💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 996
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 725
Моля оценете  Епизод 50  (9-ти ноември)
https://www.surveymonkey.com/r/X5YF3F9

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има през уикенда.

Какво оценяваме:

# 1 726
Поредният куц епизод, но пък отново наситен със забавни моменти.
Пуснаха им видеото на Мирела, всички застанали в ступор, все едно "Робинята Изаура " им прожектират. Лефтеров - като сърна, пред фарове. Поне излезе от ситуация по-най добрия начин, а не е лесно, когато дружинната съска. Гого се чуди къде е попаднал, Ралица не знае къде се намира и пак подхвана рефрена на Женя.
По време на битката - Георги размазва с плуване, 25м подводно не е никакъв проблем за активен плувец. По същото време Джаферович плува, а Димо коментира "погледнете каква красота!!"😄 Какво красиво намери, не разбрах., рядко съм виждала по-дърварска техника от тази на Женя.
На съвета - Гого, заел дзен поза, но очите му говориха вместо него.  Не успя да го смачка водещата, но пък и се получи с Лефтеров. Да излизат и да се свършва.

# 1 727
А Джафа защо не беше упрекната, че се скатава, а беше подминато с извинението "ти имаш извинение, понеже беше болна"?! Като е болна да си ходи!

Малко като Март го дава. Ще се моткам, че съм болна, пък вие се трепете и ме доближете до финала.
Само че Март тази тактика не го доведе до финал.

НО в крайна сметка участниците правят каквото могат в рамката в която са ги сложили.

Правилният въпрос е - защо е допуснато да се разболеят въобще?  Като е калпава водата в този район, ще им носите чиста вода или ще преварявате. Ако е калпава в морето, ще ги водите където не е. Ако пак не ги увардите, ще направите почивка в снимането, 3 дни с нормална храна дори и тези които са на стопанство и без никакви битки и тогава продължавате пак.

# 1 728
Няколко пъти си пусках Георги и плуването му снощи- страхотен "делфин " ,най-добрият за сезоните Swimmer

ЕdelV отново право в десятката  с точния ти хумор на преразказа за снощи Sweat Smile

Днес като видим ,кой ще е опонента на Гого ,очаквам в петък темата да "избухне " Misc Bomb

# 1 729
  • София
And just like that, the game is dead Grinning

Пропуснах епизодът, но тук в темата е било голямо меле. Очаквано вече трябва да се чисти форматът от силните играчи. Първи е Нинджагото.
И тази вечер ще скипна шоуто. Предполагам отново Безстрашните ще загубят.

# 1 730
Черната Ралица има доста грозна ес-образна изгърбена стойка.
Би било добре да взема пример от русата Ралица:

# 1 731
  • София
Участниците нямат право или ги е страх да се озъбят на Ралица по време на съвет?
Тази година игрите минаха под мотото " Да пазим жените " и " Защо не пазихте жените".

# 1 732
Минах по един диагонал, благодаря ви за репортажа от снощи.
Значи правилно обърнах две чаши мавруд и си легнах, от 5 сутринта съм репичка.

Жалко за тези млади хора с някакви идеали и чисти цели да се обозначат по някакъв начин с участие в игрите, а ги превърнаха в актьори в сапунка.

Тази година, ако щом не са планували Жени победител, да вкарват другата година Ваня и цялото семейство дружно допринесли за формата да им връчват финансова инжекция.

# 1 733
  • София
Има ли някъде информация коя зодия са участниците?

# 1 734
Има ли някъде информация коя зодия са участниците?
На първа страница на темата.

# 1 735
След като преиграват игри, сега като знаят нашите симпатии може ли да преиграят сезона? Към края Вики се залюбва с Гого, Генчо и Зори вече са двойка, Алекса плаче за Елица, която напуска по-рано, за да иде при любовника си от Южна Африка. Фейгин и Фифо са в здрави другарски отношения, заради буквата Ф, Джаферович-съпруг вече води игрите, а Ралица трябва да преплува сто дължини до понтона. Димо и Георги са заминали с плуване за Истанбул. Само Касим седи с кофичка и лопатка на плажа и плаче за пъзели и школад, които да даде на Мира, с която богатият мъж се е развел, защото е правила мили очи на Алекса.

# 1 736
А Женя можеше като по-умна изобщо да не пуска Мирела да ходи, а тя дори мисля леко е побутна даже. После "олеле". Да й беше казала да си мълчи, да не се предлага, и ако накрая никой не пожелае да ходи на битка, да теглят чоп или да гласуват. Отделно смятам, че ако някой участник получи травма, която не може да мине за два - три дни, директно да го пращат вкъщи. Визирам пръстите на Жени. Така и не разбрах при положение, че не са счупени, защо не може да се възстановят вече 3 седмици.

# 1 737
Аз пък да се оплача от Гого 🤣 Защо така грубо обиди Мани, че е най-слабата в племето? Знам, че оревах орталъка, когато саботира 🤣, но да я изкарва по-слаба от дънерите Ралица и Лефтеров е смешно.

# 1 738
Не тесто, а тесте имаше предвид съфорумката - тесте карти.

За епизода: всичко върви по план. Видео, рев, обвинения, Женя е в добро здраве и готова за мъст! Дори да си влязъл за да играеш излизаш неопазен, но опетнен. Smiley
Хрумва ми, че играта освен презаснета, този път е и преиграна. Пак са загубили Жълтите, но си мисля, че на пъзела е била Женя с Лефтеров, на съвета Гого номиниран, щото не е жълт, виновен е, изявил е желание, а бе ред му е! Но някак не е убдително, не е "красиво", как ще го приеме публиката...на втори дубъл за Гого този пъзел е детска игра, а като се отдалечават от Арената с Лефтеров дори се шегуват за тигрите. На съвета Ралица е котката, която си играе с мишлетата. Всички са в капана.

# 1 739
Всички мъже - мишки, а Алексата - цар... Плъх.

Тъй като нямам положителни очаквания от Игрите на Тупарев, единственото нещо, за което ме е яд този сезон, ама наистина страшно ме е яд, е Дяволчето. 😡

Коментар на Ваня (сезон 2.):

Гената е звездата:
https://urlebird.com/video/%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0- … 3779550298590470/

Общи условия

Активация на акаунт