💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 575
Айде и Филип обърна палачинката.
Хода на Алексио............. мишка до мишка в този сезон. Grinning

# 1 576
Филип, и ти си едно рядко…

# 1 577
  • София
Не знам дали победителите в последните три сезона по между си имат общо три елиминационни битки, може и да имат. Това не трябва да е упрек, да не ходиш на елиминации е добра стратегическа игра, но самата продукция очерня същите тези хора, затова и после се генерира такъв хейт, когато се номинират участници, въпреки че е част от играта, тези, които не ходят на номинации автоматично се смятат за по-слаби. Продукцията възпитава зрителите си.

Ралица пак бърка, как Филип пази Лефтеров, номинирайки Гого, след като другият застрашен е Мани, а не Лефтеров.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 22:35 от La Vikinga

# 1 578
Обрат, Фифо играе стратегически! Satisfied

# 1 579
Някой може ли да ми обясни като на идиот защо Джаферович може да плува, да хваща пояси и да се дърпа във водата, а не можа да участва в този пъзел? Най-малкото да подава части и да казва кое къде……???
А де. И аз се чудя
Сърдита е на племето Джаба и ги наказва, неучаствайки в пъзела.

# 1 580
Няма смисъл хора. Явно Гого е  нарочен. Този сезон е мачкане... но за мъжете.
Явно Гого ще си ходи. Нищо не е сигурно но....

# 1 581
На Ралица да и изсъхне всичко, освен прането  с Ленор

# 1 582
Според мен Ралица много грозно се меси в играта. Това подсмихване, тези отвратително заядливи въпроси, тези погледи.. просто наистина мисля да спра да гледам. Всякакво желание в мен умря 🙂

# 1 583
Айде Гогича Heart
Тежко ще е в петъка.

# 1 584
Той и Филип едва ли ще прокопса в крайна сметка.

# 1 585
Гласа на Фифо нямаше значение, пределно ясно му е, че Гого е номиниран, независимо от гласа му. Най-разумно за него е да е с мнозинството

# 1 586
  • София
Жени знаела, че арената взима жертви....да, затова ляга болна

# 1 587
Шегата на вечерта Джафер ханъм си държи на думата..

# 1 588
  • Пловдив
Най- хубавото в този епизод беше плуването на Жорката.
Абсолютно!
Вече се замислям дали ще гледам следващи сезони. Много изпростяха!
Аз гледах първи сезон и като видях измисления финал афтър финала, два сезона не съм гледала изобщо. Тази година реших да видя пък дали нещо се е променило, то по-зле е станало.
Да свърши този сезон и изобщо повече няма да гледам тази пародия Игри на волята.

# 1 589
Скрит текст:
Ето защо преди време казах, че ще има клада за Джаферката след разпадането на сините Innocent

Общи условия

Активация на акаунт