💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 635
На мен този съвет не ми беше толкова противен, колкото онзи на червените.

Тази идея, че да не ходиш на битки значи, че си слаб е малоумна, НО не мога да отрека, че в моите очи Лефтеров е толкова паднал, че някак си ми хареса да му сипят. Наистина минаваше много между капките, не заради неходенето по битки, ами с пасивно-агресивното си наранено его.

Фифо изненадващо умно игра. Жени също правилно си изигра ходовете. Гого беше на място, не позволи да го бутнат и не се разтръшка.
Ако жълтите загубят отиват Филип срещу Гого според мен ако Филип не изпозлва имунитета

# 1 636
Ако Гого ми изгори в петък, Джаф да не ми се мярка пред очите. А тъпанаря му с тъпанар Лефтеров  ,защо за Бога и даде на таз гадна оса двата гласа. Фифо с черна точка , ама голяямааа. Цял сезон го номинираха , а той все още на класната верен. Чехльо, ама голям. Тоооолкова съм бясна... Това май ще ми е последния сезон. Ще си търся друго спортно риалити пък на Тъпарев да му изсъхнат ...всички цветя да му изсъхнат.
Гласа на Филип не променяше нищо. След като Гого заяви че иска да е на номиниран, защо да не го направи?
Нали нямаше да гласува срещу Гого или го хвана страх да не е следващия и бързо пак при класната. Като толкова искаше да даде глас за Мани и да остави Джаф да реши. И не само преди това защо се съгласи да дадат капитанството на Джаф ,като виждаше на къде отиват нещата. Ами май ще се съглася с Алекса, като мишка играе. Можеха точно тази седмица да отстрелят Джаф , ама се покриха като мишки и той и Лефтеров. Големи черни точки от мен. Това е.

# 1 637
Тъй като вече разбрах, че тук се презаснема на килограм, искам още 14 презаснемания на играта, но само с плуването на Георги и Филип.Heart Eyes

# 1 638
От целия епизод ще запомня едно: "Кой е ходил на елиминация? Само Мани и Фифо. Кой е ходил на капитанска елиминационна? Ралица... и Жени да приемем, че е болна. А Гого и Лефтеров, вие как мислите да идете на финал????"
Ако не си номиниран, значи си добър в социалната игра. Ако си бил капитан и не е било елиминация, значи си имал късмет. Какво беше това набиване на канчетата... и то към двамата, дето са изнасяли колко битки на плещите си. Да си припомним само кръста с изометрията и кои останаха най-дълго на него.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 13:32 от Clouded Mind

# 1 639
Пуснах си пак да гледам плуването на Георги и ми стана густо.

# 1 640
Ако Гого ми изгори в петък, Джаф да не ми се мярка пред очите. А тъпанаря му с тъпанар Лефтеров  ,защо за Бога и даде на таз гадна оса двата гласа. Фифо с черна точка , ама голяямааа. Цял сезон го номинираха , а той все още на класната верен. Чехльо, ама голям. Тоооолкова съм бясна... Това май ще ми е последния сезон. Ще си търся друго спортно риалити пък на Тъпарев да му изсъхнат ...всички цветя да му изсъхнат.
Гласа на Филип не променяше нищо. След като Гого заяви че иска да е на номиниран, защо да не го направи?
Нали нямаше да гласува срещу Гого или го хвана страх да не е следващия и бързо пак при класната. Като толкова искаше да даде глас за Мани и да остави Джаф да реши. И не само преди това защо се съгласи да дадат капитанството на Джаф ,като виждаше на къде отиват нещата. Ами май ще се съглася с Алекса, като мишка играе. Можеха точно тази седмица да отстрелят Джаф , ама се покриха като мишки и той и Лефтеров. Големи черни точки от мен. Това е.
Той не може сам да номинира Джафера. И утре ако загубят те ще стрелят по него така че е все тая.

