Имаш лайк от мен, хубав пост.

Имаше искане за анкета за продуцентите
Ще има, но аз писах отдавна, че чакам да свърши сезона и ще бъдат поставени много въпроси към продуцентите. Какво харесваме и какво не, какво искаме да се промени и т.н. 😊
  Дяволче, аз не визирах теб за дъната. Просто от два дена се сипят някакви квалификации за тези от нас, които не са в масовия хейт към Алекса, за това така се изразих.
  Повярвай ми, разбирам те, знам защо си толкова ядосан. Даже те мислих, как ще реагираш,  като изтупат Алекса за победител. И това не е спойлер, ама си е очеизвадна некадърност на продукцията до момента. Просто си мисля, че я е яд, че трябва да харчи пари и за награда и ако може да омаскари победителят ей така, щот може. Както виждате всички жертви на тази продукция, освен Алекса. Той ви се струва галеник. Така аз мисля, че там всички са жертви, включително и той. И съвсем без да изпитвам угризения мога да си позволя да съскам по продукцията, но не и по играчите. Джафа по същият начин. Жената си играе играта перфектно,  прави ги луди всички. Що омраза се изсипва и върху нея не е истина. Не тая лоши чувства към никой от нашата банда, тук във форума.  Много ми е интересно и от полза да виждам различните мнения и до скоро се забавлявах и си бях дзен.  Предполагам, че към края на сезона нещата ще ескалират още повече. Важното е накрая да си стиснем ръце и да се поздравим, че и този път не се избихме за реалити формат и да чакаме следващия сезон.

# 1 301
Сега ако кажеш, че и на дружинната ѝ е било неудобно.....Blush
Да, бе. Тя със сигурност е знаела преди всички. Че те нали спят в едно легло с Мирела. Може великодушно да им го е отстъпил за малко.

# 1 302
  • Другата България
Скрит текст:
СлаБе,

Дъно са продукцията, не потребителите. Май не сте ме разбрали, мислех, че е ясно написано.
Алекса а.к.а/<->/~ Продукцията си е нещо съвсем друго...
Имаш лайк от мен, хубав пост.

Имаше искане за анкета за продуцентите
Ще има, но аз писах отдавна, че чакам да свърши сезона и ще бъдат поставени много въпроси към продуцентите. Какво харесваме и какво не, какво искаме да се промени и т.н. 😊
  Дяволче, аз не визирах теб за дъната. Просто от два дена се сипят някакви квалификации за тези от нас, които не са в масовия хейт към Алекса, за това така се изразих.
  Повярвай ми, разбирам те, знам защо си толкова ядосан. Даже те мислих, как ще реагираш,  като изтупат Алекса за победител. И това не е спойлер, ама си е очеизвадна некадърност на продукцията до момента. Просто си мисля, че я е яд, че трябва да харчи пари и за награда и ако може да омаскари победителят ей така, щот може. Както виждате всички жертви на тази продукция, освен Алекса. Той ви се струва галеник. Така аз мисля, че
там всички са жертви, включително и той. И съвсем без да изпитвам угризения мога да си позволя да съскам по продукцията, но не и по играчите. Джафа по същият начин. Жената си играе играта перфектно,  прави ги луди всички. Що омраза се изсипва и върху нея не е истина. Не тая лоши чувства към никой от нашата банда, тук във форума.  Много ми е интересно и от полза да виждам различните мнения и до скоро се забавлявах и си бях дзен.  Предполагам, че към края на сезона нещата ще ескалират още повече. Важното е накрая да си стиснем ръце и да се поздравим, че и този път не се избихме за реалити формат и да чакаме следващия сезон.
Именно, и аз мисля, че и той е жертва, или по-скоро “жертва“, защото е силен играч и ако не беше лансиран толкова много, щеше да е любимец вероятно на нивото на Гого, на Фифо и т.н. Да не говорим за принизяването и опитите за унижение на останалите мъже за негова сметка, заради него. Щото то е очеизвадно, един не остана очернен.

# 1 303
Сериозно ли не разбираш какво питам? Генчо математиката няма да пребори, но можеше да защити Жоро и Фейгин докато Алекса им викаше.

Определено е много смешен този мъж канара, с лидерски качества е т.н., да го гледаш как се върти на пета и се пази от най- лекия конфликт. С Куков беше по-ербап.

# 1 304
  • София
Мирела за участието и отпадането си от "Игри на волята":

Скрит текст:

Публикации на Чакалов, Илиян, Куков и Мирослава след отпадането ѝ:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт