💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 590
На Ралица й ходи русата коса, точно за нея и акъла й си е.
Филип за първи път ме разочарова в този сезон, като гласува за Гого, но от друга страна го разбирам, той играе стратегически и за него битката е важна. Освен това те не са заедно от самото начало, както е с Лефтеров. Понякога се налага да гласуваш и срещу своите. Да не говорим, че и да беше гласувал за друг, все тая.
Според мен Гого ще отпадне в петък. Не защото е слаб, просто сценарий - "героят" за първи път на елиминация и аут.

# 1 591
Според мен Гого е говорил с Филип да бъде номиниран иначе Фифо щеше да гласува за Мани според мен..

# 1 592
А Ралица сериозно, как може да се нарече актриса, с това роботизирано декламиране и тази ужасна въпросителна интонация... Ужас е просто.

# 1 593
  • софия
Интересно защо никой не казва, че Жени е стигнала до тук без да е била на елиминация, а и контузена доста я пазеха?
Но това е ОК, колко разумно и похвално е ако стигнеш до финал без да си ходил на елиминация...явно продукцията искат играта да върви по тяхно желание, а не по естествен път и стратегия на играчите
Е как, оправдаха я, хахахах. Айде, Джаферович болна. Това бяха думите на водещата. Няма такъв водевил.  Не ме е яд на продукцията, на мен ме е яд, че я гледам. А още по яд ме е, че започнах с най-дразнрщият за мен рефрен " ша счупя тоз телевизор и няма да гледам тоз резил"

# 1 594
Когато Паскалева си отвори устата ми иде да метна телевизора през прозореца.
Като нищо да се окаже рекламно лице на верига магазини за черна и бяла техника 🤣

# 1 595
Джафа до кога ще опъва скамейката?
И финал ли така ще играе?

# 1 596
Обрат, Фифо играе стратегически! Satisfied
Следващата седмица ще пуснат и Лефтеров да ги пази от елиминация на капитанска освен ако Джафа не иска пак да си пази гласовете и да ги даде на пудела Ралица отново.

# 1 597
Айде пак Филип виновен Sweat Smile.Гого в този случай сам пожела  да отиде.Повтарям каза го няколко пъти сам пажела да отиде на елиминация.Гласа на Филип нямаше значение.

# 1 598
Няма да чета назад, но мога да хвана бас , че поне 15 страници е само хейт по Ралица

# 1 599
Утре ако жълтите загубят дали няма да пратят Филип като мисълта да им е че един от най добрите ще отпадне...

# 1 600
Добре де,по договор ли са задължени да мълчат на тези нападки и обиди?! Ако са се подписали,че не могат да се оправдаят,ок,но иначе направо им се чудя. Гого,Мани,Фейгин,Жоро.. всички ги направиха на 2 стотинки и те само мълчат като г**ове. Не е нормално.

# 1 601
  • Другата България
Гласът на Филип нямаше никакво значение. Той наистина игра стратегически за себе си, защото Евгения така или иначе щеше да намаже ските на Гого. Все пак наистина с Лефтеров са заедно от самото начало, все едно Гого да трябваше да номинира Вики/Алекса, или Фифо. Евгения е тази, която можеше да обърне нещата, като отстреля Мани, но тя не го направи именно защото усеща, че тримата мъже започват да им кроят шапката на трите жени, а Мани в сравнение с Гого е по-лесно контролируема. Отново успя да се спаси Мани, себе си, аз очаквах нещо да обърне, ама с надеждите ще си остана.

# 1 602
Не и се сърдете на Ралица, тя е актриса, която е получила роля и сценарий и трябва да го изиграе. Щом ни дразни - значи се справя добре.
Единственото хубаво в епизода беше плуването на Георги, разкош.
Много си я обичам Ралица, но не се пуска от полата на Жени и това е. Уж беше разочарована, предадена беше женската коалиция, но пак сме си там.
Аз на Фифо му вярвам, така или иначе гласът му нямаше значение и смятам, че наистина уважава Гого и би искал да се върне. Може би Фифо е единствения, на когото вярвам при изричането на високопарни думи.

Съжалявам, че в утрешната битка няма да видил Гого и Фифо един срещу друг.
И малко ме е яд от последните колебливи представяния на Гого.

# 1 603
Гласа на Фифо нямаше значение, пределно ясно му е, че Гого е номиниран, независимо от гласа му. Най-разумно за него е да е с мнозинството
Така де, като всички ритат един , да ходя и аз да го ритна! Че току виж почнали и мен?
Като му беше кьор фишек гласа, да го беше дал за Джаф, или за Ралица(без значения коя от двете).А в интерес на истината пъзела беше провал 70/30заради Лефтеров.Не ми харесва това момче и това си е!(Фифо де,но важи и за другия)
Виктория изкомандУва Алекса, но това е по-добрият вариант, а  не тези  двамата с рогИте напред.
Лелее Мани спаси кожляка, надявам се до утре..

# 1 604

Коментар на Стратимир от сезон 3 за ситуацията …. Прав е

Общи условия

Активация на акаунт