💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 996
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 740
..... Ако на продуцента му липсва Биг Брадър, да го върне.
Не съм 100% сигурна, ама по едно време се говореше, че нещо с лиценза на Биг Брадър не е много ОК. То и затова се правеха ВИП брадъри. Но и там лиценза да е заминАл.
Лицензът им е отнет, заради участието на Ванко 1, човек осъден за трафик на жени. Стана международен скандал и въпреки, че Ванко скоростижно беше натирен от формата, им резнаха главите и лиценза замина.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 09:48 от sineva 1

# 1 741
  • Буркина Фасо
Джафката точно за финалната права ще е с пълни сили и здрава.
така се е подготвила преди да влезе във формата Smiley

# 1 742
Такъв хубав каст, а  така о/раха пейзажа, нямам какво повече да добавя. По-зле от Ралица има накъде, да поканят Джаферович семейство за водещи.

# 1 743
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая смешка снощи направо я спрях, то па бива, бива 🤦🏻♀
Като госпожа ги нарежда тая Ралица, ама чакай бе ти си само един водещ. Тия хора ти вадят хонорара, я малко уважение. Мишоци, между капки минавали, не чувала, с кеф да я наредиш. Подиграват се с хората там. Като споменахте и аз се загледах в телата им, Слипо наистина големи паласки, Гечо и той като буренце 😄
И тая Мирела не спря, не спря, не я защитил никой. Наглост до безкрай.
Гогича ще си ходи сигурно, завалията.

# 1 744
Откога 2 бинтовани пръста пречат на 2-ма играчи да наредят 1 пъзел?
Джаферович можеше да намира и подава парчетата пъзел и другия играч да ги реди. Дали тя не саботира играта с неучастието си в реденето на пъзела?  На лъжичките предния ден нямаше никакъв проблем да участва, както и с плуването в същата тази битка с пъзела.

След излизането на Мирела спешно трябваше да се елиминира поне 1 мъж - преди да се усетят и коалират срещу нея.

Накрая - за мен като зрител - това намилане върху участниците, унижаване и набиване на канчето - грозно е! Оставете ни сами да си направим изводите.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 17:37 от Tahiti

# 1 745
  • София
Не съм ви чела, та не знам какви са настроенията от вчерашния епизод, но аз съм отвратена от другарския съд, който продукцията спретна на Лефтеров. Тотално дъно е тази продукция, не спират да се месят в играта на участниците, нямат никаква класа и никакъв професионализъм. Да не говорим, че морализаторстването им, освен тотално не на място е и напълно тенденциозно и си личи, че се прави с цел нагласяване на двубои както им е угодно. Имаха много добър каст този сезон, но отново омазаха всичко, и за пореден път съм изгубила интерес много преди края на сезона.

Иначе Гого се предложи да бъде номиниран, но видно хич не му стана приятно, когато в действителност го номинираха. Явно е мислел, че и при жълтите, като при сините, ще го пазят. Ама не. И отново си изкара злобаа върху Мани. Да беше си мълчал до края на предаването.

Довечера очаквам загуба на червените, за да изправят Генчо или Георги срещу Гого и да поразчистят мъжете. Жалко, че не успяха да уредят двете "мишки" Лефтеров и Георги да са един срещу друг, много щеше да им хареса. Затова и предвиждам, че Гошето ще го зашазят още малко.

ПП: Относно Лефтеров, не харесвам, когато мъжете се крият зад жените и ги използват за пушечно месо, но и другата крайност - мъжете да са щит на жените, за мен е също толкова неприемлива. Всеки е влезнал там да си играе играта.

# 1 746
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Изобщо, ама изобщо не съм съгласна с оправданията за злостта на Ралица/водещата/.
Колкото и да има сценарии, колкото и да и диктуват какво да говори и как да се държи никой не може да ме убеди, че на нея не и харесва. Вижда се с каква наслада и удоволствие унижава и злепоставя играчите. Физиономията и, цялото тяло говори. Колкото и добра актриса да си мисли, че е /а тя НЕ Е/, това не може да го изиграе.

