💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 620
Не могат да питат защо Джаферович не е била на елиминация или капитанска защото тя е трудоустроена с група инвалидност от ТЕЛК
Освен това е в болничен. Освен това е съсипан психически, че две деца е оставила и е изгубила Мирела. Е как да ходи на битки жени ата. Ей сърце нямате.

# 1 621
Интересно защо никой не казва, че Жени е стигнала до тук без да е била на елиминация, а и контузена доста я пазеха?
Но това е ОК, колко разумно и похвално е ако стигнеш до финал без да си ходил на елиминация...явно продукцията искат играта да върви по тяхно желание, а не по естествен път и стратегия на играчите
За това ще губят все повече и повече зрители.
Сами си о***** хубавия сезон. Това ще ми е с бг реалититата. И без това не гледам нищо освен ИВ и Сървайвър.
На второто ще му дам последен шанс с новите продуценти и ако там пак са турски сериали край.

# 1 622
Ако Гого ми изгори в петък, Джаф да не ми се мярка пред очите. А тъпанаря му с тъпанар Лефтеров  ,защо за Бога и даде на таз гадна оса двата гласа. Фифо с черна точка , ама голяямааа. Цял сезон го номинираха , а той все още на класната верен. Чехльо, ама голям. Тоооолкова съм бясна... Това май ще ми е последния сезон. Ще си търся друго спортно риалити пък на Тъпарев да му изсъхнат ...всички цветя да му изсъхнат.

# 1 623
Ако Гого ми изгори в петък, Джаф да не ми се мярка пред очите. А тъпанаря му с тъпанар Лефтеров  ,защо за Бога и даде на таз гадна оса двата гласа. Фифо с черна точка , ама голяямааа. Цял сезон го номинираха , а той все още на класната верен. Чехльо, ама голям. Тоооолкова съм бясна... Това май ще ми е последния сезон. Ще си търся друго спортно риалити пък на Тъпарев да му изсъхнат ...всички цветя да му изсъхнат.
Гласа на Филип не променяше нищо. След като Гого заяви че иска да е на номиниран, защо да не го направи?

# 1 624
Мани няма друг шанс , освен да отиде при Джеферович. Гого и сече пътя да е към мъжката коалиция, иначе Мани си има приказка и с Лефтеров и с Фифо можеше да заформи нещо полезно. За Гого вече видяхме, че мисленето не му е силната страна, така , че ако паднат пак се надявам да му пратят Фифо

# 1 625
Ралица към Гого: "Как не знаеше, че е директна елиминация..."

Ралица към Лефтеров: "Ти добре ли си?" Все едно е ученик с фалшива бележка

После такава агитация "Ти няма ли за гласуваш за Лефтеров... Няма ли, по-малко ли е виновен"

Повече от отвратително.

Ралица: "Мирела много ми липсва", ще прегръщам Жени, ама сега не искам  да чувам за тях двете...

# 1 626
Това пазене на жените вече идва до гуша. Уж са все достойни съперници на мъжете, че не бива да ги подценяват и бла бла, а все реват, че някой трябва да ги пази и да ги бута до финал. Я да сложат и по една престилка и да не излизат от стопанството и резиденцията, че мъжете ще се погрижат да им връчат чека.

А Ралица е отврат с това набиване на канчета. Мишките викат дръжте мишките.

# 1 627
Утре ако жълтите загубят дали няма да пратят Филип като мисълта да им е че един от най добрите ще отпадне...
Продукцията обича симетрията.

# 1 628
  • София
Добре, че поне Жени все още е в предаването, за да може да бъде обвинена за всичко - от номинацията на Гого, това, че самата тя не е ходила на номинации, грешките на продукцията, до държанието на водещата. Smile Човек и да иска да е стратег - не може, защото ходовете му ще бъдат преписани на Жени.

# 1 629
Една от най-хубавите игри с цилиндъра ще бъде утре. Ще видим кой кого ще надиграе Grinning
Някой от жълтите мъже ще си натърти деликатно място.

Давам превъзходство на жълтите, защото са по-ниски от червените. Ще бъдат по-пъргави и успешни.

# 1 630
Мани няма друг шанс , освен да отиде при Джеферович. Гого и сече пътя да е към мъжката коалиция, иначе Мани си има приказка и с Лефтеров и с Фифо можеше да заформи нещо полезно. За Гого вече видяхме, че мисленето не му е силната страна, така , че ако паднат пак се надявам да му пратят Фифо
Фифо има имунитет, който може да използва по всяко време.

# 1 631
Права си,с едно изключение това не спортно предаване, всичко друго, но не и спортно.
Освен ,ако приемем че е пара олимпиада за лоботомирани.
Ама всички искали да са ВИП-племето!?
Странно Илиян колко щеше да издържи там и Фейгин? А и за това се питам Манка как се спаси днес? А сещам се :Маман  сега има друга задача,да изкорени възможна мъжка коалиция(подозирам, че някой й е снесъл , репликите на Гого)

# 1 632

Коментар на Стратимир от сезон 3 за ситуацията …. Прав е
Джаба вече го е играла този филм, но в друго предаване.

# 1 633
Една от най-хубавите игри с цилиндъра ще бъде утре. Ще видим кой кого ще надиграе Grinning
Някой от жълтите мъже ще си натърти деликатно място.
Пфф, какво ще ги мислим. То нали само един има топки и той носи червен слип. Joy

# 1 634
На мен този съвет не ми беше толкова противен, колкото онзи на червените.

Тази идея, че да не ходиш на битки значи, че си слаб е малоумна, НО не мога да отрека, че в моите очи Лефтеров е толкова паднал, че някак си ми хареса да му сипят. Наистина минаваше много между капките, не заради неходенето по битки, ами с пасивно-агресивното си наранено его.

Фифо изненадващо умно игра. Жени също правилно си изигра ходовете. Гого беше на място, не позволи да го бутнат и не се разтръшка.

Общи условия

Активация на акаунт