💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 996
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 710
Не знам и на мен ми е странно и 2та факта, че не я канят и че тя пита защо...
Може да има по договор уговорени брой участия, нямам представа.
Всеки с приоритите си, точно.

Гого рекламира мастър клас, друг уроците си по плуване, workshop по танци. Илина и тя рекламираше нещо, май фитнес артикули и дава отстъпки... всеки си знае, какви цели преследва...

Един факт още Илина не е била поканена в На кафе, дори след запитване не й дали отговор... Супер тъпо
Интересно ми е какъв човек би имал достатъчно интерес да се появи в "На кафе", та да направи запитване относно това защо не е поканен. Sweat Smile Разни хора, разни приоритети.

# 1 711
  • Някъде в Матрицата
..... Ако на продуцента му липсва Биг Брадър, да го върне.

Не съм 100% сигурна, ама по едно време се говореше, че нещо с лиценза на Биг Брадър не е много ОК. То и затова се правеха ВИП брадъри. Но и там лиценза да е заминАл. Или не са останали селебритита, които да искат да станат за резил. Joy Доста си чешехме езиците и ние в темите тук. Joy И беше отново по-забавно и по-смислено в темата, за разлика от разните му там  гост-коментатори в студиото, които се опитваха да ни обясняват какво всъщност сме гледали. Нещо, което тук прави Ралица П.

За днешната битка, присъединявам се към мнението, че Джаферович се отказа от пъзела нарочно. Не мисля, че щеше да проблем да реди пъзел с една ръка, още повече, че там има още две, които да помагат.
Аз не се вглеждах много в прически, бюстиета, шкембета и паласки, но ми направи впечатление, че пръстите ѝ пак бяха в нещо като шина, или поне с лепенка, а преди дни нямаше такава. Очаквах Мани да е номинирана, то почти си стана. Като не е сега, ще е следващият път.
Според "разчитащите" промота, кои утре ще са на съвет? Дали е възможно безстрашните мъже да направят завера, така че Мани да е противник на Гого?

Както преди дни писах, че Георги не е длъжен да хаби грошове, за да спасява Фейгин, така и днес не мисля, че някой мъж е трябвало да спасява Мирела от битка, на която тя настоятелно пожела да отиде.

# 1 712
  • Sunshine state
Много ми се иска да махнат Ралица и Димо като водещи, дразнят доста. На съвета тоооолкова тенденциозно Ралица обвини мъжете и подмина Джафа като не била на елиминационна. Знам, че е сценарий, но тя го прави по изключително гаден и арогантен начин. Грешка, че пак избраха Джаферович за капитан и грешка, че Фифо номинира Гого.
Пак преиграна битка, много напълнял Генчо, Алекса и напълняла Джафа. Тъкмо си мислиш, че няма накъде повече да ударят дъното тия продуценти и те изненадват с нещо. Ралица е голяма кухавела и с кеф ще гледам как си ходи, изложи се - редила била пъзел и се подмаза яко на Джаферович. Много зле. Отделно пледоарията как Лефтеров бил едва ли не симулирал, че е болен ми дойде в повече при положение, че Джафа легна баш на деня, а той преди нея още беше с вирус. Все някой пък трябва да ги защитава жените в това племе, еййй. Жалка история. Мирела пък го направи на будала и му разнасяше мръсбите ризи, натискаше се с Валери, а после трябвало Митко да я пазел. Той да не е будала?! Тя ще си вее задника на тоя и оня, а Лефтеров като глупак ще ходи да я защитава. 😂
За Гого съм, който и да му е насреща.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 04:40 от Pupitka

# 1 713
  • earth
Ралица как още никой от участниците не я е затапил? Или ако стане те режат кадъра, или преиграват?

# 1 714
Добре де .. Защо толкова наранения Лефтеров продължаваше да се движи в компания с Мирела и Валери след предаването, след като уж е знаел какво е ставало (пък какво е знаел, той си знае 😂)? .. Или щом нещо не е излъчено се правим че го няма, докато не дойде или наближи моментът на излъчването.

# 1 715
  • Sunshine state
Ходи й след заника с някаква надежда, а на нея не й дреме. Наранен или не, никой не й е длъжен на МирелКа. Предния път пак ревнаха и викнаха като я пратиха на елиминация. Сакън коалицийката на Джафа да не се разбие.