# 1 641
А според мен имаше на пъзела лек момент на саботаж. Не точно умишлен, ама Лефтеров му е криво как го обвиняват и както малките деца правят сега ще ти покажа, че като ми викаш не мога... На мен малко така ми се стори... Ще си редя с моето темпо, колкото и да пришпорваш... Може и да бъркам... Ама според мен това ми беше отношението... А може Фифо както каза на Гого иди да спечелиш грошове и ще играем заедно, според мен за повечето е така, вярват, че ще се върне (не и за Жени)

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 23:21 от toplomliako

# 1 642
  • София
Учудващо, но факт, Жени нито за миг не е губила позицията си като лидер на племето, кой какво прави, тази "женска" коалиция се възражда постоянно от пепелта. Всеки се надява Филип да се коалира с Мани, с мъжете, но той играе за себе си, а не за зрителите. А на Жени - това си ѝ е умение, няма нито грошове, нито скрити имунитети и томахавки, основните членове на коалицията ѝ напуснаха формата при изненадващи елиминации, но тя продължава да е човекът, който останалите слушат.

# 1 643
Никой не би номинирал Джаферович, понеже тя е вечно болна. Няколко пъти каза Филип преди, че като е контузена няма да я номинира. И Гого не би го направил, и Лефтеров. Ама да, те са мишки и тримата.

# 1 644
Тези момичета и жени на пионерски лагер ли са се записали или за ИВ. Писна ми с това постоянно противопоставяне мъже срещу жени. Хем жените искат да ги смятат за равни, хем да ги спасяват. Еми не може и двете, драги кандидатки за слава. Всеки сезон става все по-грозен.

# 1 645
  • Другата България
Скрит текст:
Ако Гого ми изгори в петък, Джаф да не ми се мярка пред очите. А тъпанаря му с тъпанар Лефтеров  ,защо за Бога и даде на таз гадна оса двата гласа. Фифо с черна точка , ама голяямааа. Цял сезон го номинираха , а той все още на класната верен. Чехльо, ама голям. Тоооолкова съм бясна... Това май ще ми е последния сезон. Ще си търся друго спортно риалити пък на Тъпарев да му изсъхнат ...всички цветя да му изсъхнат.
Нали нямаше да гласува срещу Гого или го хвана страх да не е следващия и бързо пак при класната. Като толкова искаше да даде глас за Мани и да остави Джаф да реши. И не само преди това защо се съгласи да дадат капитанството на Джаф ,като виждаше на къде отиват нещата. Ами май ще се съглася с Алекса, като мишка играе.
Можеха точно тази седмица да отстрелят Джаф , ама се покриха като мишки и той и Лефтеров. Големи черни точки от мен. Това е.
Как можеха тримата мъже тази седмица да отстрелят “Джаф“? Че не се ориентирам в обстановката. При все, че “Джаф“ е капитан. Как Фифо можеше да промени това?
От целия епизод ще запомня едно: "Кой е ходил на елиминация? Само Мани и Лефтеров. Кой е ходил на капитанска елиминационна? Ралица... и Жени да приемем, че е болна. А Гого и Лефтеров, вие как мислите да идете на финал????"
Ако не си номиниран, значи си добър в социалната игра. Ако си бил капитан и не е било елиминация, значи си имал късмет. Какво беше това набиване на канчетата... и то към двамата, дето са изнасяли колко битки на плещите си. Да си припомним само кръста с изометрията и кои останаха най-дълго на него.
Само Мани и Филип, не Лефтеров. Той беше порицания и унижения.
А Жени да приемем, че е болна....два пъти, и то все на елиминационна капитанска. Както казва Джоли, след два болнични вече няма ЛКК, направо ТЕЛК на ИВ. Но другите нямат право да боледуват, да не говорим и колко унизително беше и другото накрая към Лефтеров:“А, Лефтеров, така ли? Ти как се чувстваш? Добре ли си?“

# 1 646
Положението е - за Фифо оправдания, за Жени порицания.

# 1 647
  • Другата България
Кой както си постеле. Това е положението.

# 1 648
  • софия

Сега ще върна да изгледам целия цирк. Да, мазохист съм явно.

# 1 649
  • София
Положението е - за Фифо оправдания, за Жени порицания.
Цял сезон така, но в случая нито един от двамата не заслужава порицания за участието си на съвета.

Между другото ясно се разбра, че Жени не е била на елиминации, след като ръката ѝ не беше вдигната при нито един от двата въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт