💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 248
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 395
Те всичките още малко и ще избухнат в смях, та даже и Димо Grinning

# 1 396
Ама тия жени стига са се оплаква и, че мъжете не са ги пазили! Факт е, че бременни след сезона нема!... Все още, де! 😂

# 1 397
  • София
Сигурно ли ти е инфото, Мери? На 100%
Аз получих съвсем друго преди малко. И че е от 14.08, в един ден с капитанския дуел. Ама няма как да съм на 100% сигурен.

И моля ако гледате кой с какви прически е да не го пишете явно. Може в скрит текст. Някои хора все още не знаем кои са финалисти и не искаме да знаем. 🙂

# 1 398
  • София
Недомлъвките на Лефтеров със сигурност ще се изпозлват като доказателство и амониции срещу Мирела, макар и да обяснява, че на него му били казали и той не бил разбрал. Но думите на други участници, говорещи от първо лице за неща, които са видели, ще бъдат игнорирани. Дано никога животът не ме среща с такъв партньор, настоящ, бивш или какъвто и да е, който, за да се защити, е готов да ме изкара уличница пред цялата страна, и то страна като нашата.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 22:44 от La Vikinga

# 1 399
Интересно Жорката беше по- бърз от Гого

# 1 400
  • софия
Аз нещо не разбрах пак. Сегашната битка кога е играна? Тоесто това,което гледаме в момента пак ли е преиграване ....след като вече е минал финала....

# 1 401
Хахаха Фифо : Давайте, давайте те оплетоха някакъв пуловер.🤣🤣🤣

# 1 402
Не е спойлер! Искам само да попитам защо да се съди по прическите на участниците? Аз мисля, че на Резиденцията участниците имат машинка за подстригване. Поправете ме ако греша, но мисля че Цецо се беше подстригал там. Въпросът ми е отправен заради мнение, което бях прочела ( Извинявам се, но не помня на кой потребител ), че има 2ма, за които по прическата можем да преценим, че не стигат до финал. Ами ако просто едните са се подстригали на Резиденцията, а другите ги е мързяло? 😂

# 1 403
Отвратително за гледане. Бахти преиграната битка. Никакъв съспенс и екшън. Всички изглеждат здрави и добре. Отврат просто. Димо само рецитира. Боже повдигаме се.

# 1 404
Diavolo, ако вярваш на мен, а досега не съм те подвела, битката е снимана в един и съши ден с капитанската, ден след финала.

# 1 405
Виктория се вживява на макс. Joy

# 1 406
  • София
Е, чакай, нали капитанската е била на 14.08, т.е. ден преди финала?
Искаш да кажеш преди? Защото за капитанската е 100% сигурно че е от 14.08, ден преди.

# 1 407
Струва ли ми се или всичко е супер забързано? Все едно гледам епизода на speed.
Насърчителните викове от племето към играчите също звучи неестествено. Голям отврат са епизодите от вчера и днес.

# 1 408
  • София
Не знам как Виктория успява със същата емоция да насърчава съотборниците си при презаснемана битка. Половината от тези хора, вече не са в играта, когато са участвали в битката.

# 1 409
  • София
А защо са преигравали битката?

Общи условия

Активация на акаунт