# 1 747
Ралица все повече ме дразни - като на другарски съд го лепна Лефтера.
Ами не им е длъжен на двете кокони Митко. От къв зор? Те си ближат задниците цял сезон, като са си толкоз близки двете - да ходят да се жертват една за друга.
Жени е отвратителна направо. Само тя има право на дрисък явно. Само нейният е истински! Другите симулират - мда.
А това с пазенето на Мирела и гаденето, направо звучи не като да е отпаднала от играта, а като да е забременяла. Много са смешни Simple Smile
Нещо в Гого не ме кефи. Малко започва да ми прилича на нагаждачество неговото. Все със силните иска да е в коалиция, ама накрая баш те ще му го вкарат на два ката.

# 1 748
Не знам дали трябва да го казвам, но осъзнавате ли какъв формат гледате. Защото каста е пълен с хора под средното интелектуално ниво, но със самочувствие че са хора от голямото доброутро се пръскат spoiler-и навсякъде. Но тук не визирам за отпаднали, а как Жени и коалицията и момичета се знаят от преди предаването. Продукцията играе за нея. Защо си мислите, че са изкарани хората, които се противопоставят на нея като мишки. Защото продукцията иска да е добута до финалния етап с максимално много хора. Въобще не е съмнително, че Ваня работи за същата продукция в първи сезон на формата. Имат ни за супер тъпи зрителите.

А да и капитанската и първата номинационна се снимат в един ден. Правете си сметката, колко е болна Джаферович като за номинационната вече е била готова.

# 1 749
много противно стана предаването, даже не го догледах. мисля да съм дотук. джафката е много гнусна, просто повръщам. водещата също.

# 1 750
Големи уйдурми и в този формат.
Ами щом искат да й дадат на Джафа едни пари, да й ги дават там и да не ни мъчат, че вече ми е неприятно само като и видя физиономията и типичните за нея драматизации в пасивно-агресивен стил. Жалко, че толкова кадърни момчета и момичета си тръгнаха и ще тръгнат, само и само да блесне тя. Направо виждам и как ги е страх: в жълтото племе от нея, в червеното - от оня сръбски Андрешко.

# 1 751
  • Някъде в Матрицата
Направо да вкарат Кобилкина, да проведе един семинар на момичетата, как да станат богини и мъжете да ги заведат на Малдиви.😂🤣🤣🤣

# 1 752
  • София
За сега се отказах да гледам този сериал. Само ви чета. Може би ще пусна финала или пък не. То цяла България вече осъзна кой ще е победителя. Тази седмица сигурно ще отпадне Гого, за съжаление. Няма да гледам тази пародия.

# 1 753
Не знам може да ми се е сторили, но снощи на съвета наблюдавах Гого, след като всичко започна да сочи, че той ще е номиниран. Погледа му говореше. Гледаше Ралица с насмешка, осъзнал че продукцията ще го жертва
Все си мисля, че той пи някакъв негов си начин и се е опънал на водещата, ни не е излъчено.

# 1 754
Интересно, защо но не ни показаха връщането на Алекса от битката, както и предположих че ще стане. Уж имало проблем с материала от целия ден 😂 .. Само че проблем с кадрите, за реакциите на неидващата си Мирела нямаше, синхроните й по време на играта също са оцелели, макар и да бяха изрязани странно.. Интересно Simple Smile

А съвета реалният ли си беше или и той е презаписан? Някаква идея? Гого ми се стори различен сякаш.. не от гледна точка на това как изглежда, а на държание 🤔

пп. На Алекса освен паласките и дупето му сякаш доста е пораснало. 😬😂 Не знам ама слипЪТ му същия ли беше, или ми се стори по различен/изрязан сякаш? 😅

Ии последно.. Георги направо блесна вчера, с кеф го гледах.

Общи условия

Активация на акаунт