# 1 716
И двете Ралици са малоумни 🦆

За едната няма съмнение, другата просто си върши работата за която и плащат. Обаче се вижда че го прави с нескрито удоволствие, отвътре и идва просто.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 04:32 от ESPACE

# 1 717
Начинът, по който продукцията побутва определен участник като го възхвалява и нагласява игрите за него е гавра спрямо другите участници, който се раздават на макс и леят кръв и пот на арената.
Защо Алекса не беше наречен мишок от Ралица, когато прати Фейгин на елиминационна битка в недобро физическо състояние? Защо не беше попитан защо се крие зад гърба на момичето, а се тупа по гърдите за голям мъжкар?
Ралица да вземе да се скрие, защото обиждането на участници и раздаването на квалификации е много грозно. Така ме хвана яд за Гого и Лефтеров, не заслужаваха подобно отношение.

# 1 718
  • Sunshine state
А Джафа защо не беше упрекната, че се скатава, а беше подминато с извинението "ти имаш извинение, понеже беше болна"?! Като е болна да си ходи!

# 1 719
А Ралица сериозно, как може да се нарече актриса, с това роботизирано декламиране и тази ужасна въпросителна интонация... Ужас е просто.
И най-вече с това, че настройва играчите и прави  супер заядливи коментари …. Очаква да се избият Sad

# 1 720
Преди малко докато бебчо спи изгледах епизода. Чернага Ралица, чете сценарии, дразнеща е, но русата Ралица е толкова тъпо парче, истинска подлога. Някой сериозно ли очакваше, тя да направи някалви, схеми към Джафа😁😁.

# 1 721
А може сам дон Алекса да е диктувал в слушалката на Ралица как да сипне на мишоците. Ах ти палав злодей такъв, разкрихме те!
Ако е опит за сарказъм и обратна психология - не ти се получава🙃
За Алеко опитай с друг антагонист, друга ситуация: например че ни спестиха тържественото му маршируване с шоколад, знамена и копия под мишница към стопанството. Защо? Хм, 🤔сигурно за да не видим всеобщата обич и искрена благодарност в ближещите шоколад съотборници?

По темата: искрено се разочаровах от Мани, която подкрепях и разбирах за всичко до сега. Подведе се по Маман, може би защото най- накрая я смачкаха с игнора или простоватата Ралица ѝ напълни главата с грешна информация? Жалко, защото щеше да стане интересно ако нива коалиция беше събудила дремещия звяр в Джаба и играта щеше да стане поне малко по- непредвидима.

# 1 722
Щом участниците четат тук, надявам се да са усетили, че не се получават манипулациите на продукцията и че тези, които играят достойно,са оценени! Вероятно в момента е трудно да се връщат(явно за трети! път) към някои моменти и явно доста са запазили добри отношения, което е чудесно!
За Джеферович и тестото мисля е ясно...все хора в музикалния бизнес или с амбиции да завъртят нещо след ИВ, или поне да не ги излагат много.
Слипа повече няма да го коментирам. Халал да му е наградата. В живота не всичко е пари.

# 1 723
Пуснах си пак да гледам плуването на Георги и ми стана густо.
Вече си избрах свой спасителен метод, за да успея да догледам предаването. Ще обръщам внимание само на тези моменти, които са красиви. Другите ще ги превъртам.
Георги беше много добър снощи!

# 1 724
  • Пловдив
А вие забелязахте ли в началото на играта, когато Димо каза "изненадващо Георги е първи (изпревари Гого), Георги как се засегна "ама как изненадващо", ахахахах.
Що си отнася до Мани, тя нямаше полезен ход в случая. Беше или тя или Гого. Нормално е да мисли за себе си, особено когато Гого не желае да комуникират. Надявам се обаче другата седмица да измисли нещо. За съжаление, на този съвет ,номинациите бяха предопределени. Както след саботажа Продукцията насочи кой е злодея, така и сега не само подсказа, а направо изкрещя кой да бъде ночиниран. Грубо вмешателство в играта . Не е ок това, поне на номинации да оставят хората сами да решат. Иначе зрителя губи интерес .

Общи условия

Активация на акаунт